Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Моят май го взех от Кауфланд Rolling Eyes

# 121
  • София
Токущо купих течен Формил за цветни фини дрехи,а видях в Лидл че има такъв и за вълна.Капачката е синя, на аромат наподобява синия Корал, цената не е лоша 5,99 лв за 41 пранета.Въпросът ми е ползвал ли го е някой и става ли? На бутилката пише,че е произведен в Холандия.

# 122
  • на Мелмак
Токущо купих течен Формил за цветни фини дрехи,а видях в Лидл че има такъв и за вълна.Капачката е синя, на аромат наподобява синия Корал, цената не е лоша 5,99 лв за 41 пранета.Въпросът ми е ползвал ли го е някой и става ли? На бутилката пише,че е произведен в Холандия.
Да,аз го взех мин месец,доволна съм,пере си,но съм пробвала и другият,за 20 пранета,май той е по-добър,повече петна ми махаше на малкият Thinking,но си е добър Peace

# 123
Някой ползвал ли е течен гел за пране Роса - българска марка?Вчера го мярнах в кварталния магазин - имаше за цветно,бяло и черно на цена 3.90 за литър.Освен ниската цена други качества дали има newsm78

# 124
В последната брошура на Лидл има промоция на гелове Формил за бяло и цветно за 30 пранета.
Някой да ги е ползвал?

# 125
  • на Мелмак
Добри са,ползвам ги,също покрай мен и мои познати,които също са доволни

# 126
Здравейте!
Сдобих се с този гел. Правилно ли се ориентирам, че става и за цветно пране?

# 127
Здравейте!
Сдобих се с този гел. Правилно ли се ориентирам, че става и за цветно пране?
По какво се ориентираш? На опаковката не пише нищо.
Универсален е - във Франция няма Ариел за цветно. Но съдържа оптични избелители и може да промени цвета на някои цветни дрехи. Аз бих го ползвала само за бяло и евентуално за някакви по-светли цветове. Въпреки това дори светлите цветни може да започнат да синеят, което е обратимо обаче.

# 128
Ами отзад на опаковката има нарисувани цветни дрехи в пералня, по това се ориентирам.
Благодаря за отговора, ще имам предвид.

# 129
... Въпреки това дори светлите цветни може да започнат да синеят, което е обратимо обаче.
Това с какво се оправяше ?/ извинявай,не помня/
Май някакви кърпички за цветно бяха...

# 130
Другарке певицо Рени, оправя се с едно-единствено изпиране с перилен препарат без оптични избелители.

# 131
Другарке певицо Рени, оправя се с едно-единствено изпиране с перилен препарат без оптични избелители.

Как се описват те на опаковките да знаем какво да гледаме?
Наличието им предполага 4е са за бяло пране ли само?

# 132
Оптични излбелители/изсветлители.
Optical brighteners.
Optische Aufheller.
Sbiancanti ottici.
Blanqueantes ópticos.
Azurants optiques.
Λαμπρύνουσες ουσίες
и все в този дух.

Те не избелват наистина, а правят бялото да изглежда по-бяло.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:54 от Guess Who

# 133
  • Бургас
Нямам спомен, ако е писано, какво е било, и търсачката не ми вади нищо, та да питам - бива ли португалския Скип за цветно? А белгийския гел на Ариел?

# 134
Може ли да ми кажете, има ли във Велико Търново магазин за паралелен внос от където мога да си купя прахове?

Общи условия

Активация на акаунт