The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 526
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Buffyworld
Според мен има акцент и няма нищо лошо в това.

# 526
Добро утро,в петък ще има ли епизод ?

# 527
# 528
  • Buffyworld
Роклята е страхотна ! Но на такива официални снимки, забелязали ли сте, че почти никога не е със спусната коса ?  newsm78 Sad

# 529
Роклята е страхотна ! Но на такива официални снимки, забелязали ли сте, че почти никога не е със спусната коса ?  newsm78 Sad

Хм?

Тя не е била на много такива официални събития, на другите награди и разни партита, не толкова официални, почти винаги е с пусната коса.

# 530
  • Buffyworld
Така много й отива.  Peace

Аз на последните снимки, но които я гледах беше или на нещо както кок или на плитка.

# 531
Да, от тази година има 2-3 такива събития, иначе по принцип или е права или е на вълни като Катрин.

# 532
  • Wonderland
С нетърпение чакам петъчният ден .......но днес е едва вторник...
Нина е страхотна....всяка дреха й стои много добре...има страхотна фигура!  bouquet

# 533
  • UK
По принцип спуснатата коса не е сред най-официалните прически.  Peace
Пък и на тази рокля според мен въобще няма да отива спусната коса.

# 534
Роклята като модел ми харесва, но като цвят  Sick Аз попринцип не харесва такива блестящи златни цветове. И много хубаво й стои.   Kissing Heart

# 535
  • Варна
Четвърти сезон веднага след трети ли ще тръгва или ще мине известно време?

# 536
Четвърти сезон веднага след трети ли ще тръгва или ще мине известно време?

Септември.

# 537
Нина е невероятна, всяка дреха й стои добре, всяка прическа! Просто има чар това момиче.  Heart Eyes

# 538
   Нина прекрасно си говори български  Heart Eyes, но момичето с въпросите доста повече се оплете от нея, нормално все пак се притесни.

# 539
   Нина прекрасно си говори български  Heart Eyes, но момичето с въпросите доста повече се оплете от нея, нормално все пак се притесни.

Да! То и яз бих се притеснила.Направо няма да говоря, спя, ям още 2 дена.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт