Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Аз пак да питам - някой ползвал ли е течния Clever на Билла?

# 46
  • София
Здравейте,
не съм чела цялата тема,а само последната страница,така,че може да се повторя Laughing
И аз съм купувала скъпи нищо неструващи препарати,а поради липсата на време да обикалям малките капанчета,реших при едно от ходенията ми до Лидъл да взема от техният прах за пране/това беше след поредното разочарование от поредния персил или ариел ,след който дрехите ми излезнаха от пералнята ,такива,каквито ги вкарах Mr. Green/и си казах -този не може да е по-зле!
Та от тогава само такъв си купувам-за мен пере чудесно-всички петна от дрехите на децата ми излизат,без накисване,без вениш и други такива препарати-взимам течният Формил,много останах доволна-без да искам Laughing Laughing Laughing

Този и аз го загледах при едно ходене в Лидл, но не ми вдъхна доверие, има ли и други доволни  newsm78

# 47
Аз пак да питам - някой ползвал ли е течния Clever на Билла?
   Аз го ползвам за пране на маратонки.Аромата е много приятен,но дали се справя и как с дрехи,нямам представа newsm12

# 48
Аз съм много доволна от Ленор черният омекотител,иначе съм пробвала всичките на Ленор Wink

# 49
За цветно използвам син Персил, а за бяло - зелен.
Персил си е Персил.

# 50
  • в белята
Aз пък попаднах на persil small&mignty за 6.30лв ,Юк-ско си е производство,като консистенция и мирис невиждам разлика с този купуван от Борн .........та се чудя къде е уловката? newsm78

# 51
момичета,днес  видях нов за мен вид Ариел-пише леке на него,било за цветно,ей такова шише е,но 2 литра за 9 лв.някакви отзиви?!?!?!извинявам се за грамадната картинка Embarassed

# 52
момичета,днес  видях нов за мен вид Ариел-пише леке на него,било за цветно,ей такова шише е,но 2 литра за 9 лв.някакви отзиви?!?!?!извинявам се за грамадната картинка Embarassed

Това е добавка за петна,турската според мен не особенно добра.Добавя се към препарата за пране или се третира петното с него.

# 53
  • София
Днес си закупих този

от магазинчето на Борн в сградата на Крит на Г. Делчев и България.

Благодаря ви много на всички компетентни в темата, че ме светнахте къде има оригинални препарати. Веднага изпрах с него и сега цялата ми къща ухае много приятно. Личи си, да му се не види, че не е нашенско.

нова мама84,
извинявам се за грамадната картинка Embarassed
натисни "цитат" над моя пост, но не за да цитираш, а само за да видиш как точно е оформен имиджа на картинката - къде съм написала width=120 height=120, за да ми стане тя по-малка - и ще ти стане ясно как да си задаваш размер.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 10:21 от Sash

# 54
нова мама84,това е турски продукт,не е лош-върши работа,но да споделя за препарат против петна използвам този http://www.brauns-heitmann-shop.de/Waeschepflege/Gallseifen/Heit … uerste-250ml.html и съм очарована ,дори махна и кетчуп от блузката на малкия

# 55
Благодаря за пояснението момичета,аз си мислех,че е прах,защото не попитах,само го видях,ама може да го пробвам пък-2 л за 9лв има да го ползвам сума време
този клевър от марката на била ли е?питам,защото преди време се излъгах,та взех един кашкавал клевър-ужас и половина,дори кучето ми не пожела да го яде,не,че има връзка с праховете,но тази марка повече не искам и да я погледна
Саш-благодаря-следващия път ще знам да намаля картинката

# 56
този клевър от марката на била ли е?

Да, както Аро е собствената марка на Метро Crazy.

# 57

ок,ясна е работата тогава,по мое мнение не се лъжи Peace

# 58
  • Sofia

ок,ясна е работата тогава,по мое мнение не се лъжи Peace

Преди да се пробва е рано да се каже, аз съм ползвала прах за пране клевър и беше добър, за течния - нямам идея.

# 59
Прах за пране Клевър е от двама производители. В малките кутии е произведен от Булеко (производителят на Елви), а в големите пликове е чешки.
Течният перилен препарат Клевър е чешки.

Общи условия

Активация на акаунт