Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 988
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
За KangaROOS - UK-5, EUR-38.
На 38 стелката обикновено е 24.5/24.7см при тази марка.

# 631
Значи са уголемени - мерси!

# 632
  • Бургас
Значи са уголемени - мерси!

Защо така реши? Колко би трябвало да е стелката на 38 номер, по принцип?  Thinking
Аз нося между 37 и 38 номер, но винаги си купувам 38. Имам доста чифтове KangaROOS, някои 38 са ми точни, други с лекичък аванс от 2-3мм ги считам за по-големи.

# 633
кода за английско намаля ли намалените ?  bouquet

# 634
  • Варна
кода за английско намаля ли намалените ?  bouquet

Няма код.  Peace

# 635
# 636
  • Sofia
Моля за малко помощ. На 04,04 върнах едни ботуши, защото пристигнаха дефектни, писах на джаварци(немското) за дефекта и те веднага ми пратиха нов чифт. Писаха ми че трябва да им върна дефектните ботуши.Изпратих ги с пощите , с проследяващ номер , но се вижда само че са напуснали България и нищо повече. Вече минаха две седмици и не знам дали са ги получили , защото трябва да ми върнат пощенските разходи. Моля, тези които имат опит с връщането да споделят само от сайта на бгпощи ли се проследяват тези пратки или има и някакъв немски сайт на пощите, където се проследяват тези пратки и за колко време пристигат ?
Благодаря предварително  bouquet

# 637
# 638
# 639

http://www.track-trace.com/post
Опитай от тук.
Да споделя какво научих аз за тези "проследяващи" номера на БГ пощи. Този номер, който дават в нашите пощи валидира само излизането на пратката от България и до там, както ми обясни по телефона една служителка след много дълго чакане моя пратка да се появи в Роял мейл, защото те  изобщо не обработвали номерата от Български пощи. Може би и немските не го правят, не съм пращала до там и не съм сигурна, но ако е така няма никакъв смисъл да се дават допълнително пари, за тази "услуга"... Поне аз не мисля да го правя повече.

# 640
Искам да поръчам ботушки подарък за племенницата ми. Мога ли да разчитам на информацията от файла на 1-а страница, че Скечърс са уголемени с 0,5- 1 номер? За детските обувки отнася ли се това инфо?

# 641
Как проследявате пратките си в DHL.bg newsm78.Все не ми излизат номерата.Влизам в проследяване по референтен номер на изпращача,но не знам какво да пиша за клиентски код.

# 642
  • Бургас

Опитай от тук.
Да споделя какво научих аз за тези "проследяващи" номера на БГ пощи. Този номер, който дават в нашите пощи валидира само излизането на пратката от България и до там, както ми обясни по телефона една служителка след много дълго чакане моя пратка да се появи в Роял мейл, защото те  изобщо не обработвали номерата от Български пощи. Може би и немските не го правят, не съм пращала до там и не съм сигурна, но ако е така няма никакъв смисъл да се дават допълнително пари, за тази "услуга"... Поне аз не мисля да го правя повече.

Според мен, единствената сигурност е, че някой няма да го "гепи" още в БГ.
Изпращала съм до Англия (не до Javari) и с тракинг, и без. Пътуват еднакво време. Ако е без тракинг, се молиш да стигне, защото няма как да разбереш. Понякога, но само понякога, може да се провери на сайта на Royal Mail за пратка с тракинг.

# 643
  • Стара Загора
Чакам тези 10 номер.
  Kanagroos ботушките за мен 6 номер.
Много ми харесват, но ще изчакам да пробвам ботушите, за да видя дали 6 е 39 .

# 644
  • Sofia

Опитай от тук.

От този линк ме препраща в сайта на бгпощи и пак нищо не се получава. ще им пиша на джаварци и ще ги питам дали са ги получили.Може би си права,че няма много смисъл от този номер.Май е само набутване.

Общи условия

Активация на акаунт