Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Не знам за друг, но този, който аз знам, е доста зареден, чак наблъскан със стока.

Благодаря ти, Гита Ог    bouquet

# 496
Черното  Бурти   е пълна   отврат , само  веднъж   съм  го  ползвала   и    го  дадох  на  съседката. Само   черно  коралче и  немско   персилче   за  черно признавам.

# 497
Не знам за друг, но този, който аз знам, е доста зареден, чак наблъскан със стока.

Днес в обедната ходих до Пътеките. Намерих едно магазинче с препарати внос от Гърция, продавачката каза, че има малко и от Англия.
Намира се на 1вата от двете стари пътеки. Обиколих и другата, но не намерих друг магазин, освен един, в който препаратите не са от паралелен внос.
Гита Ог, правилно ли съм се ориентирала или съм го пропуснала?
Все пак си взех Dixan power gel и Soupline ultra.
Досега не съм пробвала тези марки, както и внос от Гърция.
Надявам се да остана доволна  Praynig

# 498
  • Ланкър, планините Овнерог
Ами аз съм много зле с обясненията. Този, за който аз говоря, е точно при една от старите пътеки, но лсед като се излезе от самата пътека, до магазина за риба. Мисля, че точно до него имаше и един магазин за бельо
Ето къде горе - долу се намира

# 499
Да, Бонго, точно за Артиста 13 говоря.
Не знаех, че има и друг магазин за препарати от паралелен внос на Пътеките   bouquet
Ще се радвам на информация и за някой друг в района, за да мога да имам по-голям избор.
аз те разбрах за какво говориш - написала си го  Laughing
пролетта мисля че беше , ходих до магазина на артиста 13 на пътеките , но той не работеше. казаха че се е преместил при някакво посолство. отидох там и го намерих. най-вероятно собственика беше продавач. та той каза ,че вече тук (при посолството) е щял да бъде магазина.
след покупката ми подари и едно ариелче - бомбичка  Laughing

# 500

Днес в обедната ходих до Пътеките. Намерих едно магазинче с препарати внос от Гърция, продавачката каза, че има малко и от Англия.
Намира се на 1вата от двете стари пътеки. Обиколих и другата, но не намерих друг магазин, освен един, в който препаратите не са от паралелен внос.
Гита Ог, правилно ли съм се ориентирала или съм го пропуснала?
Все пак си взех Dixan power gel и Soupline ultra.
Досега не съм пробвала тези марки, както и внос от Гърция.
Надявам се да остана доволна  Praynig

Здравейте!Да Ви успокоя за препаратите от Гърция.След 12 годишен престой в Атина, преди 3 седмици се завърнахме окончателно.Препаратите са чудесни,аз ползвам засега само гръцки.Вчера в Карфур попаднах на гръцки Ариел-гел,страхотен е просто!!!/последният е/.
http://www.ariel.gr/el-GR/Products/variant.aspx?product=OurProducts#Powder

# 501
Хубав ли е синия Dash на капсули? Видях го във Фантастико - 16 пранета за 10 лв.

# 502
Гита Ог, представих си вече къде е магазинът, за който пишеш   bouquet
Следващия път ще си взема препарати от там.
Иначе снощи пуснах една пералня с Dixan-а, не мога да кажа още нищо, освен че мирише приятно.
bongo_2007, магазинът на Артиста 13 на улицата на Посолствата вече е затворен (като информация). Продавачът наистина е и собственик. Повечето пъти прави някакви такива промоции, каза ни, че и за нас доставката от сайта била безплатна, но асортиментът му е доста беден напоследък.

# 503
  • Europe
Здравейте, преди време случайно ми попадна една бутилка течен Ариел (един шофьор на бус спрял пред магазинче на наша близка и и предложил за 35 лв. бутилката. Така и майка ми се сдобила с 1 бр.) Беше странна опаковка в черно и тъмно лилаво. Пишеше - PROFESIONAL челно отпред. Беше много голямо шише предполагам 4 или 5 литра. Незнам какъв беше този Ариел, много си го кътках и бая дълго го ползвахме. Но от тогава такъв препарат не ми е попадал. Прибраните изпрани зимни дрехи миришеха след повече от 6 месеца престой сгънати в гардероба. А в деня получавах поне по 1 комплимент/въпрос с какво са изпрани или парфюмирани дрехите ми, че така ухаят. На терасата беше като на ароматерапия. Уникален траен аромат на чистичко и свежо. Като току що прани. Освен надписа и цветовете запомних, че е произведен в Белгия. Кажете ми срещали ли сте и вие тук в Бг такъв течен Ариел. Много ми се иска да си купя пак. Направо ще си взема 10 шишета.

# 504
bongo_2007, магазинът на Артиста 13 на улицата на Посолствата вече е затворен (като информация). Продавачът наистина е и собственик. Повечето пъти прави някакви такива промоции, каза ни, че и за нас доставката от сайта била безплатна, но асортиментът му е доста беден напоследък.
кога го отвори , кога го затвори  newsm78 сега къде ли се намира ?

пп. а магазина на Пиротска (така ли се казваше) над Халите в безистена заслужава ли си ?. има ли немска стока ?

# 505
кога го отвори , кога го затвори  newsm78 сега къде ли се намира ?

пп. а магазина на Пиротска (така ли се казваше) над Халите в безистена заслужава ли си ?. има ли немска стока ?

сега е само тук  Simple Smile

# 506
Много ама много съм доволна от пране и миризма на този

# 507
Много ама много съм доволна от пране и миризма на този

Да,и аз съм страшно доволна от праха!

# 508
  • София
Видях в едно магазинче 2 нови за мен немски течни препарата - единият се казва Dalli - имаше го във вариант за черно и за вълнени дрехи, а ми показаха и прахообразен за цветно - в голяма кутия.
Другият е - Jumbo, така се казва и е за детски дрешки. Продавачката не беше много в час, но препаратите наистина са немски, видях им бар-кодовете. Някой да е ползвал?

Продавачката се съсипа да ми хвали някакви нови Felce Azzurra, страхотно изпирали, ама нещо като ги помирисах и се отказах...

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:03 от РРР

# 509
Аз съм ползвала JUMBO  течен,но не детски и не бях доволна,нито от изпиране нито от към аромат,а и  много пяна правеше макар ,че дозирах според етикета.

Общи условия

Активация на акаунт