Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 976
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
deti31, а ти сканира ли бележката и прати ли я на Джаварци? На мен ми възстановиха пощенските веднага, щом я изпратих, не са чакали да получат ботушите. Ако си я пратила и тогава не са ти ги осребрили, изчакай около 14 дни от изпращането и им пиши да видиш какво става  Peace
Проследяване от БГ ПОщи няма  #2gunfire

Не съм изпратила бележката, защото не разбрах как да го направя през сайта им, но им писах веднага като ги пратих и те ми отговориха, че веднага като ги получат ще ми преведат 11 евро. Как точно да им изпратя тази бележка?

Сканирай я и я качи например в prikachi.com. Пусни им линка в тяхната контакт форма (с обяснение какво що, да се сетят). Мисля, че веднага ще ти ги върнат  Peace

Благодаря  smile3525 ще го направя довечера

# 661
  • Бургас
Момичета много съм зле но за първи път пазарувам  затова задавам глупави въпроси

Embarassed
 Peace

# 662
gicka, обърна ли внимание на размерите-неголямо портмоне! Да не би да имаш очаквания да е чанта плик?
Много ми се виждат парите за портмоне, ама са си твои,ти си преценяваш! Само да не очакваш друго!

# 663
  • Бургас
Да обърнах внимание  точно такова ми трябва  старото ми е  9X18 см  а това е малко по голямо

Peace

# 664
  • Варна
Пристигнаха G-STAR-ките. УНИКАЛНИ СА. Просто страхотни. Номер 38, толкова нося, заспаха ми. Много съм доволна.

# 665
Пристигнаха G-STAR-ките. УНИКАЛНИ СА. Просто страхотни. Номер 38, толкова нося, заспаха ми. Много съм доволна.

Да помоля за дължина и ширина при прасеца на ботуша?

# 666
След първата ми неуспешна покупка сега ме е страх да поръчам, а много харесах тези http://www.javari.co.uk/Carvela-Womens-Special-Occasion-Heels/dp … ;colors=218168031. За марката прочетах, че обувките са умалени. Чудя се, ако поръчам 3-ка дали ще ми станат, нося 35 номер и крака ми е 21см. В табличката под обувките пише, че 3-ката е 21.5, остри са, но дали ще ми станат? Някой има ли обувки на тази марка, как са, отговарят ли или са умалени, моля помогнете  Hug

# 667
  • Варна

От тока до горе - 40см. Ширина най-горе - 37см. Има една токичка ако забелязвате, тя е активна, може да се стесни горе ботуша или да се разшири. Страхотно качество на кожата. И не се обуват трудно, както се опасявах.

# 668
  • Бургас

Колко е стелката? А кожата твърда ли е?  Blush

# 669

Страхотно качество на кожата. И не се обуват трудно, както се опасявах.

Благодаря! Стига ме убеждава Simple Smile), вече ги поръчах!

# 670
  • Варна

Колко е стелката? А кожата твърда ли е?  Blush
Стелката не мога да измеря, те не са с цип догоре и каквото и да измеря няма да е точно, отговарят си. Моя крак не е тесен, ходилото ми е широчко, горе прасеца ми е тесничък. Кожата е стабилна, твърда, не е мековата.

Ей тази Бенетонска бомбичка поръчах сега. Отзиви за нея имаше май ама не помня какво беше.

Сега за тези Hush Puppies  се чудя. Четох коментара, че леко уголемени и сега се чудя кой номер да поръчам. Май ще заложа на моя си. Като качество как са?

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 15:32 от Toni_baraboni

# 671
  • Бургас

Колко е стелката? А кожата твърда ли е?  Blush
Стелката не мога да измеря, те не са с цип догоре и каквото и да измеря няма да е точно, отговарят си. Моя крак не е тесен, ходилото ми е широчко, горе прасеца ми е тесничък. Кожата е стабилна, твърда, не е мековата.

Ей тази Бенетонска бомбичка поръчах сега. Отзиви за нея имаше май ама не помня какво беше.

Благодаря ти, ама те свършили...  Cry

# 672
# 673
След първата ми неуспешна покупка сега ме е страх да поръчам, а много харесах тези http://www.javari.co.uk/Carvela-Womens-Special-Occasion-Heels/dp … ;colors=218168031. За марката прочетах, че обувките са умалени. Чудя се, ако поръчам 3-ка дали ще ми станат, нося 35 номер и крака ми е 21см. В табличката под обувките пише, че 3-ката е 21.5, остри са, но дали ще ми станат? Някой има ли обувки на тази марка, как са, отговарят ли или са умалени, моля помогнете  Hug

Аз имам ето тези  http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Carvela?node=213376031& … 27%26pageCode%3Dd

Според мен си отговарят, но аз съм с много тесен крак  Peace Иначе са страшно качествена марка

# 674
Според мен си отговарят, но аз съм с много тесен крак  Peace Иначе са страшно качествена марка

И аз съм с много тесен крак  Simple Smile Тесен и къс  Mr. Green Ти по принцип 36 или 35 носиш? Защото, ако си отговарят значи ще са ми големи  Cry

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 16:45 от Vividas

Общи условия

Активация на акаунт