The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 508
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
За новия епизод засега само ще кажа, че
Скрит текст:
ако бях на мястото на Джер досега да съм сложила един голям, черен хикс на Елена.

# 166
За новия епизод засега само ще кажа, че
Скрит текст:
ако бях на мястото на Джер досега да съм сложила един голям, черен хикс на Елена.

Аз по принцип не коментирам вече, но
Скрит текст:
той ли определя любовния и живот, и изобщо това какво го касае него?

# 167
Касае го, разбира се,
Скрит текст:
сестра му все пак се натиска с убиеца му.

Държа да отбележа, че не защитавам и онзи тъпанар Стефан. От къде му дойде на ум да я прати с брат си, не знам. То бива глупост, ама неговата е пословична. Вместо да се бори за нея... Хак му е сега. Слабоумник!

# 168
Касае го, разбира се,
Скрит текст:

Държа да отбележа, че не защитавам и онзи тъпанар Стефан. От къде му дойде на ум да я прати с брат си, не знам. То бива глупост, ама неговата е пословична. Вместо да се бори за нея... Хак му е сега. Слабоумник!

Хахах, то в този сериал той е най-мъртвия от всичките сигурно. А другия си имаше собствени причини, които си каза. Но както казах не коментирам Simple Smile

# 169
  • КиТ
Ама вие вече гледахте ли  Crazy Joy Joy Joy Въъъъ,аз довечера чак ще се класирам сигурно  Thinking ooooh!

# 170
Хм, извинете но...не е ли време вече Стелена фенките да се примирят с ФАКТА, че гледаме сериал за любовен триъгълник, а не любовна история за "вечната и неразрушима любов" между Стефан и Елена ?

# 171
О, не! Пак ще се започне вечния двубой в темата!

За епизода:
Не мога да повярвам, че аз, жена с дете, се почувствах така. През тялото ми все едно премина ток, буца заседна в гърлото ми, сърцето ми слезна в стомаха, черния дроб при бъбреците Joy Всичко ми се размести. Невероятно доволна съм от някои моменти. Бих гледала пак и пак. Но като цяло само тези моменти ми бяха интересни и последните секунди. За Роуз   bouquet! Утре ще коментирам още!

# 172
  • UK
О, не! Пак ще се започне вечния двубой в темата!

За епизода:
Не мога да повярвам, че аз, жена с дете, се почувствах така. През тялото ми все едно премина ток, буца заседна в гърлото ми, сърцето ми слезна в стомаха, черния дроб при бъбреците Joy Всичко ми се размести. Невероятно доволна съм от някои моменти. Бих гледала пак и пак. Но като цяло само тези моменти ми бяха интересни и последните секунди. За Роуз   bouquet! Утре ще коментирам още!
newsm10 smile3501

# 173
  • на кого му пука
Хм, извинете но...не е ли време вече Стелена фенките да се примирят с ФАКТА, че гледаме сериал за любовен триъгълник, а не любовна история за "вечната и неразрушима любов" между Стефан и Елена ?

И КОЕ точно те издразни за да направиш ТОЗИ коментар?

# 174
  • София
Май трябва да се забранят думите Стелена и Делена, за да има мир Peace. На мен честно казано ми е през... за тях

# 175
Дразни ме, че пак се започва с това !

Май трябва да се забранят думите Стелена и Делена, за да има мир Peace. На мен честно казано ми е през... за тях

Ами явно трябва ! Аз си гледам сериала с кеф. Първите 2 сезона ми бяха също толкова интересни (дори повече), независимо от това с кой беше Елена...

# 176
Толкова много ми хареса епизода, че просто не е истина!  Heart Eyes

# 177
  • на кого му пука
Предварително казвам че не се заяждам с този пост.Върнах се две страници назад и давам цитати във връзка в "триъгълника".Вие си направете изводите кой дава по-голям зор.
Нямам търпение за 19 еп. Елена как му се нахвърли.  Heart Eyes
Съмнявам се вече в тези целувки! Дано, дано, данооооо, този път е истина.

Искам 4 сезон да е Делена сезона!
Цитат

Скрит текст:

Малее супер!  Heart Eyes Hug
Дано този път целувката на Деймн и Елена да е истинска.  Peace
Касае го, разбира се,
Скрит текст:

# 178
Скрит текст:
Джеръми наистина не определя любовния живот на Елена, но според мен, ако той и каже, че не иска да е с Деймън и ще го изгуби, ако е с него, то тя никога няма да избере Деймън, с риск да загуби последния си роднина. А за епизода - много ми хареса, но може би, по натам ще коментирам.
[/i][/b]

# 179
Вижте сега, хората се надяват, защото историята ни е представена така - като любовен триъгълник. Сценаристите сами пускат "мухата" със спойлери, промота и прочие и е нормално хората да искат да видят любимците си заедно. Дразни ме това, че трябва да се припомнят предишни събития, в случая "Деймън убиеца на Джеръми". Аз гледам сериала с удоволствие без да се връщам към минали събития, просто не го намирам за нужно. Това няма да промени замисъла на сериала Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт