The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 300
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Много ми хареса серията ,като последна - динамична ,шеметна ,страхотна.........но тая Плек е някаква комплексарка - как ще навре секси Джоузеф в тялото на това дръвце М.Тревино  ooooh!(Клаусито поне нацелува Каралайн Wink)  ,по-добре в  Мат да се беше превъплътил. Елена вампир !!!Ами сериала се харесваше точно заради нейните човешки черти , то не остана нормален в тоя сериал. А относно избора , постъпи по нейната си сравнително праволинейна логика , макар в сърцето си да знае кой и носи по-голяма тръпка.И изобщо ,ако си влюбен в двама и искаш да ги запазиш поне като приятели и част от живота си ,защо трябва да избираш? Ще си влюбена и щастлива с единият ,докато угризението за егоистичният ти избор те яде отвътре.......А и за Аларик- хубав е актьорът ,но някак не носи харизмата на главен актьор,така че да не съм лош пророк ,но незнам до каква степен ще има успех новият му сериал .

# 676
Аз съм му гледала "What About Brian" или "Животът на Браян" и беше страхотен Simple Smile

# 677
И аз ,но и там беше поддържащ актьор .

# 678
Момичета, аз така на  бързо изгледах серията, че имам въпроси:
- как Тайлър се съгласи да смени тялото си с Клаус - насила или доброволно?

- ако тялото на Клаус изгоря къде ще се връща той?

- и как ще обясни на Карълайн че не е умрял след сценката, която й изигра?
Освен това другите също ще се сетят, че Клаус не е мъртъв - все пак те преживяха доста повече от 1 час.

Явно трябва да ходя пак да гледам серията

# 679
  • Варна
И аз ще гледам пак серията Crazy
Ама нещо не съм внимавала, защо Бони така зловещо му отвори очите на Клаус в склада.Трябваше да е буден ли Thinking

# 680
  • Велико Търново
Момичета, аз така на  бързо изгледах серията, че имам въпроси:
- как Тайлър се съгласи да смени тялото си с Клаус - насила или доброволно?

- ако тялото на Клаус изгоря къде ще се връща той?

- и как ще обясни на Карълайн че не е умрял след сценката, която й изигра?
Освен това другите също ще се сетят, че Клаус не е мъртъв - все пак те преживяха доста повече от 1 час.

Явно трябва да ходя пак да гледам серията

- Тайлър изобщо не е знаел какво ще се случи. Всъщност и  самият Клаус не знаеше. Бони направи заклинанието на своя глава.

- Не дадоха как тялото на Клаус изгаря напълно. Видяхме само да се подпалва и след това Рик затвори ковчега.

- Тепърва предстои да видим как ще обяснява.

# 681
Нали когато Катрин се превърна във вампир Клаус изтреби родителите й? Да не стане същото и с Ленка, че тя милата колко хора изгуби.  Sad

# 682
Да и на мен ми е интересно как ще обяснят на Керълайн, че Тайлър е жив. И според мен веднага ще се усетят, че Клаус не е мъртъв. И да попитам още нещо - къде точно се появи Катрин, че нещо не ми стана ясно?

# 683
  • UK
но тая Плек е някаква комплексарка - как ще навре секси Джоузеф в тялото на това дръвце М.Тревино  ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green И аз това викам!!!

Мен един друг въпрос ме мъчи - хубаво Елена избра Стефан, но защо аджеба и беше нужно да се обажда на Деймън и да му навира в лицето, ами аз обичам брат ти и винаги ще бъде той! Shocked Много кифладжийска постъпка от нейна страна предвид, че си мисли, че той ще умре. Ами да го беше оставила да си умре вярвайки, че има нещо между тях, а не да умре не само САМ, ами и НЕЩАСТЕН, с тотално разбито сърце! Голяма кифла!

Нали когато Катрин се превърна във вампир Клаус изтреби родителите й? Да не стане същото и с Ленка, че тя милата колко хора изгуби.  Sad

Ох, ма то на Ленка така или иначе никой не й остана вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Макар че тя Еленита не се превърна по собствено желание, а леко грешка беше цялата работа Peace

И да попитам още нещо - къде точно се появи Катрин, че нещо не ми стана ясно?

Цяла вечер и аз се чудя, къде аджеба беше КАТРИН?! Нали уж щеше да се появява! newsm78 Или лъжлив спойлер е било това.

# 684
И аз ,но и там беше поддържащ актьор .

Главен беше, целия приятелски кръг бяха главни

# 685

Нали когато Катрин се превърна във вампир Клаус изтреби родителите й? Да не стане същото и с Ленка, че тя милата колко хора изгуби.  Sad

Ох, ма то на Ленка така или иначе никой не й остана вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Макар че тя Еленита не се превърна по собствено желание, а леко грешка беше цялата работа Peace

Е как? Джеръми и приятелите й - Деймън,Стефан,Каролайн,Бони и Мат.Не са малко! Wink

# 686
Нали когато Катрин се превърна във вампир Клаус изтреби родителите й? Да не стане същото и с Ленка, че тя милата колко хора изгуби.  Sad

Според мен Клаус няма да тръгне да отмъщава - още в предната серия той беше прежалил Елена - източи колкото можа кръв от нея и щеше да я остави да умре - т.е. няма нужда вече от нея. Така че не мисля, че ще хукне да отмъщава. Още повече, че сега е малко задължен на Бони.

Да не забравя - Бони за пръв път ми хареса - накрая, когато му каза да престанат да я насочват на една или друга страна и вампирите и вещиците - най-накрая характер и от нейна страна. И най-накрая избра приятелите си пред лоялоността към вещиците.

# 687
Добър ден Simple Smile!

Епизода много ми хареса. Има 1-2 неща, които не ми харесаха, но не може всичко да ни хареса.
Ретроспекциите с Елена много ми харесаха. Видяхме, че тя е имала един хубав тинейджърски живот с прекрасно семейство, което много я обича. С нормалните проблеми на една тинейджърка.
Моментите с Джена не ми стигнаха. Много ми липсва в сериала и дано намерят начин да ни я покажат още няколко пъти.
Сцените между Мат и Елена бяха много силни. Навярно не му е било лесно на Мат, след всичко което са преживели с Елена да слуша любовните й терзания. Това е доказателство, че той и е истински приятел.
Защо им трябваше на Мат и Джереми да упояват Елена и да я извеждат от града?! Дали сега няма да се чувстват виновни за състоянието на Елена?
Карълайн е истински приятел. Винаги първо мисли приятелите й да са добре, а после за себе си.
Както си и мислех, Елена пак сключи сделка с древните и както винаги Деймън беше против, но няма кой да го послуша.
Ако всеки не си правеше каквото иска, планът им щеше да успее, но знаем, че в Дневниците не се случват такива неща.
Не мога да преживея, че Стефан не успя да спаси Елена. Не ми хареса как я превърнаха! Много не естествено ми беше. Елена през цялото време се бореше, за да оцелее и накрая, Стефан като отвори врата, тя не направи никакъв опит да се измъкне. Стефан можеше да откопчае колана й. Нина беше невероятна под водата. Игра толкова добре, помислих си, че наистина се дави. И друго не ми е ясно. Как Мат изгуби толкова бързо съзнание? Нали е спортист, предполага се, че те са по-издържливи. На тренировките ги подлагат на какво ли не.
Много тъжно ми стана за Деймън. Той си мислеше, че му остава само 1 час живот, а Елена му заяви, че избира Стефан. Чудя се, ако Стефан беше в скала, а Деймън в Мистик Фолс при останалите й приятели дали пак щеше да предпочете да стой до Стефан, докато чака смъртта.
Разговора между Деймън и Стефан по телефона ме разплака. Стефан беше загрижен, че брат му ще умре сам и няма да може да се сбогува с любовта на живота си.
Последната сцена между Деймън и Аларик беше много силна! От началото на боя до самия й край. Споменът за първата среща с Елена му даде сила. Той си припомни момента преди той и Стефан да се появят и да объркат целия и живот.  Няма да забравя изражението на Деймън, когато видя Аларик да пада. В първия момент реакцията беше "Не, приятелят ми умира. Може би единственият, който съм имал. Колкото и зъл да е сега той ми беше приятел". После се усети, че нещо става с Елена и още повече го заболя.
Деймън не беше много доволен, че Мередит е дала вампирска кръв на Елена или просто е обиден от това, че тя не е казала на никой за това. Ако знаеха предварително, че Елена има от лечебната отвара в кръвта си, повече щяха да мислят какво правят.
Последната сцена между Аларик и Джер беше много тъжна. На Джер му трябваше много време докато разбере какво става. Той не забеляза топлия и любящ поглед на Аларик. Даже сега като пиша и сълзите напират в очите ми. Джер не можа да повярва какво се е случило със сестра му. Та тай загуби и последния си роднина. Страх ме е да не се върне към старите си навици от първи сезон.
Ако Клаус си отмъщава, трябва да се насочи към сестра си. Тя носи най-голяма вина за смъртта на Елена.
Сега след като Аларик се провали, дали няма отново да видим мама Естер?

И да попитам още нещо - къде точно се появи Катрин, че нещо не ми стана ясно?

Цяла вечер и аз се чудя, къде аджеба беше КАТРИН?! Нали уж щеше да се появява! newsm78 Или лъжлив спойлер е било това.

Да, било е лъжлив спойлер. Когато Деймън си спомни за първата си среща с Елена, той си помисли, че е Катрин. Искали са да ни подведат, да си мислим, че Катрин ще се появи и пак ще върти нейните си игрички.

# 688
Много хубав епизод.
Много тъжно ми стана,когато Деймън пръв е видял Елена и я е накарал да забрави.
Значи сега се очаква,че тя е вампир вече,така ли  ?

# 689
Много хубав епизод.
Много тъжно ми стана,когато Деймън пръв е видял Елена и я е накарал да забрави.
Значи сега се очаква,че тя е вампир вече,така ли  ?

Не се очаква, тя се събуди и е вампир Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт