The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 281
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Много хубав епизод.
Много тъжно ми стана,когато Деймън пръв е видял Елена и я е накарал да забрави.
Значи сега се очаква,че тя е вампир вече,така ли  ?

Не се очаква, тя се събуди и е вампир Simple Smile
Ух,надявах се да е чрез магия,ами сега ще е интересно в следващия сезон значи

# 691
  • София
Нали трябва да пие кръв, за да стане вампир, иначе умира.
Така че сега очаквам драма  Tired - тя не ще да става вампир, всички около нея я карат да пие кръв ...
Може и насила да я накарат, например Деймън  Thinking

# 692
Много кифладжийска постъпка от нейна страна предвид, че си мисли, че той ще умре. Ами да го беше оставила да си умре вярвайки, че има нещо между тях, а не да умре не само САМ, ами и НЕЩАСТЕН, с тотално разбито сърце! Голяма кифла!

И аз си мислех същото ! Щях да разбера Елена ако беше накарала Мат да кара в неизвестна посока,  един вид наистина да се махне от всичко това и да не избере нито един от двамата. Както беше казал Клаус по този начин тя просто застава между Деймън и Стефан и прекъсва връзката им. Стигам да извода, че в този момент тя предпочете собственото си щастие и това на Стефан. Тя така или иначе обича и двамата, защо беше нужно да избира точно в онзи момент. Ами ако бяха умрели наистина ?! От два стола, та на земята накрая  Laughing !

Впрочем не разбрах паралела с отношенията между Мат и Елена и Елена и братятя. Тя напуска Мат, защото той е предначертал бъдещето им, т.е пред себе си признава, че не иска запланувана връзка, а търси тръпка и приключение. Накрая пък отряза Деймън и се върна при Стефан, защо ?! Стефан и дава една сигурна любов и предначертана връзка, точно както Мат. Ретроспекцията би трябвало да ни покаже, защо тя избра Стефан, но аз не виждам логиката тук ooooh! !

# 693
Нали тя каза,че Стефан пръв се появил,и ако бил пръв Деймън,а той и беше...  Mr. Green

# 694
Нали тя каза,че Стефан пръв се появил,и ако бил пръв Деймън,а той и беше...  Mr. Green

Да и че Стефан е бил там когато тя е имала нужда и се е влюбила в него веднага.

# 695
Аз ми мисля, че тя не е искала Мат да предначертава връзката им, защото когато той е започнал да го прави, тя вече е изпитвала само приятелски чувства към него, не любов.

П.П. Мокка мерси за инфото за Тайния кръг! Наистина са лоши новини - тъкмо беше започнал да ми харесва. То той и преди си ми харесваше, но го гледах повече по навик.

# 696
Елена каза, че ако беше срещнала Деймън преди Стефан, нещата щяха да са различни. Е, да, срещна го преди Стефан, но не се случи нищо, което да промени избора й - казаха си 2-3 приказки и това беше. Под "срещнали" има предвид да се опознаят преди тя да опознае Стефан и т.н., а не само да се видят за 2 минути и кой откъдето е.

# 697
  • UK
Нали трябва да пие кръв, за да стане вампир, иначе умира.
Така че сега очаквам драма  Tired - тя не ще да става вампир, всички около нея я карат да пие кръв ...
Може и насила да я накарат, например Деймън  Thinking

Може докато е в това преходно положение (преди да е завършила трансформацията) да измислят нещо друго и да я върнат към хората Mr. Green Макар че ще е много нелепо и изсмукано от пръстите, дано не го направят! Thinking Не ми се иска да вампирясва, но поне ще е по-реално... като се е стигнало дотук. Peace

Много кифладжийска постъпка от нейна страна предвид, че си мисли, че той ще умре. Ами да го беше оставила да си умре вярвайки, че има нещо между тях, а не да умре не само САМ, ами и НЕЩАСТЕН, с тотално разбито сърце! Голяма кифла!

И аз си мислех същото ! Щях да разбера Елена ако беше накарала Мат да кара в неизвестна посока,  един вид наистина да се махне от всичко това и да не избере нито един от двамата. Както беше казал Клаус по този начин тя просто застава между Деймън и Стефан и прекъсва връзката им. Стигам да извода, че в този момент тя предпочете собственото си щастие и това на Стефан. Тя така или иначе обича и двамата, защо беше нужно да избира точно в онзи момент. Ами ако бяха умрели наистина ?! От два стола, та на земята накрая  Laughing !

Mr. Green ООоо,, ама нека си избира Стефан, всмисъл то не зависи от нея, сърцето и щом го е избрало - ОК, но защо трябва да го съобщава на Деймън в последния му час?! И ДА МУ РАЗБИВА КИФЛАДЖИЙСКИ сърцето... всмисъл тя пак можеше да си се върне при Стефан...  но да спести тези откровения на Деймън ...и да не го тормози излишно! Peace

Елена каза, че ако беше срещнала Деймън преди Стефан, нещата щяха да са различни. Е, да, срещна го преди Стефан, но не се случи нищо, което да промени избора й - казаха си 2-3 приказки и това беше. Под "срещнали" има предвид да се опознаят преди тя да опознае Стефан и т.н., а не само да се видят за 2 минути и кой откъдето е.

2 минутки и да - нищо съществено не се е случило, но ако това няма да окаже влияние на избора и чувствата й въобще нямаше да го показват и измислят. Ако тази тяхна първа среща нямаше да има значение - Елена нямаше да казва 'ако те бях срещнала първо' и нямаше да показват, че именно Деймън е първият, който е срещнала....

Единственото положително от това, че кака Лени вампиряса е
, че сега емоциите и чувствата й ще са в пъти по-силни.... и ще е ясно към кого какво ще изпитва Peace

# 698
  • София
Нещо много буквално разбирате това "може би яко бях срещнала Деймън пръв"... то ако Левски беше с галоши, а Ботев с каска...

Кифленско щеше да бъде ако не се беше обадила на Деймън и я беше дострашало да говори с него, но явно точна дефиниция за кифленско поведение няма.

# 699

2 минутки и да - нищо съществено не се е случило, но ако това няма да окаже влияние на избора и чувствата й въобще нямаше да го показват и измислят. Ако тази тяхна първа среща нямаше да има значение - Елена нямаше да казва 'ако те бях срещнала първо' и нямаше да показват, че именно Деймън е първият, който е срещнала....

Абе, не съм напълно съгласна. То не може за 2 минути да го срещне и да се влюби, нали трябва да се опознаят (това има предвид под "срещна", а не само да се видят за малко) и тогава...  Peace Иначе все за нещо ще са го измислили това, ама тъпо ми идва. Вярно е, че го срещна него първо, но първо опозна Стефан.  Peace

# 700
Мисля, че Елена имаше предвид точно това което казва и ≾_Smile_≿  Може да го направиха така, за да си мислим цяло лято ще последва ли от това нещо или не. И все пак Деймън я попита кой щеше да избере - тя какво? Да не отговори ли? Това щеше да е по-глупаво.

# 701
  • София
  smile3521 Те с това изречетие си вързаха поне 5 епизода зрителски интерес.

# 702
  smile3521 Те с това изречетие си вързаха поне 5 епизода зрителски интерес.

Ване, много му се дразниш напоследък, нали това е основната им идея? То без триъгълник няма сериал, ми че естествено, че ще го въртят толкова много. Те ако не са искали зрителски интерес да са го приключили още сега. Мен единствено ми беше тъпо, че толкова говореха за важния избор, като той изобщо не беше важен, можеше да мине и без опяването.

# 703
# 704
  Когато Стефан се върна и целуна Елена веднага ми стана ясно, че тя ще избере него.
 Имам чувството, че той не го направи за всеки случай, направи го, за да затвърди избора и, а когато хвърляха монета Стефан загуби, но въпреки това Деймън  превърна Аби във вампир. Стефан можеше да си спести тази целувка поне от уважение към брат си.

Общи условия

Активация на акаунт