През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
E, аз като казвам, че сме го кръстили на майка ми и при нас е само първата буква. Даже баща ми попитал майка ми на кого е кръстено (то верно, че беше и рано сутринта  Party) Сега второто няма да е на никого, ще избираме име на нас да ни хареса, поне така съм го замислила...
А дали взема нещо от съдбата я е така, я не. Аз съм чувала, че по- скоро от характера.
Но на моето момче името много му отива, защото си е точно такъв и всеки, който го види ми го казва  Grinning

# 586
Barbera на мен всички ми се изхлузваха.Или поне тези,в които можех да вляза  Mr. Green
Ходих в това магазинче,което е на Пиротска под колоните.Поне като цени не беше страшно.Имаше единични намалени бройки на по 22 лева ,а останалите бяха от 39 до 70.Днес ще продължа обиколката дано открия някакви подходящи,че ми се изчерпва избора от моите.
За именца гледам говорите.Аз цял живот съм искала момиченце с име ,което завършва на -лина.Гледах доста такива ,мъжа предложи Елина,но и то не ми допада съвсем за това реших да е просто Лина:)).Ако все пак е момченце,той да избира.
Днес милички сме на гости в моята баба-бъдещата прабаба.Заплаших я по телефона ,че ще и нося голям тумбак Laughing

# 587
И аз съм за микровълновите.
За дънките за бременни са ми много удобни,още повече че много мразя кръста да ми е гол.Винаги гледам да е добре облечен,че стуууд  Laughing
За възглавничките-все повече се убеждавам,че няма да има място на спалнята за песа и мъжо,така че ще пропусна.Като видя зора песа ще ме търпи като го ползвам за възглавка.Е,то и сега си подпирам коремчо на него Mr. Green
За имената -ние си ги избрахме още ехеее,от самото начало.За момиче:Виктория,а момченце:Мартин.И на тати и на мен много ни харесват тези имена.

# 588
  • София
Здравейте мами Simple Smile Не съм се включвала от отдавна (само ви чета) Аз да се похваля .Вчера бяхме на 4D и моите мишлета са големи и здрави ( най важното). Тежат по 130гр. и са 10см. високи....Едното само се закача с другото, едва ли осъзнава какво прави ама бяха много сладки  coolcool едното е голям живак а другото е по спокойно .... Доктора ми каза , че децата си имали нещо като характер още в утробата преди да се родят и още от там са си различни. Каза също , че са разно яйчни и аз се радвам  newsm44 Хубаво е детето да си има индивидуалност , а не само да ги бъркат- кой-кой е. Освен това ми каза, че както си вървят големи от сега едва ли ще дочакам термина ми. Каза, че ще родя средата на август (нямало кой да ме чака, щяла матката да ми се пръсне) до 24 седмица бебетата  си вървят както се едно е само дете в корема.
Разбрахме , че ще са момчета  newsm74 Баща им само дето не удари тавана от кеф и не разцелува доктора. Просто се размаза , толкова горд и развълнуван не съм го виждала никога Party
Фейт между другото аз само бебета сънувам  обаче ревящи. цяла седмица при това (даже и на сън няма спокойствие)  Joy Явно ми е фобия вече...както ме плашат всички , че ще се побъркам с двамата разбойника  newsm32 newsm32
Хайде слънчев ден от мене и до после  Hug

п.п. Между другото вчера ходих в Como и там има дървени детски креватчета с функция люлеене и едно чекмедже от долу за 150лв.  Wink Много се изкуших да ви кажа Party Thinking Party   Peace

# 589
  • Варна
Момичета вижте какво си харесах
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1030&cat=112
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6674&cat=105
Искам мнения за матрака, че ми е голяма дилема

# 590
Хайде bydik,да ти е честито:))))

# 591
  • София
Момичета вижте какво си харесах
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1030&cat=112
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6674&cat=105
Искам мнения за матрака, че ми е голяма дилема
За матрака няма да сбъркаш. Ние за дъщеря ми купихме такъв , само че 70/140 заради леглото и е уникален, най - разумната покупка за бебето. Тя спа до 5г. на него и не е мръднал. Аз съм на мнение евтино легло, но скъп матрак. Heart Eyes

# 592
  • Варна
sentex маткарака е много добра марка. Не видях обаче да пише, че е със свалящ се калъф. Ще е хубаво за да може да го переш , когато е нужно.
bydik много се радвам за бебчетата  Hug
Milena_87 ластика горе добре ли го стегна?

# 593
bydik EХееее бравоооо! Пу пу! И моя мъж така се развика от радост като разбра за Калин, чеее... Crazy

За имената: Искаме да има имен ден, ако няма пак не е фатално.  Mr. Green За момче Владимир, Борис, Ивайло...
За момиче: никаква идея още.  Crazy

# 594
bydik - браво, честити момченца  Party

матракът е наистина хубав, Ина го показа скоро  Hug

а за леглото - аз бих взела с колелца - за да го разхождам с леглото из стаята - че още не знам, къде е по-добре - до прозореца, до стената - но това си е мое мнение  Mr. Green

Barbera - на future-maman възгл. е от амер. амазон или e-bay, голямо писане ударихме с нея на лични за издирване на подобна, но не в Америка, има някакви в англ Амазон, но не същата Grinning

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 10:37 от anghella

# 595
  • София
Barbera  нашият беше без сваляща се калъфка, но е купуван преди 6г.

# 596
Здравейте, момичета и от мен днес  Heart Eyes
bydik , радвам се за хубавите новини от прегледа, все такива да носиш  Hug
За имената си говорите, при мен това вече отмина. Още като видяхме 2-те чертички  и двамата знаехме как ще се казва и за момиче и за момче Simple Smile Александра или Александър  Grinning Много силно име ми звучи. Аз преди това исках Дара или Дария за момиче, но не знам защо като видях тестя и веднага за Александра си помислих  Crazy Но в никакъв случай няма да се кръщава на роднини, защото винаги някой е сърдит. Така баба ми е сърдита, че никой не се кръсти на нея, защото леля ми няма деца  Crossing Arms И двамата с приятеля ми сме на това мнение и като по чудо и двамата сме съгласни за името  Party

# 597
Здравейте, момичета! Вчера бяхме на преглед и запърви път замъкнах и таткото. Било го страх rotfImao и доктора като потвърди, че ще е момче и така се ухили (а така се беше гипсирал преди това), а аз до последно се надявах да е момиче...да е живо и здраво е най- важното. Аз толкова се вълнувах, че не запомних 305 или 350 гр. тежи бебо и всичко му е ок.
За магнерота ми казаха, че не трябва да го спирам, но като нямам оплаквания да пия по 1 на ден. Аз също имам странични ефекти с вц-то, а се чудех от какво е.

# 598
pocoloco1 - браво  Hug

ние името за момче измислихме, докато се возихме в 1 такси в София  Party (още не бях бременна)
а за момиче наскоро - пак се возихме и той видя 1 магазин с това женско име и ми го предложи  Mr. Green

исках да споделя любимия ми календар за бременност - всеки ден показва какво трябва да е теглото на бебо
http://www.bebeimama.com/kalendar-na-bremennosta (отива се на вашата бременност в цифри Grinning)

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 11:10 от anghella

# 599
  • Варна
anghella благодаря, сега проверих и аз  Heart Eyes Отивам на преглед да видим съответства ли теглото и размерите с действителността  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт