The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 517
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
 ' Тя наистина ще избере някой '. ще се изям от нетърпение кой ще избере  Crossing Arms

# 556
' Тя наистина ще избере някой '. ще се изям от нетърпение кой ще избере  Crossing Arms

Ще видим в петък дали ще е: "Дааа, избра!" newsm44 или пък  " Уфф, избра!"  smile3516

# 557

Ще видим в петък дали ще е: "Дааа, избра!" newsm44 или пък  " Уфф, избра!"  smile3516
Много добре казано,и аз искам вече да се разбере  Whistling

# 558
  • Велико Търново
Който и да избере, аз ще съм  newsm44 Да се свършва вече с това нейното чудене.

# 559
  • До морето :)
Значи това в колата може да са Катрин и Мат  Mr. Green И наистина да падне колата.
А дали Ленчето ще избере, не ми се вярва. Те Хамериканците са банални  Joy

ПП: Кога пишете със скрит текст? В смисъл когато обсъждате нещо конкретно или... ?

# 560
Като обсъждаме епизода в петък по принцип.

И да избере Елена, а и който и да разбере, това няма да е окончателен избор, не знам само защо ни говорят постоянно за тоя прословут нейн избор, като още 3 сезона ще го мотаят  Joy

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как защо, за да им се връзваме и да гледаме Joy

# 562
Кой би го гледал още три сезона, то вече е боза...  Confused А като си помисля колко бях зарибена до миналата година   Whistling

# 563
Аз и още много други Simple Smile Не намирам особена разлика в качеството на сюжета, но определено се усеща липсата на Кевин. Въпреки това рейтингите са същите, което е най-важното в случая, поне за телевизията.

# 564
  • Монреал
И да избере Елена, а и който и да разбере, това няма да е окончателен избор, не знам само защо ни говорят постоянно за тоя прословут нейн избор, като още 3 сезона ще го мотаят  Joy

Абсолютно на същото мнение съм! То, ако тя избере окончателно, ще трябва нова сюжетна линия да завържат сценаристите и сериала ще се измести в друга плоскост... Пък, доколкото виждам и усещам, точно сегашния развой на събитията поддържа интереса, респективно - рейтигна... Въпреки че, според мен, зацикля и буксува на моменти ситуацията... Simple Smile Като цяло, обаче, аз съм фен на сериала. Харесвам много Нина... изключително естествена и интелигентна красота притежава девойката...

# 565
Аз и още много други Simple Smile Не намирам особена разлика в качеството на сюжета, но определено се усеща липсата на Кевин. Въпреки това рейтингите са същите, което е най-важното в случая, поне за телевизията.

Какво се случи с Кевин? Друг сериал?

# 566
Да, първо Тайният кръг, балансираше ги поравно и двата. После остави Джули тук, там Андрю Милър, понеже му избраха проекта за сериен убиец - гений от Фокс и е зает с него. Още няма име, ще се излъчва от есента. Но той винаги е искал явно да си има такова шоу, предвид, че Писъците са негови.

# 567
  • София
Сериен убиец - гений????
Декстър е такъв сериал, надали ще има нещо, което да бъде по - добро от него на тема сериен убиец някога в кино-света.

# 568
Сериен убиец - гений????
Декстър е такъв сериал, надали ще има нещо, което да бъде по - добро от него на тема сериен убиец някога в кино-света.

Знам знам, но за да му дадат зелена светлина от Фокс явно има нещо различно. А и доста известни имена се споменават, не следя особено новините, де.

# 569
  • UK
Личното ми мнение е, че 2-ри сезон беше в пъти по-слаб и скучен от 3-ти. (това е моето виждане, не ангажирам никой с него)! Клаус, древните, лошия Стефан, и химията между Елена и Деймън са ми най-интересната част от целя сериал досега - затова именно 3-ти сезон ми е най-на сърце! Grinning

Чакам с нетърпение петък, за да видим най-сетне дългоочаквания Еленин избор, далеч съм от мисълта, че ще е окончателен, но аз и на временните неща се радвам! Simple Smile

А кой е Кевин????

Общи условия

Активация на акаунт