Парфюмни размисли и страсти - 153

• 51 998
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Не е страшен Joop Le Bain и става за покупка на сляпо, в смисъл - няма изненади, не е неприятен. На мен ми е скучен  и без нищо, заради което бих го пожелала за повече от 1-2 пъти.

# 646
Scintillia, ами не ми се иска да я питам, предпочитам да я изненадам. Мисля че много ще се зарадва на по-скъп парфюм, т.к. досега не е имала. Затова и се бях насочила към Premier Jour, т.к. е по-масов и се харесва на повече хора...

Бижу, мисля, че ще се спра на твоето предложение  bouquet Аромата го познавам, мисля че ще й хареса на девойката.

Благодаря на всички за предложенията, много ми бяхте полезни  Hug

# 647
  • София
Не е траен So Pretty Cartier - лек, елегантен, но безсилен. Общо взето като Пето авеню на Арден. Беше първият ми парфюм с това, което наричат листа от боровинка (black currant leaf) - една лека киселост - има я и в L'Ombre dans L'Eau на Diptyque.

И аз минах да пробвам Бронзовата богиня Капри - гадост, поне в началото. После ми се стори нещо приятно, но не бях сигурна кое листче е.

Жалко за Eau Suave  Parfum d`Empire! Беше очарователен на листче и с типично шипърска променливост - странно начало и после та-да красота. Като такива хора с които първо се скарваш и после се оказват прекрасни.

# 648
  • Чукарландия
Благодаря на всички ви! Спасявате ме от много излишни покупки. А за Монталите - дано да не скочат цените, че аз докато си харесам нещо, докато се влюбя... тази любов ще стане непосилна за джоба ми. newsm17

# 649
  • Варна
Преди няколко години ми бяха много интересни Монталите. Взеха леко да ми поомръзват вече. Разпознаваем е почеркът, също както при Шанел и постепенно губя интерес, не ме изненадват както в началото. Не смеех да си призная  Rolling Eyes, защото доста възхвалявах Червения, но последните няколко пъти направо ме задавя. Харесва ми и сега, но все по-трудно го нося, задушава ме и ми се натрапва, тежи ми и ми досажда. Не съм му прочела присъдата поради две причини: едната е доста ирационална - сантимент, а другата - защото е съвсем малко вече и ще го употребя преди да ми е писнал напълно. Няколкото други, които съм пробвала не съм пожелала да имам, така че най-вероятно няма да страдам заради това, което евентуално може да се случи с бранда.

# 650
  • на североизток от Рая
     Добро утро!  Hug

Познавате ли някой, който празнува днес?  Joy

Скрит текст:
Свекърва ми ми каза, че днес празник имали хората, които си бъркат в носа.
  ooooh!, светът тотално се побърка.

Вчера коментирахте какъв парфюм е подходящ за абитуриентка.
 Аз също се интересувам. Ще купувам за дъщеря си, обаче тя ще си го избере. Не бих рискувала, макар че тя харесва това, което ми харесва и на мен.

Онзи ден влизахме в две парфюмерии. Особено в едната жената беше страшно отзивчива, показваше, пръскаше, съветваше. Дори каза, че правят 10% отстъпка. /не знам дали бих купила от магазин, макар че тази жена заслужава вниманието ни/.

Казахме, че търсим парфюм за младо момиче, свеж аромат и т. н.

Ето какво хареса щерката:

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/gianfranco-ferre-in-th … r-love-tender.php

Това Фере е едТ, но жената твърди, че е много трайно. Ароматът е чист и много свеж.

Показа ни и три нови парфюма на Гучи, но в сайта не ги намирам. Зелен, син и розов, в продълговати бутилки. /ще потърся в нета снимки/.
 Някоя от вас има ли вече мнение за тях?
 Дъщеря ми хареса синия. /магнолия/.

Имам една пробичка от She Wood. Вчера щерката с него се пръсна и сега той стана новата й любов. Сутринта пак си пръсна, съвсем малко и замина на у-ще. Всичко трае върху нея и ухае прекрасно. Дали защото косата й е дълга и задържа аромата?

Ще съм благодарна, ако кажете мнение за тези парфюми!  Hug

Сънчо ми беше препоръчала Бюти, обаче продавачката каза, че е тръпчив и не е много траен. Аз, всъщност, съм го пробвала и не ми допада много.

