Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • При децата ми
Здравейте момичета и момчета!
Моля, за отзиви за "Персил" експерт колор гел? Не съм прала досега с него, а в момента в един магазин е на промоция. Мисля, че е около 9 лв. Как ви се струва и като цена?

# 61
В Кауфланд и Билла е 7,99 лева за 1,5 литра (20 пранета).

# 62
  • в белята
Гледам в новата брошура на Била Савекс е с 25% намаление и се чудя дали си заслужава да го пробвам този за цветно?

# 63
  • При децата ми
В Кауфланд и Билла е 7,99 лева за 1,5 литра (20 пранета).

При нас няма "Кауфланд", но в "Билла" е на тази цена да. Снощи го видях. Моля ви, за отзиви за този гел? Hug

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 12:11 от Hrispa76

# 64
терпсихора, аз пера с течен за черно вече месец и не се опалквам. Слабо замърсени ,пера ги на ниска температура.

# 65
Очаквайте скоро по нашите супермаркети Persil Black Expert Grinning:

# 66
Вече го има във Фантастико, вчера го видях.

# 67
Guess Who , какво да очакваме от този черен персил ? Чие производство е и на каква цена?
Почвам да си мисля ,че нашенския савекс за черно по нищо не отстъпва на персила или корала за черно . Все пак съм пристрастена към течните за черно и тъмно Mr. Green

# 68
bgroza, произведен е от Хенкел в Австрия.
Нямам представа какво може да се очаква от него, защото нито съм го пробвала, нито съм му чела състава. Вероятно ще е добър продукт.

Sourcherry, сигурна ли си, че е точно този? Казаха ми, че предстои да го лансират. В Бургас поне не съм го мяркала никъде. Не, че ще си го купя де. Продукти за черно не ме вълнуват, защото черно не нося, а пък каквото черно имам, го пера с гел за цветно.

# 69
Guess Who, a официален внос ли е или паралелен? Може да  е произведен в Австрия,но рецептурата да е за Източна Европа.
 Навремето , фирмата в която работех , правеше внос на бои и лакове от завод в Германия/аз правех вноса/. Обаче, германците имаха производство за Германия и Зап. Европа и такова, за Източна.  Имахме право да внасяме/и внасяхме/ от което производство искаме, на съответната цена , разбира се! Рекламациите на продуктите за изт. Европа бяха често явление, докато тези , произведени за Германия бяха без забележки.

# 70
Официален внос.
Съжалявам, че не уточних. Предположих, че това expert ще ви подскаже, че е официален внос. Със сигурност рецептурата ще е като за Източна Европа. Laughing

# 71
Абе хора да питам:купих препарат на Хайтман за почистване на пералня.Почистих гимите и отделението за прах, но останалото количество къде да го изсипя и трябва да включа пералнята да работи ли? Как се процедира?

# 72
Пускаш пералнята на най-дългата програма без предпране на 60°, без дрехи и без да спираш центрофугата. Като започне да пълни вода, отваряш чекмеджето и изливаш останалото от препарата там. Изчакваш пералнята да приключи и караш мъжа ти да изчисти филтъра за всеки случай.

# 73
Щом е официален внос ,няма да го пробвам тоя черен Персил. Предпочитам да си карам със Савекса,даже и заради цената. Определено Персила ще е неоправдано скъп.

# 74
Да, Гес, абсолютно същият.
Савекс за черно е просто Савекс - за нищо не става Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт