Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Вижте какво си купих днес от Лидл за 8 лева. Много готино мирише.

Хайде да кажеш дали пере хубаво?
И аз искам да знам дали пере хубаво, защото имам сапун марсилия и съм много доволна от него  Peace

# 331
Като изпера с него, първата ми работа ще е да ви кажа дали пере добре. Обаче предвид, че не съдържа ензими, не съм много оптимистично настроена, но хайде да не прибързвам със заключенията.

antonia02, да не мислиш, че в този Формил има марсилски сапун? Името му и миризмата са му такива.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 23:32 от Guess Who

# 332
  • София
Като изпера с него, първата ми работа ще е да ви кажа дали пере добре. Обаче предвид, че не съдържа ензими, не съм много оптимистично настроена, но хайде да не прибързвам със заключенията.

antonia02, да не мислиш, че във този Формил има марсилски сапун? Името му и миризмата са му такива.

Guess Who, много оптимистичен отговор  Joy Ужасно ми напомня за онзи лаф "ти като си купиш бисквити катеричка, да не би да има катерица вътре"  Joy

# 333

antonia02, да не мислиш, че в този Формил има марсилски сапун? Името му и миризмата са му такива.

За 8 лв /40 пранета нищо не очаквам. Обаче нали това пише на опаковката най- отгоре...

# 334
Гес, за бели или за цветни дрехи е?

# 335
На етикета отзад пише, че е универсален.

# 336
Моят кашон от lebensmittel е пристигнал. Точно за  7 дни ,откакто направих поръчката. Довечера ще пускам цветно с ленор -течен.

# 337
Гес, ще чакам да споделиш отзиви.  Hug

# 338
Може ли мнение за този Ариел
http://www.penny.bg/index.php?id=468&tx_nxoffers_pi1[detail]=12804&cHash=eca1578cdb1c4aaabeb440899937dc92

# 339
Нат, не съм го ползвала, но като цяло мненията са доста негативни.

# 340
Мда, бюджетен Ариел в Испания, т.е., нисък клас в рамките на марката от висок клас Ариел.

# 341
Благодаря  Hug
Няма да си купя  Crossing Arms

# 342
Привет от един новак !
Бихте ли ми казали нещо  за тези два персила?
Според продавачката и превода са универсални, но подозирам , че са за бяло пране.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 11:10 от mecan4ica

# 343
  • София
Сдобих се с втория за цветно пране http://www.dash.it/prodotti/detersivi-liquidi.htm - ароматът е страхотен, ще споделя първите си впечатления като изпера.

Искам да ви попитам следното: възможно ли е третото шише с Даш с черните тъкани и черната капачка  http://www.dash.it/prodotti/Lana-e-delicati.htm   да е препарат за вълнени и деликатни черни тъкани  newsm78

# 344
veka, трите препарата са lana e delicati, т.е. за вълна и деликатни тъкани. И на трите пише, че запазват формата, омекотяват, предпазват от завалване (пилинг), запазват обема и се грижат за цветовете. Никой от тях не е специално за черно.
Разликата между трите е в аромата - розовият е класически, лилавият е магнолия и лавандула, а белият с черен етикет и капачка е лунни цветя.

Общи условия

Активация на акаунт