Тези дни мисля да поръчам от парфюми шоп нещо. Помогнете ми да реша.  Hug

Ето трите Гучи-та.
Скрит текст:

# 651
  • София
neli mar4, как ти се стори парфюмчето на Ferre? Много харесвах преди In the Mood for Love Pure, но с версията Tender не съм запозната. Те от тази серия всичките май бяха нежни.

# 652
  • на североизток от Рая
neli mar4, как ти се стори парфюмчето на Ferre? Много харесвах преди In the Mood for Love Pure, но с версията Tender не съм запозната. Те от тази серия всичките май бяха нежни.

Този на Фере, който показах, е изключително свеж и нежен аромат.

# 653
  • в голямото село
idomeneus, помня So Pretty Cartier като траен парфюм, може би заради задушаващата роза, която усещах - то всичко, което не ни допада ни се струва изключително трайно май Mr. Green Дано не съм объркала BBeLLa

А днес си припомням Волупте. Намерих го някъде захвърлен в дъното на шкафа, бях забравила за свежата зеленина и пудрената му виолетка

# 654
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте отново Simple Smile) Сдобих се с Le Bouquet Absolu на Givenchy по ваши препоръки  bouquet. Наистина много ми допада Heart Eyes. Единствено ме тормози, че е много нетраен на мен. Буквално за час изчезва. Искам да питам тези от вас, които го имат или са го пробвали - траен ли е при вас? Да не би пък да съм купила менте... (от фри шопа на турската граница го купих) newsm78

# 655
Здравейте!  bouquet
Много ще се радвам ако някой има мнение за този парфюм и го сподели Praynig По описание звучи много мой, не че някой ми познава вкуса  Simple Smile, а няма къде да го пробвам.
Имам нужда да си купя нещо непознато, изпаднала съм в особено недолюбване към наличните ми парфюми  Blush

# 656
Здравейте отново Simple Smile) Сдобих се с Le Bouquet Absolu на Givenchy по ваши препоръки  bouquet. Наистина много ми допада Heart Eyes. Единствено ме тормози, че е много нетраен на мен. Буквално за час изчезва. Искам да питам тези от вас, които го имат или са го пробвали - траен ли е при вас? Да не би пък да съм купила менте... (от фри шопа на турската граница го купих) newsm78
Муцуна,аз го имам този парфюм.На мен ми е сравнително траен,около 5-6 ч. го усещам,което е много добре за такъв тип парфюми.Даже останах учудена от трайността.
Може би на твоята кожа е по-нетраен,защото не ми се вярва да е менте.Първо е лимитка,второ е 50 мл.,трето,не е толкова популярен,че да си правят труда да правят менте.Пък и от фрий шоп щом е ми се вижда почти невъзможно.
Моят е купуван от фрий шоп на Московско летище,ако искаш мога да го погледна и да сравним нещо по
лепенката отдолу и по кутийката.

eau de toilette
50 ml -  1.7 ft.oz
made in france
givenchy paris
1R02
Това пише на лепенката,само че с главни букви.Като махнеш капачката,на пръскалото е написано Givenchy

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 15:24 от Lady Vengeance

# 657
Похвал Mr. Green имам си Нинфео Мио- наистина е страхотен и много свеж. Точно зелени, смокинови листа. Припомни ми детството ........когато живеех в къща с голям двор и 2 смокинови дървета

# 658
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
eau de toilette
50 ml -  1.7 ft.oz
made in france
givenchy paris
1R02
Това пише на лепенката,само че с главни букви.Като махнеш капачката,на пръскалото е написано Givenchy
Моя няма лепенка, има някакъв печат, на който пише същото, доколкото мога да прочета (поизтъркани са буквите), но накрая 1TO1... Гледах си сега другите парфюми - всички имат лепенки, дори и тестерите... newsm78 Един час е максимумът му на моята кожа  ooooh!

# 659
Здравейте!  bouquet
Много ще се радвам ако някой има мнение за този парфюм и го сподели Praynig По описание звучи много мой, не че някой ми познава вкуса  Simple Smile, а няма къде да го пробвам.
Имам нужда да си купя нещо непознато, изпаднала съм в особено недолюбване към наличните ми парфюми  Blush
Не бих ти го препоръчала на сляпо. За мен е остър цитрусово-билков и не търпи някакво сериозно развитие, то цялата серия си е така де. Няма добра трайност и става и за мъж. Има много по-добри образци в цитрусовия жанр.

Общи условия

Активация на акаунт