Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 43 027
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
http://www.amazon.co.uk/Killah-Womens-Cristel-Black-M00713_Sl926 … 663366&sr=8-1

Тук има повече снимки, има частичен цип отстрани  Simple Smile

# 541
Много ти благодаря  bouquetЖалко че не ме устройва този цип.Аз съм със широк прасец и се опасявам,че трудно ще ги обувам.

# 542
  • София
Момичета, препоръчайте ми нещо такова, но за по-фин глезен:
http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Josef%20Seibel?node=344075 … _7%26pageCode%3Dd

# 543
Момичета,
да сте мернали  хубави и изгодни летни ботуши/боти ? Уж ровя, ама нищо не виждам  newsm78
Интересуват ме такива, при които кожата е "рязана" на фигурки или цветенца  и да са ниски Crazy

# 544
  • София
Много ти благодаря  bouquetЖалко че не ме устройва този цип.Аз съм със широк прасец и се опасявам,че трудно ще ги обувам.

Нося 37 номер, 4-ка ли да поръчам - прасецът ми е нормален, стъпалото ми също не е широко, нормално е  Peace
Моля за помощ  Hug

# 545
ninnann, Killah си отговарят на номера  Peace

# 546
  • София

Aia'  bouquet - веднага си заръчвам една 4-ка  Hug

# 547

Потвърждавам  Grinning
Взимай ги,Нинка  Heart Eyes

# 548
  • София
ninnann, Killah си отговарят на номера  Peace

Потвърждавам  Grinning
Взимай ги,Нинка  Heart Eyes

Взех ги вече, Илиянка  Heart Eyes

# 549
  • Пловдив
Бях обещала отзиви за Чао бимби, но днес нямах нищо в пощата. Надявам се утре да са при мен.
Момичета  ooooh!, дайте малко помощ за черен ботуш на ток (39 номер и ако е умален 40).
Сега се загледах в  тези. Отзиви  Praynig

# 550
  • Варна
Бях обещала отзиви за Чао бимби, но днес нямах нищо в пощата. Надявам се утре да са при мен.
Момичета  ooooh!, дайте малко помощ за черен ботуш на ток (39 номер и ако е умален 40).

Чао Бимби имам 10 номер евр. 28. Отговаря си, но са според мен са за тясно краче. Ако някой иска размери, ще дам. Peace

# 551
  • София
Здравейте, искам да похваля тези Cubanas. Дълго им се чудих, то пък взеха че ги намалиха и вече нямаше на къде hahaha Взех си черни, 6-ца, токът е висок, но заради платформата не се усеща. Много удобни, с гума отдолу, даже и не тропкат като ходя - изобщо красота  Crazy

# 552

Bruno Premi имам балеринки, според мен са умалени и за тесен крак. Нося 40, взех 40 и не мога да си набутам крака вътре

# 553
Момичета  ooooh!, дайте малко помощ за черен ботуш на ток (39 номер и ако е умален 40).
Сега се загледах в  тези. Отзиви  Praynig

Чао Бимби имам 10 номер евр. 28. Отговаря си, но са според мен са за тясно краче. Ако някой иска размери, ще дам. Peace
Поръчах ги. И в линка на първа страница пише, че марката си отговаря. Peace

# 554

Марката е страхотна, качеството е наистина великолепно и за тези пари си струват напълно, но номерацията играе нещо. Има неща, които си отговарят и неща които са хем умалени, хем за много тясно краче. Като цяло мисля, че ботушите си отговарят макар за конкретния модел да не мога да кажа нищо.
От Амазон  мнението за подобен модел е, че отговарят на номера, но са твърди:

http://www.amazon.de/product-reviews/B00512HPRI/ref=dp_top_cm_cr … ;showViewpoints=1

Общи условия

Активация на акаунт