Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Ние също спим на отворена врата и се разхлаждаме от коридора...

Аз под отворена врата имах предвид отворена врата на тераса  Peace

Охооо,ние докато стигнем до това положение трябва август да стане  Joy Аз съм много зиморничева натура.Цяло лято си спя с олекотеното одеало. Blush Моя мъж пък е обратната и представете си каква голяма борба пада за дистанционното на климатика  #Crazy Той го пусне,аз го спирам  hahaha hahaha hahaha

Но за детето се старая да не го изнежвам. Naughty

# 496
Мами ние ставаме на 6 месеца днес!  cook  Честито и на другите бебчета на половин годинка,да са ни живи и здрави всички бебоци и много щастливи. Hug

# 497
Относно бебешките възможности аз също смятам, че всичко е строго индивидуално. В крайна сметка наистина всички бебета ще се преобърнат и ще се изправят и ще седнат без значение в кой месец са, така че аз просто изслушвам с удоволствие всички разкази на майките пред блока.
За лигите какво да кажа спасение няма. От втория месец Симката е непрекъснато опасан с лигавници и все са мокри. Купих всякакви модели и всякакви цветове, за да има за различните тоалети, защото както и да го облека винаги не му се виждат дрехите, а лигавника е на челна позиция и много се дразня. Иначе за зъбки никакви признаци няма, но откъде толкова лигавене не знам.

vladii, верето честита половин годинка на вашите бебоци!!!

# 498
за лигавенето и ние все сме окъпани в лиги  Grinning ,но и при нас няма никакви признаци за зъбки,а той така лигави от третия месец

# 499
  • Горна Оряховица
Здравейтеее  waveyТези лиги и аз се чудя от къде са - признаци за зъби - никакви. И ние все сме с лигавниците. Иначе спим на леко открехнат прозорец,че и климатика пускам, защото моето диване на повече от 23 градуса не вирее  Joy Joy Joy

# 500
Момичета, сутринта като пишех малкия спеше и не бях видяла, че си има зъбчеееееее  Party Без рев, без температура и всякакви такива екстри. Та освен, че днес пораства ми направи и подарък  Simple Smile Иначе и той се лигави още от третия месец, а горния му венец е червен и надут от преди един месец, а долния е спокоен, но точно на него изби зъбчето. Така, че явно и без признаци избиват.
Иначе да, всички бебета се развиват индивидуално. Но тази позната, за която ви казах, още малко и щеше да ми каже, че детето и е рецетирало и стихчета на 5 месеца. Тя винаги гледа да е най.

# 501
  • София
Честито на месечинките и на новите зъбчовци   bouquet

# 502
  • гр. Стара Загора
за котето и бебка - ние имаме котка при родителите ми/нали се подвизаваме там/... и малката от около 40 дни я забеляза и сега като я види настава луда врява - едно пищене, едно ръмжене... голям смях ми е... и съответно ѝ давам понякога да я пипне... и така я скубе и дърпа ушите... ама онуи темерутче не трепва - сигурно разбира, че е бебе и ако му направи нещо ще хвърчи през терасата - образно казано Wink

Честити месечинки и зъбчета Simple Smile ние все още си нямаме такива екстри, но пък лигите от 2-я месец са ни част от облеклото Wink

# 503
Честити месечинки   bouquet!
Честито ви зъбче vladiii, дано при всички изникнат лесно тези дългоочаквани зъбчета.
Ние се лигавим по много малко, да не кажа хич и признак за зъбче нямаме.
Преди обед започваме захранването, бавно и славно, после ще разкажа как е минало.

Ооооооооо и ние правим половин годинка  ura да ми е жив и здрав малкият палавник.

# 504
  • Пловдив
И ние спим на отворен прозорец и въпреки това пак е топло в стаята, но мисля още малко да изчакам за климатика.
Нашия котарак хич и не отразява Калин. Той също не му обръща внимание. Най-много се радва на батко си и само него гледа къде ходи. Иначе храната на котето е в кухнята а тоалетната му е в банята. Не съм им променяла местата и за баткото. Инциденти е имало 1- 2 - храната не му беше интересна, но веднъж беше решил, че тоалетната на котето е пясъчника от парка и е много забавно да прехвърляш с лопатката пясъка от тоалетната във водата на котето.

# 505
Мама на слънчево момченце Честита месечинка,да са ни здрави и щастливи бебоците  Hug  bouquet

# 506
Честито на всички пораснали бебчета    Hug

за спането- някакъв кошмар е,в стаята е 28 градуса вечер при отворен прозорец,защото стаята ни е южна,цял ден се нагрява този панел,дограмата ни е такава,че привлича слънцето и задържа топлината и Жаклин е вечно потна.Иначе спи по боди с къс ръкав и е завита с едно много тънко одеалце,а прозореца е цяла вечер отворен.

за лигавенето-постоянно е и по много  Laughing

Момичета на 09.05. Жаклин каза първите си думички и то не една ,а две-първо каза мама и няколко часа по-късно и баба и цяла вечер ги повтаря.На следващия ден също повтаряше много ''мама'' ,даже и направих клип,че не ми се вярваше.Вчера също ги казваше,но по-малко пъти  Laughing

# 507
Честито на всички пораснали бебчета    Hug

за спането- някакъв кошмар е,в стаята е 28 градуса вечер при отворен прозорец,защото стаята ни е южна,цял ден се нагрява този панел,дограмата ни е такава,че привлича слънцето и задържа топлината и Жаклин е вечно потна.Иначе спи по боди с къс ръкав и е завита с едно много тънко одеалце,а прозореца е цяла вечер отворен.

за лигавенето-постоянно е и по много  Laughing

Момичета на 09.05. Жаклин каза първите си думички и то не една ,а две-първо каза мама и няколко часа по-късно и баба и цяла вечер ги повтаря.На следващия ден също повтаряше много ''мама'' ,даже и направих клип,че не ми се вярваше.Вчера също ги казваше,но по-малко пъти  Laughing
Честито, до годинката имате време и за английския.

# 508
  • DE
Мами, от няколко дни Мартин ми е много крив. Долният му венец е подут. Днес вече ми вдигна Т! Дали това е признак, че ще има зъб?

# 509
По принцип е възможно да е зъбче,но аз имам една книга за родители,в която пише,че при симптоми като температура и разтройство е хубаво задължително да звъннеш на педиатър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт