..........

В тази връзка вие как обличате бебоците за спане?
Малко ме е страх да не стане оранжев от толкова тикви и моркови
Не сме почнали още с каши, нито с месни пюрета, но предполагам и това ще се случи този месец, чакам педи да ни даде указания
А за количествата ядене е на периоди и дни - има дни, в които никак не иска да яде, и други, в които изяжда даже повече отколкото трябва - като всички нас 
А не върви да я оставя доникъде.

На 5 месеца бил се изправял вече сам до седнало положение и си седял сам така без помощ и разни други такива ми говореше. Е реших, че ми приказва глупости, защото това за мен е абсолютно невъзможно.
Желая му само да ми е жив и здрав и винаги толко добричък и весел

На 5 месеца бил се изправял вече сам до седнало положение и си седял сам така без помощ и разни други такива ми говореше. Е реших, че ми приказва глупости, защото това за мен е абсолютно невъзможно.
Желая му само да ми е жив и здрав и винаги толко добричък и весел

Но пък всяко бебенце си е различно, едни по - бързо почват да правят разни неща, други по - бавно, но това не значи, че са изостанали или каквото и да било там, просто си следват собственото темпо
Нашите тераси са преустроени в други неща и не стават за отглеждане на котка, то всъщност едната тераса сега е свързана с кухнята и точно там му стоят купичките. Карай, бебо явно ще се захрани и с котешка консерва 
Взех 6 броя и мислех, че ще са ми много, те едва стигат за деня 
Но пък всяко бебенце си е различно, едни по - бързо почват да правят разни неща, други по - бавно, но това не значи, че са изостанали или каквото и да било там, просто си следват собственото темпо
Нашите тераси са преустроени в други неща и не стават за отглеждане на котка, то всъщност едната тераса сега е свързана с кухнята и точно там му стоят купичките. Карай, бебо явно ще се захрани и с котешка консерва 

Аз също се надявам да се понесат с котака, като си го вземем обратно, ама ще трябва да свикват един с друг, че няма просто друг вариант
)Писаната ни я закарахме на село и сега си живее там и дори и не смея да си правя думата да я взимаме обратно 

Препоръчани теми