The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 530
  • 758
  •   1
Отговори
# 30

Едит: Сега забелязах, че на снимката, която съм дала, е изписано и името. Много съм заспала.  Crazy

Изобщо не забелязах, че е написано името Simple Smile

# 31
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Може Ребека от ревност да ги е захапала... Laughing (макар че Бъфи май е права за Илайджа). На мен тя ми е симпатична и между другото, бих ги направила двойка с Деймън (той май се поусети миналата серия, че не е бил съвсем коректен с нея)...

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 11:04 от Ferda Mravenec

# 32
# 33
Мерси за новата тема!   bouquet  bouquet  bouquet

Колебаех се между Клаус и Илайжа, но Клаус ми е по-симпатичен особено с този акцент. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
Гласувах за Илайджа Peace . Според мен той ще е.

# 35
# 36
# 37
Гласувах за Илайджа.
Разсъжденията на Бъфи са много логични, пък и тка ми се иска да запазят Илайджа жив.

Мисля си че дори и да са от линията на Илайджа, сценаристите няма да убият Клаус - все пак придоби огромна популярност, а знаем какво е рейтинга за тези сериали.
А Илайджа, ако не го направят родоначалник на Салваторе и с-ие , няма да има оправдание да не го убият (освен нежното Еленино сърце да се смили на него Grinning)

# 38
Запис bouquet
Гласувах за Илайджа,само него не ми се иска да набучат.

# 39
  • Buffyworld
И аз предпочитам Илайджа. Клаус ми е малко сладникав.  Mr. Green

# 40
Гласувах за Клаус. Колкото и да ми се иска да е Илайджа е малко вероятно, Даниел снима нов сериал.

# 41
добър вечер, ето ме и мен в новата тема. Гласувах за Илайджа, ама се надявам Клаус да остане,че няма да го преживея ако го убият- особено откакто Мокка и Ваня ми го отпуснаха за по един ден преди няколко теми  smile3535 . айде Наздраве и лека нощ  Wine Glass

# 42
  • Велико Търново
Честит празник, момичета!

Вярно, че Даниел снима друг сериал.  Confused И все пак се надявам да остане.

# 43
Тя и Тори се снима  в два сериала, така че се надявам да остане и той. Честно казано много ми е трудно да преценя кой по ми харесва. Но някак си, макар че съм 100% фен на Илайджа, не си представям сериала без Клаус. Покрай любовните лиготии на Елена и братята, той е единственото интересно нещо. Ако трябва да гледам цял сезон борби за  Heart на Елена ще Sick .

# 44
Айде и аз да се присъединя в новата темичка,гласувах за Клаус иначе.
Ново епизодче да не би да има или са в почивка ?

Айде да почерпя за именния си ден -   cook

Общи условия

Активация на акаунт