The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 250
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Еми че той сериала си е за вампири, какъв е проблема? Ясно беше, че Елена рано или късно ще се превърне. Освен това има изгледи да оставят за постоянно докторката, тя е човек, а ще има и нови членове на Тайния съвет на града.
За вампири ама не съвсем. Уж в началото беше друго, за отношенията вампир-човек, за приемане - отхвърляне и т.н. Според мен чисто вампирска си е книгата- пълна измишльотина, в сериала друга беше първоначалната идея. Дано се появят нови хора.
Пък и в сериала единствените доволни от вампирясването си са древните, другите все се чувстват прецакани.

# 751
И сега след като Аларик си отиде, кой ще е враг номер 1 на следващия сезон? Клаус ли пак? Не вярвам... Кой мислите?
Анкета?
Според мен Клаус няма вече за какво да се бори там, мисля че ще го видим в действие - нали се запаси с кръвта на двойничката, но не мисля че ще го задържат, като най големия злодей  Thinking , току виж започне даже да им помага, за да впечатли Каролайн  Whistling
Предлагам Мат - мисля че ще преобърнат образа му и представата ни за него, на вечния приятел  Peace

# 752
И сега след като Аларик си отиде, кой ще е враг номер 1 на следващия сезон? Клаус ли пак? Не вярвам... Кой мислите?
Анкета?
Според мен Клаус няма вече за какво да се бори там, мисля че ще го видим в действие - нали се запаси с кръвта на двойничката, но не мисля че ще го задържат, като най големия злодей  Thinking , току виж започне даже да им помага, за да впечатли Каролайн  Whistling
Предлагам Мат - мисля че ще преобърнат образа му и представата ни за него, на вечния приятел  Peace

Е толкова ли някой не се сети да вземе банките с кръв на Елена? Той Клаус май нищо няма вече, трябва да намери друга двойница.  Laughing

# 753
Друга двойница няма как да намери, то линията на рода на Татя се прекъсна, Елена стана вампир преди да е родила. А новия злодей ще стане ясен чак в 4 сезон, първите епизоди ще се занимават със сменените тела и с вамп терзанията на Елена.
Aннa точно щото е скучна сега ще я направят интересна като вампир, Елена никой нямаше да я изтърпи още 3 сезона такава Simple Smile

# 754
Друга двойница няма как да намери, то линията на рода на Татя се прекъсна, Елена стана вампир преди да е родила. А новия злодей ще стане ясен чак в 4 сезон, първите епизоди ще се занимават със сменените тела и с вамп терзанията на Елена.
Aннa точно щото е скучна сега ще я направят интересна като вампир, Елена никой нямаше да я изтърпи още 3 сезона такава Simple Smile

Знам, че няма как да намери, казах го на майтап.  Wink
А за Елена все още съм разколебана дали трябваше да става вампир толкова рано.

# 755
Кой беше героя на Тайлър ?

newsm78

# 756
Винаги съм имала чувството, че тоя филм няма да е с хубав край, а с тъжен. Тоест ще убият Клаус, след тях умират и останалите или нещо от сорта. Може да изтрепат всички вампири и т.н.

# 757
  • срещу двата комина :)))
ей, успях да гледам и аз най-накрая  ooooh! учудващо за мен ми хареса, даже на места почти се просълзих  Mr. Green

# 758
Новата тема

Извинявам се, че не успях да редактирам много началния пост.

Общи условия

Активация на акаунт