Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ами нека кажат знаещите, но доколкото помня, точно версиите за Холандия са с едни от най-слабите формули, с две думи - не стават.

P.S. Какво значение има пола за това дали се интересуваш от това, доколко добре ти е изпрано прането. Идеалът за "истински" мъж е да е миризлив такъв ли?  Twisted Evil

# 316
  • Варна
Наистина, ще се радвам знаещите да ме подсетят, дано да съм направил правилния избор от трите.Май съм се набутал с холандското, тъй ли излиза ? Иначе, взех си белгийски Персил за черно, 50 пранета за 18 лв, че ми хареса как изпира.Аз съм активен ( и безразсъден спортист ), и цапам много, последния път половин бутилка Персил отиде за изпирането на марков екип след падане.А и така знам, че за 5-6 години напред съм осигурен откъм перилни препарати, така и техника, и козметика, и всичко съм си напазарил за такъв срок, което е малко странно.На въпроса на уважаемата Мерлин Монро - годеницата ми, която пропадна до невероятно ниски нива, вечно ми натякваше, че наготвила или изчистила ( хем само една стая ), дори не умееше да пере.Нищо, че получи дрехи за няколко хиляди лева...И след раздялата напук и на Козирожки инат съм се зарекъл да стана самодостатъчен, независим, защото по-скоро искам жена, а не слугиня.Да, може да е странно за сам младеж, но рекох да обясня, съжалявам за " лирическото отклонение ".

# 317
Гес, мерси за отговора!
Моля за още едно разяснение: каква е разликата между Персил и Первол- и двете са марки на Хенкел, само това ми е ясно. Коя марка е за предпочитане- за цветно,черно?

# 318
Каквато е разликата между Персил и Первол тук, такава е и в Германия: Первол е специализиран препарат за деликатни тъкани. Дозировката му е за 2.5 кг пране и се използва с кратки програми за деликатни тъкани.
Коя марка ще предпочетеш, зависи от това какви дрехи переш най-често. Принципно Персил става за всичко с изключение на вълна и коприна.

# 319
Аз съм доволна от Персил течен

# 320
Не ти ли мирише кофти? Laughing

# 321
# 322
Аз пък съм доволна от новите капсули на Персил - за бяло и за цветно. За разлика от капсулите на Ариел, филмът, с който са опаковани тези, се разтваря напълно и не оставя гранулки върху прането. Също така перат много добре и не миришат като гела Персил.

Забравих да пиша, че капсулите на Персил ще са в промоция тази седмица (от понеделник до неделя) в Кауфланд. 32 пранета (32 капсули) ще струват 14.99 лв., намалени от 20.99 лв. Само че не са в кутийки като на снимките, а в найлонови пликове като немските.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 00:06 от Guess Who

# 323
По принцип ползвам Ариел или Персил и не съм забелязала да имам проблеми с разтварянето на капсулата . По скоро ми се струва че е от пералнята ти.

# 324
Ползваш английски Ариел или Персил. Аз говоря за този Ариел капсули, който се продава в България, че не се разтваря добре. Не е от пералнята. И при мен английските са разтварят добре.

# 325
Привет!
Имам спешно питане. Не е чак толкова спешно, но...
Купих си Ариел капсули от Метро 32бр = на 32 пранета за 13 лв и ст., кажи го 14. На кутията пише 2 х концентриран. Това означавали че, за 4-5 кг пране, демек пълна пералня 1 бр е достатъчна? Вчера пуснах пералня, но със спално бельо, а то не е замърсено, та не можах да преценя.Не съм вземала до сега капсули. От таблетките бях много доволна, но са свършили.
Благодаря   bouquet

# 326
Гес,  на мен   много   ми  допада   един  течен  немски персил   със  Силан /  регулар/.  много  интересен  и причтен  аромат.

# 327
Привет!
Имам спешно питане. Не е чак толкова спешно, но...
Купих си Ариел капсули от Метро 32бр = на 32 пранета за 13 лв и ст., кажи го 14. На кутията пише 2 х концентриран. Това означавали че, за 4-5 кг пране, демек пълна пералня 1 бр е достатъчна? Вчера пуснах пералня, но със спално бельо, а то не е замърсено, та не можах да преценя.Не съм вземала до сега капсули. От таблетките бях много доволна, но са свършили.
Благодаря   bouquet
За леко и нормално замърсени дрехи се слага една капсула. За силно замърсени - две.

Гес,  на мен   много   ми  допада   един  течен  немски персил   със  Силан /  регулар/.  много  интересен  и причтен  аромат.
Reine Frische ли? Течният за цветно, а за бяло - мегаперли, нали. Не съм го пробвала. Тоест, пробвала съм едни стари мегаперли - тези, но не знам дали новят е същият.
Да уточня, че аз казвам за българския течен Персил, че ми мирише кофти. Немският си мирише добре.

# 328
Вижте какво си купих днес от Лидл за 8 лева. Много готино мирише.

# 329
  • София
Вижте какво си купих днес от Лидл за 8 лева. Много готино мирише.

Хайде да кажеш дали пере хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт