Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Може ли да ми кажете, има ли във Велико Търново магазин за паралелен внос от където мога да си купя прахове?
Има на Габровски,На чисто се казва PeaceПада се малко след пицария Уникато май беше, с/у спирката.

# 136
Ами отзад на опаковката има нарисувани цветни дрехи в пералня, по това се ориентирам.
Благодаря за отговора, ще имам предвид.

Ще си позволя да напомня. Нарисуваните отзад цветни дрехи са символ за необходимостта от сортиране на прането Simple Smile

# 137
Немски/кода е на Холандия/ Даш универсал какво ще кажете за него?   newsm78

# 138
ариел капсули лилави за цветни дрехи ползвам
обаче понякога не се разтварят и ми остават бели петна по дрехите
 #2gunfire

на някой друг случва ли му се така ? Sad

# 139
С капсули опитах да пера, но при мен не се разтварят - машината ми има някакъв вид защита и избутва капсулите на стъклото на люка. Така те не се разтварят и отиват по дяволите. С таблети или прах няма подобен проблем.

# 140
С капсули опитах да пера, но при мен не се разтварят - машината ми има някакъв вид защита и избутва капсулите на стъклото на люка. Така те не се разтварят и отиват по дяволите. С таблети или прах няма подобен проблем.
И моята го прави този номер, затова в редките случаи когато пера с капсули слагам капсулата в кълбенцето за течен препарат и сипвам в него и малко вода и го слагам върху прането. Така докато пусна пералнята капсулата е омекнала и почти се е разтворила и при първото завъртане на барабана се разтваря, а не бива изплюта. Peace

# 141
И моята го прави този номер, затова в редките случаи когато пера с капсули слагам капсулата в кълбенцето за течен препарат и сипвам в него и малко вода и го слагам върху прането. Така докато пусна пералнята капсулата е омекнала и почти се е разтворила и при първото завъртане на барабана се разтваря, а не бива изплюта. Peace

Е, така става. Ама се губи ефекта от удобството на капсулата. По-добре с ибикновен гел , ако ще си играем толкоз. Не успях да ги харесам пустите капсули. Хем по-скъпи, хем проблемни Laughing

# 142
  • Sofia
Момичета, купували ли сте препарати от Гърция? Кои марки са добри? ОМО?

# 143
  • София

Аз купих от там миналата седмица ОМО с едни цветя отпред и СКИП спринг фреш, но предполагам че са универсални и малко се притеснявам за цветовете на дрехите.ОМО-то го пробвах уханието на дрехите и страхотно Peace

# 144
  • Sofia

Аз купих от там миналата седмица ОМО с едни цветя отпред и СКИП спринг фреш, но предполагам че са универсални и малко се притеснявам за цветовете на дрехите.ОМО-то го пробвах уханието на дрехите и страхотно Peace

Пере ли добре ОМО?

# 145
  • София

Пере ли добре ОМО?
Не мога да преценя от едно пране Peace

# 146
Е, така става. Ама се губи ефекта от удобството на капсулата. По-добре с ибикновен гел , ако ще си играем толкоз. Не успях да ги харесам пустите капсули. Хем по-скъпи, хем проблемни Laughing
Е, губи се ефекта от удобството, но понякога ми се налага да пера с капсула, или искам да пробвам нещо ново и това е моя начин за процедиране с тях. Иначе и аз не харесвам капсули, и течни препарати като цяло.

# 147
  • на Мелмак
Аз съм взимала Ариел и Диксан и от двата вида съм доволна Grinning

# 148
каквато и прах да вземеш от гърция е хубава но разликата е че водата тук е много мека и чиста ....то неможе да тече кал от тръби и да чакаш да излезне бяло пране  Laughingкато седя при майка в гърция  дрехите ми светят като се прибера селския порой все едно ги е влачил ooooh!

# 149
Не знам дали сте го споменавали, но аз останах много доволна от един полски течен препарат за цветно пране - Woolite. Последно го взех от пловдивското Метро, дето е по околовръстното преди да свърнеш към магистралата за София (отсреща има Джъмбо)...

Общи условия

Активация на акаунт