Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
С риск да ме нахокате,но  вместо да се жалвате от нечитав паралелен внос , поръчайте си директно от ДЕ,както направих аз.Пък и имате финансова възможност,четейки постовете ви.
Не излизат кой знае колко по-скъпо,но е гарантирано,че са немско производство,в срок ,съхранявани правилно , неразреждани/аз имах такъв случай-писала съм за него/,а и куриерът ви ги носи до вратата!

# 451
  • Варна
Защо да те хокаме - права си...Просто Пенни и Пикадили са в квартала ми наблизо, и прибързах малко " Препарат искам - сега го искам ".Поне в Пенни е оригинално, ако съдя по белгийските Персил и италианския Даш.

# 452
  • София
Аз сега бях в близкото до нас Пикадили и специално се спрях да ги видя тези препарати АРИЕЛ.Отворих и двата - аромат като на АРИЕЛ, не ми се сториха пресечени, дори напротив една хубава гъста консистенция.Не съм купила, защото нямам нужда, но ги огледах отзад пише P&D Дойчланд.Срок на годност пишеше на бг етикета 2015 г.

# 453
  • София
Аз не споря,но мойте са със срок 2016,аромата наподобява нещо между хлор и веро Cry
Дано само аз да имам проблем  Hug

# 454
  • София
Аз не споря,но мойте са със срок 2016,аромата наподобява нещо между хлор и веро Cry
Дано само аз да имам проблем  Hug

Bubeto, а аз още по-малко.Просто споделям впечатленията си.Аз лично съм недоверчива само заради цената.Отделно в онзи немски онлайн магазин дето тук някои пазаруват препарати бях огледала бутилката и там етикета е доста по-различен.Горе пише на немски нова формула,а на тези е съвсем друг.Наистина аз не съм разбирач като други съфорумки, но това е на първо четене като мои впечатления.

# 455
  • София
Аз също си купих от този Ариел. Преди малко пуснах първа пералня с него. Моят е гъст гел, с добра консистенция, не е пресечен, мирише леко и приятно. Как ще изпере, по-късно ще установя.

# 456
stedra,немските препарати са по-добри от белгийските, да не кажа даже -най-добрите.

veka,срок на годност на бг етикета може да пише всякаква-въпрос на отпечатване ,но не и на достоверност!

# 457
  • София
Така.....да ви кажа какви ги свърших Peace
От Пикадили ми писаха,че ще ми върнат парите и ще си вземат препарата.Дотук-ОК!
След работа дрехите бяха почти изсъхнали и миришеха на току що свалени от мен/демек-носени/ Thinking.
Врътнах ги отново-този път с прах Ариел -прахообразен за цветно/този с мадамата отпред/.
Еееееее.......разлика от тука до неБето!Сори,че така предизвиках дискусия ,но мнението ми е-НЕДОВОЛНА! #Cussing out

# 458
Bubeto, браво, че писа тук. Недей „сори“ Laughing - темата е точно за това.
Въпрос към теб: този течен Ариел от Пикадили с actilift ли е? Тоест, под логото на Ариел пише ли actilift?

# 459
  • София
Guess Who HugЦял ден те чакам....
Да,Mit Actilift Peace

# 460
  • Варна
Ето снимки от мен, с читав фотоапарат в тъмна стая.Наистина прилича на пресечно желе, и това със сигурност е най-гъстият течен препарат, който някога съм виждал.Подскажи какво им писа, че да им се жалвам и аз на Пикадили, дори мога да спомена и твоето оплакване, ако разрешиш... Наистина не пере добре.Смесих всякакви цветове, белите части на спортните екипи блестят, но петно от сополи не се изпра, хем сложих 130ml и прах на 40С...Бахти измамата, не стъпвам повече в тоя магазин.Май най-тънко си остава да купувам от Карфур холандския прах - Ariel Super Compact, 40 пранета за 18 лв.Дори вече се съмнявам в предлаганото от БОРН...

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 00:28 от stedra

# 461
Странно, защото, първо, явно е немски; второ, задният етикет и табличката с дозировките са като на най-новите Ариели. Задният етикет на старите беше съвсем различен.
В сайта на P&G, където публикуват състава на продуктите си, кодът 99820944 дава резултат, т.е. такъв продукт има.

Вижте и какво открих тук. Това е вашият Ариел. Още изображения има в Additional Images. Вижте му и цената - 7.40 евро за 70 пранета. newsm78 Съмнително нещо.

Ако този Ариел е толкова гъст, колкото казвате (може да направите една снимчица) нищо чудно да е някакъв брак, например, може да е замръзвал или да е държан на ниски температури. Обикновено течните се развалят на температури под 5°C и резултатът е подобен на това, което описвате. Може би Дедо знае нещо по въпроса и ще се включи.

Бре! Много оплаквания за лоша стока напоследък!

# 462
Бях в 7.30 на 25 в Пикадили за този ариел, като много залагах на него, тъй като съм с три малки деца и мислех, че съм ударила биногото с него. След 2 перални мога да кажа, че слабо изпира дори и по леко замърсените дрехи, а аромата е нула. Дори като отворя бутилката трябва силно да вдишам, че да усетя някакъв аромат. Сега и аз ще звъня да си искам парите обратно, проблемът е че не пазя касовия бон,ама кой ти е очаквал подобно нещо. Имам и този от Пени от предната промоция за бяло, много силно мирише, но пак изпирането не е като при Омо, и аромат почти не остава след изсъхване.

# 463
  • Варна

Вижте и какво открих тук. Това е вашият Ариел. Още изображения има в Additional Images. Вижте му и цената - 7.40 евро за 70 пранета. newsm78 Съмнително нещо.

Значи вместо промоция, Пикадили продават стока на завишена цена, вместо да ни го продават за 15 лв., колкото всъщност струва.  Shocked

Разгледах линка, всъщност цената от 7,40 евро е за количества над 20 палета. Т.е. на едро.

# 464
А фирмата вносител да не го е взела на дребно? Зареждат сумати магазини.

Общи условия

Активация на акаунт