Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,бихте ли ми препоръчали нещо течно за бяло пране ?

# 286
  • в белята
Леле ,как ме зарибихте с тези прахове ..............сега ми предстои екскурзия до Италия и вместо да мисля какви сувенири да купя ,си мисля какви прахове да си взема и как да ги пренеса по рейса....................абе с две думи луда калинка  Crazy Crazy Crazy

# 287
Гес, въпросът ми е към теб: Ти поръчваше перилни от немски сайт- кой беше сайтът и какви са условията на доставка? Заслужава ли си все още да се поръчват перилни от там?

# 288
Гес, въпросът ми е към теб: Ти поръчваше перилни от немски сайт- кой беше сайтът и какви са условията на доставка? Заслужава ли си все още да се поръчват перилни от там?

това и мен ме интересува, защото не ми се очертава пътуване скоро newsm78

# 289
Сайтът е този. Доставката струва 9.90 евро за кашон до 25 кг и е много бърза - под 10 дни. Изпращат го с различни куриерски фирми, най-често с DPD.
Дали е изгодно? Май напоследък вдигнаха цените особено на Персила. Все пак зависи какво искате да купите. Ариелът е по-евтин. Трябва да разгледате и да видите дали на вас ще ви е изгодно. Вероятно този електронен магазин е с по-високи цени от нормалните немски супермаркети. Изпробван е многократно.
Има и един по-евтин магазин с по-висока цена за доставка - този. България обаче я няма в списъка с държави, до които доставят. Писах им и ми отговориха да им изпратя списък с желаните покупки по имейл и те ще ми ги пратят на желания адрес.

# 290
Гес, мерси! Искам нещо за черно и цветно .
А с енито можем да се комбинираме  Simple Smile

# 291

Аз си купих този гел сега..описанието е на немски кода е 541.. мирише страхотно и пере сякаш ОК newsm78
Има ли някой наблюдения над него също и над DIXAN Gel Lavanda?

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:04 от desiniko

# 292
Трябва ми и нещо за упорити петна върху детски дрешки,ще се радвам да помогнете,благодаря предварително  bouquet

# 293
Аз съм много доволна от тези двата:

Дълго време бях фен на Dash, но скоро пробвах Waiser Riese-то и май дори е по - добро. Като имам предвид качество на изпиране на дрехите на детето, които са доста по - мърляви от нашите  Grinning

# 294
Аз съм много доволна от тези двата:

Дълго време бях фен на Dash, но скоро пробвах Waiser Riese-то и май дори е по - добро. Като имам предвид качество на изпиране на дрехите на детето, които са доста по - мърляви от нашите  Grinning
Благодаря,а откъде мога да ги закупя ?

# 295
Момичета,страшна скъпотия на перилните прахове.В Гърция постоянно правят промоции.Вчера взех прах Ариел/на прах/,кутия от 6.300 кг за 9 и нещо евро.В България е много скъпо,ама много.Ще си заминаваме за Бг постоянно,чак се плаша от цените на перилните прахове.

# 296
здр от някои сайт ли  си купувате тези прахове и омекотите ли?

# 297
  • Испания
Препоръчайте ми нещо за вълнени дрехи-наближават хладни дни,гледах немски Домал за вълна-добър ли е.
И благодаря за отговора преди  bouquet

# 298
Препоръчайте ми нещо за вълнени дрехи-наближават хладни дни,гледах немски Домал за вълна-добър ли е.

За вълнени дрехи използвам всички течни перилни препарати за цветни,тъмни дрехи.Сега ползвам Персил за тъмни дрехи/

# 299
Домал съм ползвала преди доста години, когато беше в старата опаковка. Добър беше, но сигурно е променен за толкова години и нямам пресни впечатления. От Пурлан за вълна по супермаркетите (течния, а не бебешкия прах) имам много добри впечатления. Савекс за вълна ползвам от миналата година и е много добър - мирише добре, всичко е пухкаво, т.е. не степва вълната. Ползвала съм и Persil silk & wool английски, но него няма да го намериш в България. Общо взето, това ми е опитът с препарати за вълна, защото нямаме много такива дрехи.

За вълна трябва да се ползват специализирани препарати за вълна - без ензими, без избелители, без оптични избелители, без всякакви други добавки - само ПАВ и стабилизатори. Вълната е много капризна - ензимите и избелителите могат да я разградят и степат. Даже навремето майка ми ползваше шампоан за коса да пере вълнените дрехи на ръка (тогава шампоаните за коса нямаха силикони и други разни добавки).

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 19:23 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт