The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 278
  • 758
  •   1
Отговори
# 705

Това отговаря на доста въпроси...Аз си мисля, че може би ще видим още ретроспекции от моментите преди Стефан и Елена да се запознаят и това ще включва къде и какво е правил Деймън през това време, а дори ми се струва вероятно това да не бил единственият му разговор с Елена.

# 706

Това отговаря на доста въпроси...Аз си мисля, че може би ще видим още ретроспекции от моментите преди Стефан и Елена да се запознаят и това ще включва къде и какво е правил Деймън през това време, а дори ми се струва вероятно това да не бил единственият му разговор с Елена.
И аз мисля,че ще включат Демончето.
Само не разбрах нали Тайлър уж умираше,какво стана ?
 newsm78

# 707
Тайлър (Клаус) изигра сценката за пред Каролайн. Бони смени самоличността на Клаус (когато останаха насаме и му говореше за това колко приятели би изгубила, ако той умре) с тази на Тайлър и в ковчега беше Тайлър, не Клаус.

# 708
Интересно ми е какви нещо ще правят Керълайн и "Тайлър" и как ще се почувства като разбере, че това всъщност не е истинския Тайлър. И колко ще е ядосона на Бони.

# 709
Оле,ужас.Жалко за Тайлър  newsm45

# 710
  • UK
И сега, когато Клаус се върне в своето си тяло, какво става с Тайлър?!?! Той умира ли или не?! Защото ако са сменили Тайлър трябва да е умрял... а ако е ситуацията като с Естер/Ребека и Клаус/Рик ... тогава не се връзва, защото кой е бил в тялото на Клаус - той отвори очи ??? newsm78

А междудругото тотално няма как Клаус да отмъщава на Елена, че вече е вампир, даже трябва да се кефи, защото благодарение на нейната смърт Аларик е мъртъв! Wink Но оръжието май си остава, нали??? newsm78

Супер интервю Wink Благодарим, мокка Hug

Предложение: Елена да зареже и двамата братя, да забегне като Катрин. И да покажат 100 години по-късно новатата двойничка и пак всичко отначало... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Интересно ми е какви нещо ще правят Керълайн и "Тайлър" и как ще се почувства като разбере, че това всъщност не е истинския Тайлър. И колко ще е ядосона на Бони.

Чак пък ядосана, благодарение на Бони те са живи все пак. Бони е имала причина да избере именно тялото на Тайлър, защото все пак той е 'дете' на Клаус. Едва ли на случаен принцип го е избрала него Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 711
Тайлър не е умрял ! Ситуацията е точно както при Аларик и Ребека, само е обсебен !
Керълайн сигурно ще е ядосана, но какво е виновна Бони, че Клаус е решил да се поцелува с Кер, макар и под друга самоличност Mr. Green ?

# 712
И сега, когато Клаус се върне в своето си тяло, какво става с Тайлър?!?! Той умира ли или не?! Защото ако са сменили Тайлър трябва да е умрял... а ако е ситуацията като с Естер/Ребека и Клаус/Рик ... тогава не се връзва, защото кой е бил в тялото на Клаус - той отвори очи ??? newsm78

Ти сама го каза, ситуацията е същата, и при двете обсебвания собствениците на телата са били в собствените си тела, просто там е имало и друг. Не са се сменяли.

# 713
Въпреки че ги е запазила живи все пак би и се ядосала. Можеше поне да я предупреди. Е може и да го направи преди да е имало нещо повече между двамата ...

# 714
  • UK

Ти сама го каза, ситуацията е същата, и при двете обсебвания собствениците на телата са били в собствените си тела, просто там е имало и друг. Не са се сменяли.

Е да, ама Клаус отвори очи (24 минута)... тоест имаше някой в тялото му... защото когато Естер отиде в тялото на Ребека, нейното собствено беше абсолютно безжизнено... а в тялото на Клаус имаше живот! newsm78

# 715
Вероятно Бони е направила заклинанието след това/в същото време и той се е прехвърлил. Тя нали беше там през това време. Факт е, че нито Тайлър, нито Клаус са мъртви, по думите на Джули, кой защо и как ще разберем в сезон 4 Simple Smile

# 716
Колко ще почакаме за сезона?

# 717

Не ти ли отговорих на теб преди няколко страници?  newsm78 Септември започва.

# 718
Днеска започнах да обяснявам на леля кой е вампир и как е станал как умират какви заклинания и тя се хвана за главата и ми вика как го запомних т'ва всичкото.  Grinning

Много ме изкефи Деймън на ретроспекцията където с Ленка се вижда за 1 път как съвсем спокойно си лежи на улицата.  Joy

# 719
  • UK
Днеска започнах да обяснявам на леля кой е вампир и как е станал как умират какви заклинания и тя се хвана за главата и ми вика как го запомних т'ва всичкото.  Grinning

Много ме изкефи Деймън на ретроспекцията където с Ленка се вижда за 1 път как съвсем спокойно си лежи на улицата.  Joy
newsm10
Мен пък ме изкефи, когато Ленка и другите се пазаряха с Илайджа, а Деймън на високоговорител повтаряше "No, no, no, no, no..." - откровено се смях!

Общи условия

Активация на акаунт