Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
veka, трите препарата са lana e delicati, т.е. за вълна и деликатни тъкани. И на трите пише, че запазват формата, омекотяват, предпазват от завалване (пилинг), запазват обема и се грижат за цветовете. Никой от тях не е специално за черно.
Разликата между трите е в аромата - розовият е класически, лилавият е магнолия и лавандула, а белият с черен етикет и капачка е лунни цветя.

Ех, Guess Who , така ми се искаше да е за черно  Flutter

Хайде така и така съм на тази тема, чела съм всичко което сме изписали досега и все пак според вас кой е най-добрия течен препарат за черни дрехи.Аз съм прала с Корал, с Перлол,но турски и сега пера с Woolite?Да бъда честна нямам избеляли черни дрехи и все пак.

# 346
  • София
Има ли някой който да пере с Persil Duo-Caps? В голяма чуденка съм дали едно е достатъчно и дали да не слагам по 2  Thinking

# 347
  • Варна
Сега забелязах смущаваща подробност в дозировката на синия Корал, за цветно пране.Не стига, че дозата за средно замърсено пране при средно твърда вода е 125ml, ами и отдясно има емблема на пералня с надпис 2-3 кг...Това на нищо не прилича, и този Light duty гел излиза най-скъпият на пазара - значи ли това, че на пълна пералня от 5 кг трябва да слагал по 250 ml ? !

# 348
Има ли някой който да пере с Persil Duo-Caps? В голяма чуденка съм дали едно е достатъчно и дали да не слагам по 2  Thinking
Ето дозировката:

За 4 - 5 кг сухо пране (нормално и силно замърсено) и средно твърда вода е достатъчна 1 капсула. За пералня с по-голям капацитет от 5 кг се слага една капсула повече. Прочети и често задаваните въпроси тук.

Сега забелязах смущаваща подробност в дозировката на синия Корал, за цветно пране.Не стига, че дозата за средно замърсено пране при средно твърда вода е 125ml, ами и отдясно има емблема на пералня с надпис 2-3 кг...Това на нищо не прилича, и този Light duty гел излиза най-скъпият на пазара - значи ли това, че на пълна пералня от 5 кг трябва да слагал по 250 ml ? !
Light duty означава, че препаратът е предназначен за деликатни, леко замърсени дрехи. По правило деликатните дрехи се перат на програми за деликатни дрехи, Laughing които програми обикновено са по-кратки, не толкова интензивни и при тях се слагат 2-3 кг сухо пране. Целта е синтетиката или финия памук, или фините дрехи, смес от памук и синтетика, да не се увредят.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 23:28 от Guess Who

# 349
Преди малко се сдобих с това http://www.brandfan.it/partecipa/schede-prodotto/dash-con-actilift-salva-colore за 16,90. Ухае страхотно, дано и да пере. Вероятно няма да ви изненадам, но лично аз за пръв път виждам течен препарат, запечатан с алуминиево фолио. Преди винаги ми се е струвало, че тубите са непълни, най-после ще спя спокойно  Mr. Green

# 350
Сега ще ме намразиш. Капачката бутилката, на която е чучура за лесно наливане, е на винт. Развий да видиш къде е фолиото и дали не може да се отлива. Laughing

# 351
 Joy
Голяма съм патица. Ама не те мразя  Hug

# 352
Преди малко се сдобих с това http://www.brandfan.it/partecipa/schede-prodotto/dash-con-actilift-salva-colore за 16,90. Ухае страхотно, дано и да пере. Вероятно няма да ви изненадам, но лично аз за пръв път виждам течен препарат, запечатан с алуминиево фолио. Преди винаги ми се е струвало, че тубите са непълни, най-после ще спя спокойно  Mr. Green

Гес е казала вече, отвива се, но ще си доволна от изпирането, препартът е хубав. Но малко скъпичко е при вас, в Пловдив е с два лева по-евтин. Да не намразиш мен сега Mr. Green

# 353
  • София
Искам да ви попитам може ли да се очаква качествено пране с Формил за черни тъкани от Лидл?

# 354
Преди малко се сдобих с това http://www.brandfan.it/partecipa/schede-prodotto/dash-con-actilift-salva-colore за 16,90. Ухае страхотно, дано и да пере. Вероятно няма да ви изненадам, но лично аз за пръв път виждам течен препарат, запечатан с алуминиево фолио. Преди винаги ми се е струвало, че тубите са непълни, най-после ще спя спокойно  Mr. Green

Гес е казала вече, отвива се, но ще си доволна от изпирането, препартът е хубав. Но малко скъпичко е при вас, в Пловдив е с два лева по-евтин. Да не намразиш мен сега Mr. Green

И на мен ми се видя скъпичко, но нямаше Корал и реших да пробвам това. Омекотителите на Ленор са по 8 лв за 1,5 л - как е при вас? Май ще взема да потърся друг магазин с по-приемливи цени.

# 355
Искам  да  похваля за  пореден път   ето този  SIL  http://www.sil.de/Himbeerflecken/flecken_entfernen149 .  Справи  се  с   някакъв   сос -  майонеза  с куркума -  хем  мазно , хем  много  жълто . Вече   си  бях отписала   панталона  на  Том  Тейлър   защотото престоя   в коша   за  пране  1  седмица. Само  с  едно  пръскане и  изпиране  /  с  Персил   Колор   немски/. Спреят  верно   е един  от най-скъпите  които   може  да  се намери  в  Гемания, но  върши  голяма  работа. Вече  покзвам  една  опаковка  4  месеца , а  съм и   до  средата.
Според  мен  Сил-а   се  справя  по- добре   от  немския   Вениш.

# 356
Ето   малко   повече   за  Продуктите  http://www.sil.de/Produkte/content_all_products51
По-  принцип   аерозолът  е    най-силен  според  мен , но напоследък  малко  трудно  го   намирам .

# 357
  • София
А SIL намира ли се в магазините за паралелен внос в София?

# 358
А SIL намира ли се в магазините за паралелен внос в София?
Да  , предполагам .  Спреят  съм   го  взела  От  ДЕ,  а   предишния  аерозол - от  магазинчетата  за  паралелен   внос .   И  двата   са  икономични   много .  Сега   съм  се  навила   да пробвам   и  солта   за  петна , която  да замести   досегашната  ми добавка  с  активен   кислород.

# 359
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е този течен перилен препарат : http://www.artista13.com/techni-perilni-preparati/304-laundry-ti … e-bio-735-ml.html ? За тази цена ( кажи-речи колкото едно веро ) , ми е чудно дали ще пере ?

Общи условия

Активация на акаунт