The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 264
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • Buffyworld
Може би тя също няма да иска да завърши трансформацията, както Аларик или на Кер баща й не искаше .

# 736
Е ако не завърши трансформацията,умира.

Елена си става вампир,в спойлерите пишеше много неща и за началото на новия й ''живот'' ,за споровете на братята относно обучението й и т.н

# 737
Интересно ще е значи г-ца Гилбърт - вампир  Peace

# 738
Вие как си представяте Елена да не завърши трансформацията, нали сериала трябва да свърши  Mr. Green

# 739
  • Асеновград
Не , представяме си само как ще се цупи и опъва в началото  Laughing.

# 740
  • на кого му пука
При това развитие на сюжета интересно е каква ще бъде първата среща на "новата" Елена и на Катрин.Малко трудно ще и бъде да изнудва братята Салваторе отново.
А още по-добре по една вампирка на браток и да си ги менкат на тримесечие. Wink

# 741
Здравейте Simple Smile!
Някой имали желание да пусне новата тема? Ако няма желаещи ще се опитам до края на деня да пусна новата тема.

Нямам търпение да видя Елена като вампир. Ще е интересно да видим, с какво ще се храни.

# 742
При това развитие на сюжета интересно е каква ще бъде първата среща на "новата" Елена и на Катрин.Малко трудно ще и бъде да изнудва братята Салваторе отново.

И аз нямам търпение да ги видя двете, а още повече реакцията на Катрин, че вече си има вечна конкуренция за обичния Стефко  Joy

# 743

И аз нямам търпение да ги видя двете, а още повече реакцията на Катрин, че вече си има вечна конкуренция за обичния Стефко  Joy
О,да много добре казано Mr. Green

# 744
  • София
Само на мен ли ми се струва, че сериала си стана изцяло вампирски? То малко като Здрач, защото и там не остана човешка нишка. Сега и Елена като стана вампир и хората, и човешкото съвсем ще изчезнат. Мат и Джер няма да са достатъчни. Пък Бони никога не съм я брояла към хората. Сигурно ще почнат като в книгите да си измислят някакви превръщания от време навреме.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 13:30 от Aннa

# 745
Еми че той сериала си е за вампири, какъв е проблема? Ясно беше, че Елена рано или късно ще се превърне. Освен това има изгледи да оставят за постоянно докторката, тя е човек, а ще има и нови членове на Тайния съвет на града.

# 746
  • София
А бе логично беше да се превърне във вампир. Всъщност аз аналогия със Здрач не мога да направя, а съм достатъчно запозната... Освен, че е за вампири друго общо няма.

# 747
Много динамичен епизод! Хареса ми! Искаха да отговорят на много въпроси и да ни накарат да си зададем нови!
За "големия избор" - мисля, че искаха да ни покажат избора на Елена, като човек, за да го променят след като стане вампир  Mr. Green
Деймън определено ще бъде бесен на Стефан, че не спаси Елена и това ще бъде още едно изпитание за братската им обич.
А всъщност с чия кръв спасиха Елена и от коя кръвна линия ще е тя?
Почти всички в сериала се промениха по един или друг начин - всеки показа от добрата и от лошата си страна, освен Мат - той винаги е подкрепял останалите, остава да го направят злодеят на четвърти сезон  Thinking
Не погребаха Илайджа  Heart Eyes - това много ме радва, а Клаус има да се сърди само на сестра си за съдбата на Елена и неговите хибриди.

# 748
  • на кого му пука
Трябва да има още хора.Може пък да вкарат някое гадже на Джереми и там да почнат любовни терзания -да съм с нея ли ,да и кажа ли,ще пострада ли и пр.
Само дано няма тия фантасмагории като в книгите човек-вампир-пак човек-дух-...Хибридите бяха върха на глупостта и дано той повече не бъде достиган.

# 749
  • В Голямото село
Ех, аз до последно таях надежда Елена да не стане вампир, че то целия сериал се върти около това как двамата братя се изтрепват да защитават крехката й човешка същност. И сега какво ще защитават? Нещо не ме кефи Елена да е вампир. По принцип вампирите са готини, секси, вълнуващи персонажи, а Елена е тоооолкова скучна. До последно се надявах да измислят нещо, примерно в последния момент да се е разменила с Катрин и всъщност да е на друго място, а не давеща се в колата... и Стефан да спаси Мат вместо нея - това хич не ми се връзва, нелогично е, абе де да знам. Ама интервюто на Джули Плек ми разби илюзиите.
И сега след като Аларик си отиде, кой ще е враг номер 1 на следващия сезон? Клаус ли пак? Не вярвам... Кой мислите?

Общи условия

Активация на акаунт