Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Ние се захранихме първо с картоф на хипп твърдо не после два ,три дни морков яде ги ама повече плюе днес и дадох Ганчев асорти и го яде дала сам и една четвърт с мляко и всеки ден по малко сок от морков

# 121
[i Вече заместихме обедното хранене и хапваме картоф, морков, тиквичка, червена чушка, тиква. Утре ще въвеждам спанак, купих от една баба на пазарчето за зеленчуци, уж каза, че е чист и натурален, дано... Засега приготвям домашни пюренца, тъй като си бях замразила от бабините зеленчуци миналото лято. Само оня ден, след толкова хвалби купих пащърнак на хип, харесахме го Simple Smile

Само искам да спомена какво знам за захранването, а пък вие преценете !

- червени плодове и зеленчуци след годинка- били алергизиращи;
- яйца и риба също / макар че ЛЛ каза че може по 1/4 твърдо сварен жълтък през ден, но в хладните сезони , не през лятото!!!/
- по последни изследвания спанака водел до образуване на камъни в бъбреците - аз лично дадох два пъти  newsm78
- картофа на Хип седи на мн едри парчета и затова правих домашен, но вкуса му не допадна на бебчо и смесих с морков и тиква
- имам пюре от 7 зеленчука и после видях че вътре има домат, сега се чудя кога да го дам!?
и накрая то не останаха зеленчуци за ядене  Rolling Eyes

# 122
Точно заради толкова многото информация се отказах да чета. Слушам какво ми казват доки и майка ми и леля ми, които са акушерка и детска сестра, с по две отлично захранени деца, без алергии, без злоядство и т.н. Та и тримата споменати ми казаха и чушки и домат, и спанак. Домат сложих веднъж точно две парченца (от домашна консерва) и се отказах, не че му има нещо на детето, но реших на толкова много други зеленчуци, да въвеждам първо тях. Но със сигурност няма да чакам до годинката да го дам.  Peace За жълтъка, месото, рибата и аз мисля, че е рано, така че не мога да говоря за тях.
Всеки сам преценява какво да прави, кого да слуша и т.н., но все пак благодаря за съветите Ива! Simple Smile   bouquet

# 123
Вчера в бързината забравих да кажа колко ми харесва темичката и заглавието! Браво!
Мокри кърпички и аз ползвам за забърсване преди да и измия дупето. Използвам на памперс. Опитах и други марки, но дупето и се изрина веднага.
Тук валя и днес има слънчице и сме в парка до нас!

# 124
Здравейте,
и ние ще се захранваме след 6 месец. Как-не знам още.
Да се оплача-откраднаха ни количката. Що за хора? Държах я във входа, който се заключва и ползваме само две семейства. И това е станало между 8 и 10 сутринта. Страшна наглост. Много ми е кофти, не толкова за количката, а поради факта, че кой знае кой ползва сега одеалцата и играчките на детето ми. Все едно са се докоснали до нея по някакъв начин. 

# 125
  • DE
Въпрос към мамите с момченца:
На Мартин му забелвам пишката по препоръка на педиатър от втория месец. Вчера се наду, зачерви се и немога да я отворя. Ходих до болницата и ми док ми се скара, че не трябвало да забелвам и затова така е станало. Заедно със зачервяването малкият вдигна и Т, която е около 37,8. Мислите ли, че може да е от пишката?

# 126
  • на Дъждовен остров
...
Много се зачудих какво е това пюре от чист картоф на Хип, за което пишете, понеже проверих целия им асортимент, но тук го няма на пазара. явно е някакво само за БГ, но както и да е, дано е хубаво. ...

и аз тук на Хип чист картоф не мога да намеря.  Морков и картоф, но чист не.

