Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 15 -та част

• 21 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Почти легнала и внимаваме с дупките по пътищата. Нямам друг избор, в нашия град нещата са на първобитно ниво и всеки те гледа като че си му изял обяда. Доста са злобни тези от АГ-то, просто не искам да коментирам. Пътят до Плевен ми е само час.

# 601
Голд, нека да си ги родим и да мине малко време, ще видим коя на какъв акъл е, току виж си си променила мнението Wink
Стефи, мило не се притеснявай, и аз четох някъде нещо подобно.

От всичко най ще ми е трудно може би да търча подир едно малко фъстъче, а ако трябва да се лежи няма да е лесно.

Хайде по живо , по здраво другата година, ще ви каним на сватба във Варна newsm03.

# 602
Цитат
Хайде по живо , по здраво другата година, ще ви каним на сватба във Варна

Ехаааааа  smile3501

# 603
Хайде по живо , по здраво другата година, ще ви каним на сватба във Варна newsm03.

Звезди, каква е процедурата за припознаване когато няма брак?

# 604
Ами доколкото разбрах нямало нещо по специално, отива таткото с акта за раждане на беб и си вписва името, мисля че това е начина, бях чувала и че се заверява някаква бележка при нотариус, но ми казаха че не било така. Направо таткото си вписва имената.

# 605
Ами доколкото разбрах нямало нещо по специално, отива таткото с акта за раждане на беб и си вписва името, мисля че това е начина, бях чувала и че се заверява някаква бележка при нотариус, но ми казаха че не било така. Направо таткото си вписва имената.

Дано...

# 606
Стефи и аз като теб много се шашках че не спира да тече седмици след като ме изписаха  от болницата и една вечер ходих по спешност паникьосана, тогава ми казаха че хематаома може да се резорбира и 40 дни. Иначе е напълно нормално да го виждат само на вагинален ехограф и при мен беше така, всеки лекар който ме гледаше имаше различна диагноза.

За всички които обичат зелениики да заповядат, за вас ще скокна веднага да ги приготвя!

За кошарката вече със сигурност съм се спряла на тази на мебел джен нищо че не съм я видяла в бяло. Но ще я поръчам след като се преместим в новия апартамент. Ето я http://www.mebel-gen.bg/index.php/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA … -v-1-ralitza.html Впечатли ме с големите размери на люлката и на юношеското после, освен това има 3 нива за матрака и решетката ми се стори достатъчно голяма, защото тези на арбор при трансфофмиращите се легла бяха изключително ниски.

# 607
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време и реших, че е крайно време да се включа, защото за утре ми е определен денят на серклажа. Вече се прокрадват и малко страхове. Бременна съм от първи опит ин-витро. Направиха ми ЗЕТ на 3 ембриона, хванаха се и трите, едното се саморедуцира, другото ми го редуцираха по медицински показания заради конизация и сега ми остана едно бебе. Кървенето при мен започна още три дни преди датата на теста, беше обилно и със съсиреци. Слава Богу, в момента нямам кървене. Когато  в сряда бях на преглед, док измери дължина на маточната шийка от 11 мм. Моля се всичко утре да мине добре, че ми е втора манипулация след редукцията. Стискам палци на всички да стигнете до заветния ден! Hug Praynig

# 608
Лали, мила добре дошла и на теб, не се приитеснявай всичко, ще бъде наред тук повечето от мамите са със серклаж и всички си пазят реда до края, така ще направиш и ти, ще ти стискаме палци и ще сме ти подкрепа винаги когато имаш нужда. Радвам се ч имала късмета от първото инвитро да забременееш, това е много труда и тежка маниполация със всеки следващ път. Самата идея че си стигнала до тук те прави героиня Hug Hug

Ейййй много нови мами, лоша работа, много си ви обичкам и ви се радвам, ама причината да се срешнем никак не е хубава ooooh!

