Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Ланкър, планините Овнерог
Имам чувството, че само аз не съм нацелвала препарат / прах, който да маха каквито и да било петна без предварително третиране  newsm78. Купувала съм и евтини, и скъпи - все тая

# 571
Моля DASH - фенките да споделят как се справя синият гел, с омекотител и аромат на роза, когато прането е силно замърсено? Дават го за бяло и цветно - някой пере ли цветно с него, ще се радвам на всякакви отзиви, че останах почти без препарати и смятам да дозаредя...

Силно замърсено, но зависи с какво?  Laughing
Ще извади петна от кал, трева, прахоляк, миризма на пот, фулмастер, химикал (естествено от съвременните детски, които така или иначе са перящи се мастила...), петна от слънцезащитен крем по дрешките на детето ми е вадил...
Но може и да не извади мазни петна от храна, доматени сосове - от покривката ми се е случвало да не излезат някои такива видове петна. Въпреки че след 2ро - 3то пране може и да се изперат.
Давам това мнение с уговорката, че точно този Dash с омекотител роза не съм ползвала, но съм ползвала 2-3 други модела от същата серия - италиански в сините бутилки.
А иначе този, за който питаш по принцип е универсален, но е без оптични избелители,  т.е. по става за цветно от другите им универсални.

# 572
  • Пловдив
Аз омекотител ползвам само за миризма Simple Smile като сложа прането в сушилнята и всичко омеква Simple Smile
Иначр ако искаш омекотител, който да мирише силно и дълго потърси този :

Ходих днес да го търся,ама...уви Rolling Eyes нямаше.

Само в Пени ли го продават?

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 16:09 от tandonova

# 573
Отделно, че след сушилня дрехите по-миришат на препаратите, с които са прани, отколкото иначе.

==.Хм, само моите ли миришат на....сушилня. Няма и помен от мирис на  омекотител и прах. Суша с Мийле.

# 574
  • Стара Загора
Имам чувството, че само аз не съм нацелвала препарат / прах, който да маха каквито и да било петна без предварително третиране  newsm78. Купувала съм и евтини, и скъпи - все тая

Има някои петна (напр. мазни петна от доматен сос и др. ), които никой прах или течен не може да премахне , ако не са третирани предварително с препарат п/в петна. Затова гледам да имам някой такъв под ръка . Аз лично не съм доволна от Astonish п/в петна и  спрей Тайфун п/в петна ( български ). Но пък съм много доволна от Sil ( немски ) и Спот ( български - на Перилис ).

# 575
Спот-а го изхвърлих на следващия ден, след като го купих. Няма петно, заради което да си струва да търпя тази смрад, но пък съм доволна от Астониш-а  Mr. Green
За перилните препарати - нямах предвид яки петна, никакви не вадят - нито озеленено, нито химикал, нито флумастер... Най-много да избледнеят, но не и да се махнат.

# 576
  • Стара Загора
Спот-а го изхвърлих на следващия ден, след като го купих. Няма петно, заради което да си струва да търпя тази смрад, но пък съм доволна от Астониш-а  Mr. Green
За перилните препарати - нямах предвид яки петна, никакви не вадят - нито озеленено, нито химикал, нито флумастер... Най-много да избледнеят, но не и да се махнат.

След като си доволна от Астониш-а , пръскай с него петната , слагай в пералнята .... и си свиркай  Simple Smile .

# 577
Гита, с какво переш, че и проста трева не излиза?
Моето диване се мърльоти здраво, досега лекета от кал и трева нямам неизлязли, дори и с Ариел от хипермаркета, а какво остава за паралелен внос от немско.

# 578

Weiser Riese прахообразен за бяло си бях купила една огромна кутия - много бях доволна от него - всякакви петна ми вадеше. Треви, кал, флумастери, химикали, дори и с мазните и доматените добре се справяше. Перях с него и цветно и бяло (защото мислех, че е универсален, а не за бяло) и единствения недостатък (ако въобще може да се нарече такъв) е, че бая ми поизбели тъмните дрехи, но за това аз съм си виновна... Не съм използвала никакви добавки и спрейове за предварително третиране. Ако можеш да намериш малка разфасовка от някой магазин за паралелен внос може да го пробваш...

# 579
Sourcherry, аз нямам голям стаж с течните  Crazy Взимала съм Корал, Бурти, Апта, Савекс, Персил, сега съм взела Ариел Актиклиф (френски), взимала съм и Ариел на капсули.

Nutella, въобще минах на течни, защото при някои материи все оставаше неизплакнат прах.

Както и да е, мисълта ми беше, че ви се чудя как вадите петна без предварителна намеса. Иначе, че съм се заредила със спец. неща за предварително третиране и така действам, така е.

# 580
Цитат
че ви се чудя как вадите петна без предварителна намеса.

Треви, кал, флумастери, химикали - преди време и при мен се "вадеха", сега и с разни "внос" почти не искат.
Мисля си донякъде да не зависи и от пералнята... За момента ползвам друга.
Предпочитам Прах вместо течност.

# 581
И аз в пералнята се съмнявам, ама не мога просто за сверка да я сменя  Mr. Green Ами, ако не е тя причината  Thinking

# 582
Гита Ог Simple Smile Карай с ПредТретиране (при съмнения) и това си е;)

# 583
Някакви отзиви за този Первол? Много му се чудя  wash

Скрит текст:

# 584
Цитат на: Другарката певица Рени
Хм, само моите ли миришат на....сушилня. Няма и помен от мирис на  омекотител и прах. Суша с Мийле.
Аз суша с MIELE и... Еее няма такова ухание просто! Heart Eyes Не знам каква е миризмата "на сушилня". Peace

Не знам как може елементарни петна да не ви излизат. И пера с MIELE и всичко (домати, кръв, кафе, отвара от смрадлика, автобронзант от чаршафи, кал, трева, мазно) ми се изпира дори със супермаркетски Персил.

Общи условия

Активация на акаунт