# 127
Здравейте,момичета Simple Smile
Минавам да ви прочета и да се оплача.
Ние все още сме подсечени,пробвахме судокрем,пробвах бепантен ,подмивах с тетра и все още не се оправя,даже днес се увеличи зачервеното място.Звъннах на ЛЛ и каза да взема Три Дерм-прочетох в интернет ,че май не се препоръчва за бебета  (или поне да не се прекалява),но има и много мнения от майки,които казват,че за 2-3 и са се оправяли децата.Мисля да послушам докторката и да го взема,а дано да се оправим по-бързо  Praynig Някой друг използвал ли го е?

# 128
Да дам съвет за подсеченото-Пиоктонин мисля че беше много е добро ,да не кажа и най-добро при нас и в родилното ги мажат с такова,деиства за минути,около 80 стотинки е . Simple Smile Simple Smile
Сигурно не ви се вярва според цената,но нищо не пречи да опиташ ако искаш !
Успех  Peace

# 129
  • София
Ето го пюрето: http://www.koalabebe.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D … %D0%BE%D1%84.html
тук явно съществува (макар в магазин да не съм виждала  Rolling Eyes)
Тридерм без предписание от дерматолог не бис сложила! Има дерматолози, които са против такава комбинация с медикаменти.. Защо не опиташ предложеното от Верето...

# 130
Ето го пюрето: http://www.koalabebe.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D … %D0%BE%D1%84.html
тук явно съществува (макар в магазин да не съм виждала  Rolling Eyes)
Тридерм без предписание от дерматолог не бис сложила! Има дерматолози, които са против такава комбинация с медикаменти.. Защо не опиташ предложеното от Верето...

Пюре от чист картоф има, аз си купих от Вис Виталис на Симеоновско  Peace

# 131
Въпрос към мамите с момченца:
На Мартин му забелвам пишката по препоръка на педиатър от втория месец. Вчера се наду, зачерви се и немога да я отворя. Ходих до болницата и ми док ми се скара, че не трябвало да забелвам и затова така е станало. Заедно със зачервяването малкият вдигна и Т, която е около 37,8. Мислите ли, че може да е от пишката?
По тази тема съм многоооо ядосана на ЛЛ, и ние в началото по нейн съвет нищо не правихме/1-2 мес./, сега пишлето го чистя всеки ден с тампон с реванол и заголвам, но според мен е късно, щото нищо не става и сега щяла да ни праща на УРОЛОГ дето да свърши тая работа, демек ще го цепнат или нещо друго.
Сигурно от подуто е вдигнал Т , та това си е инфекция  Thinking
Нещо компрес не ви ли казаха да слагате? - аз само си представям, ако ми се случи и ще полудеяяя ...
Бързо да се оправяте  Peace и идете на специалист, че тия ЛЛ хич не ги бива в тази област или поне не им се занимава  Confused

# 132
Здравейте,момичета Simple Smile
Минавам да ви прочета и да се оплача.
Ние все още сме подсечени,пробвахме судокрем,пробвах бепантен ,подмивах с тетра и все още не се оправя,даже днес се увеличи зачервеното място.Звъннах на ЛЛ и каза да взема Три Дерм-прочетох в интернет ,че май не се препоръчва за бебета  (или поне да не се прекалява),но има и много мнения от майки,които казват,че за 2-3 и са се оправяли децата.Мисля да послушам докторката и да го взема,а дано да се оправим по-бързо  Praynig Някой друг използвал ли го е?

http://apteka.framar.bg/16003199/%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BA%D1%82% … -50-%D0%BC%D0%BB-
ето за това става въпрос,но моето струваше 80 ст.

# 133
  • Добрич
Тази работа със забелването ми е доста сложна. Ние доскоро бяхме само наполовина,при положение че сме почнали откато детето стана на 1месец. Сега е малко странно положението и не знам дали всичко е наред,но тези дни сме на доктор и ще видим какво ще каже. Но за уролог не е ли твърде рано,и най вече за цепване? мимоза пиши как се развива положението!

# 134
happy_r & TeA , давайте адреси, ще пращаме от Бг кашончета с пюрета  на Хип Simple SmileJoy

Общи условия

Активация на акаунт