# 609
Здравейте смели и изстрадали момичета  Hug
Позволете ми да се включа отново в тази вълшебна темичка на първо място, за да честитя на Аселинка. Знаейки какво е преживяла изключително много се радвам, че и тя успя да гушне своята рожбичка. Да им е живо и здраво детенцето и много да ги радва  bouquet
За stefi_sv и lali bali мога да споделя, че при предходна бременност и аз получих силен кръвоизлив с отлепване на плодния сак в около 8 г.с., който продължи доста дълго във времето - първоначално с обилна алено - червена кръв, а в последствие с ръждиво - кафява. След кратък престой в болница с терапия със спазмалготици и след това продължитено лежане вкъщи нещата се оправиха. В такива случаи "лежане му е майката". И нош - па, за да е спокойна матката.
Лали и моята бременност беше след инвитро /ЕТ на 3 ембриона, от които се хвана един/, като някой лекари изказаха мнение, че е възможно кървенето да е от саморедукцията на останалите ембриони. Учудвам се, че при конизация са ти трансферирали 3 ембриона. И после редукция - твърде неразумно  newsm78
]Стефи[/b] нямаш работа при лекарите в Свищов, избрала си правилното място в Плевен. Карайте по - полечка и всичко ще бъде наред, а и като се закрепи бебчето 1 час път няма да е проблем. По важно е да те наблюдават наистина хора, които разбират.
Звезди, Жени - записването на бебето става много лесно - в самата болница има длъжностно лице по гражданското състояние, при когото таткото отива с двете лични карти и името му става презиме Laughing
Мисля ви момичета и ви чета отвреме навреме. Знам, че всички ще успеете - темата е създадена от едно прекрасно момиче с много голямо сърце - Мото, така, че няма начин.  
Вярвайте!!! Hug

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 19:19 от di_va

# 610
Лали, здравей и тук, мила.  Hug Hug Hug Както ти бях писала, от самата манипулация на серклажа изобщо не трябва да те е страх. При теб се прави превантивно и всичко ще мине както трябва.
През кой знае колко трудности си минала, сега поне знаеш, че чакането и усилията ще доведат до резултат, а ние ще ти стискаме палци.

# 611
Благодаря ви, момичета! Hug Хубаво е, че ви има, защото само вие, които сте преминали през подобни изпитания, можете да разберете.
Попи, аз се двоумих, дали да се запиша тук, защото не знам, дали ще трябва да лежа след серклажа или не. Не съм от хората, които стоят много мирни, но ако док каже, че трябва, ще слушам и ще изпълнявам. По принцип при всички момичета, които са правили серклаж, ли се препоръчва повечко лежане? newsm78
Дива, сама си поисках три ембриона, защото след размразяване на петте замразени знаех, че нетрасферираните размразени няма да оцелеят. Двете размразени, които ги оставиха, за да ги наблюдават, не оцеляха, затова и не съжалявам за избора си. Радвам се, че и при теб ин-витрото е било успешно.  Hug
Дай Боже, всички момичета да си износим живи и здрави бебета до термин! Praynig

# 612
Лали, тук повечето мами със среклаж си лежат, или са на специялен режим, но мога да ти каже, че не е нужно да лежиш само за да се запишеш тук при нас, при нас има всякакви мани нуждаещи се от кураж, подкрепа, разбиране, тук мамите са ни златни и темичката носи късмет, така че и да не лежиш пак си добре дошла.

Дива всеки път като те чета ми вдъхваш много сила мила, много ти се радвам.

# 613
Лали, здравей и от мен, търпение и сила, стискам ти и аз палци! Не е задължително да се лежи, на мен лекарят например ми каза, че мога и на работа да ходя, защото съм в офис и повече в седнало положение. Но според мен, а и според момичетата тук за по-сигурно е да се лежи. Аз вече втора седмица лежа след серклажа, излизам само с кола и то много рядко, само ако се наложи. Понеже вчера бях на преглед ми казаха, че шийката ми е нарастнала и всичко е добре след манипулацията, но въпреки всичко ще изчакам и другия преглед, който е след 2 седмици и тогава ако пак всичко е ок, ще започна да ходя и на работа.
Звезди, много хубава новина за сватбата, пожелавам ви една незабравима и много весела такава Simple Smile
Аз днес се пораздвижих доста- ходих до банката, до един съдебен изпълнител по работа, до един нотариус, пак по работа, но само с кола ме возиха навсякъде  hahaha и сега сготвих даже Simple Smile пълнени чушки с яйца и сирене на фурна Simple Smile За щастие се чувствам добре, гадната контракция от неделя не се е повтаряла, дано и да не се до 9-ти месец! Сега ви оставям, за да вечеряме, а после пак ще се вляза във форума Simple Smile

# 614
Здравейте мамета.Първо много стиснати палчета на Лали за серклажа, както са ти казали момичтата манипулацията не е сложна и страшна(и мен това ме очаква тези дни незнам, когато каже доки).
Искам да ви питам за микробиологията от влагалищен секрет която сами си пускате, колко струва и как точно си я пускате(а клечките от къде зимате) а и за колко време излизат резултатите?.Питам за да мога да си пускам сама за собствено спокойствие, да не се моля секи пат на АГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт