The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 535
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново

Току-що изгледах това видео. Иън говори за това дали би изиграл ролята на Крисчън Грей от Fifty Shades of Grey.

# 511
Кое е това момиче с което Нина разговаря? Не знам защо, но мисля, че се казва Калина.  Grinning

# 512
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Кое е това момиче с което Нина разговаря? Не знам защо, но мисля, че се казва Калина.  Grinning

А според мен се казва Десислава Стоянова и самата тя е пуснала клипчето в страницата си във Фейсбук.  Wink Laughing

Честит Гергьовден - весел празник на празнуващите, живи и здрави да са именниците!

# 513
Кое е това момиче с което Нина разговаря? Не знам защо, но мисля, че се казва Калина.  Grinning

А според мен се казва Десислава Стоянова и самата тя е пуснала клипчето в страницата си във Фейсбук.  Wink Laughing

Честит Гергьовден - весел празник на празнуващите, живи и здрави да са именниците!

Благодарение на Диляна Илиева имаме клипче от Барселона как Нина говори на български с фен на конференцията!!!

^^^^^^^
Това пише до клипа
Момичето е от Лом ( това което говори ) наистина е Десислава

# 514
the_vampire_diaries Диляна Илиева ни прати клипа, братовчедка и е Десислава Стоянова и тя задава въпросите на Нина. Живее там от 3-4 години, не е забравила езика а просто е била притеснена, защото не знае английски (тя се извинява в началото даже) а после Нина съвсем я стресна.

Нина говори български с доста изразен американски акцент, но това може би е нормално като се има предвид, че вече не живее в България. Пак добре не е забравила родния си език. Браво на нея. Hug Но, момичето,  което задава въпросите много ме съмява , че е българка.
Предполагам, че Нина разговаря с родителите си на български все пак, освен ако не са от онези странни птици, които си мислят, че родният език не е важен, тъй като е от "малките" езици... и т.н.
Другото момиче явно живее в Испания и личи, че това е повлияло българския й, а освен това май си глътна езика... а уж си имаше пищовче, милата...
Абе, има хора, които прекарват целия си живот в чужбина, но родната им реч не е увредена от това... Въпрос на разбиране, лично чувство, интелигентност...
Затова пък Йън се обажда "на български"!  Joy Знае как да каже "Да"...  Laughing Симпатягаааа!  Grinning
[/quote]

Извинявай, но аз не виждам почти никакъв акцент в Нина, камо ли "силно изразен американски". Леко се замота какво точно иска да каже, но всяка една дума си я произнесе както трябва, дори си говори по софийски с "говориме".
Иначе да, говори на български с родителите си, освен това е казвала няколко пъти, че докато са расли в Канада вкъщи им е било забранено да говорят на английски, за да не забравят българския. Даже Катерина Петрова дължи на нея потеклото си, тъй като сценаристите я бяха чули как говори с майка си по телефона между снимки.

# 515
Да, и аз не забелязвам Нина да говори с акцент. А за Десислава (ако това е момичето, което задаваше въпросите, че вече се обърках) - не знае английски, а работи в американско предаване?

# 516
Какво е това американско предаване? Десислава е фенка, която работи в Барселона и си е купила билети за тази конференция. Самата конференция е за фенове, те задават въпроси, снимат се с актьорите, етс...

# 517
Какво е това американско предаване? Десислава е фенка, която работи в Барселона и си е купила билети за тази конференция. Самата конференция е за фенове, те задават въпроси, снимат се с актьорите, етс...
Оооо. Аз пак нещо не съм разбрала  Blush

# 518
  • До морето :)
Много ме зарадва клипчето. Много сладка е Нина, жалка, че сценаристите са й праснали такава роля  Mr. Green

За епизода - на мен ми хареса, кога Дамянчо каза на Стефчо, че който и да избере Елена, след 60 години всичко ще си е същото  hahaha
Не знам за колата, честно казано не ме и развълнува, но според мен вътре са Мат и Елена, а Ребека ги е пресрещнала от ревност  Grinning
Иначе съм 99% сигурна, че Елито ще я превърнат във вампир, ще е със Стефан, а Деймънт ще е с Катрин. Така ги виждам аз нещата в кристалната топка  Joy
И Стефан и Деймънт според мен не са от кръвната линия на Клаус. Той просто си "върза гащите" като им го каза.
И накрая Аларик много ме издразни като отиде при Съвета и каза за Каралайн и Тейлър  #Cussing out

# 519
  • В Голямото село
Цоп и аз тука. Hug
Аларик много вече ме издразни, че отиде при съвета да издаде вампирите. Той да не вземе да се окаже по-лош враг и от Клаус... Crossing Arms
Ама каква 'градация' има на злите персонажи в тоя сериал - първо Катрин беше голяма заплаха, умираха си от шубе от нея... накрая тя стана кротко агънце и даже им помагаше. После всички трепереха като чуеха името на Клаус, а сега той дотолкова се кротна, че взеха та го приспаха като овчица. Чудя се Аларик дали и него ще го "опитомяват" или пък ще го борят с магии през целия четвърти сезон?! newsm78

# 520
Лече-Буболече Деймън, не ДеймънТ  Peace Няма т нито в изписването, нито в произношението.

Никой не отрича, че в колата са Мат и Елена, пак ви казвам, аз и Мишето говорехме за сцената с падащата кола.

# 521
  • До морето :)
Лече-Буболече Деймън, не ДеймънТ  Peace Няма т нито в изписването, нито в произношението.

Все тая. С "Т", без "Т", все е хубав  hahaha
Иначе и според мен Елена и Мат падат  Peace

# 522
  • UK
100% падащата кола е колата от ретроспекцията със семейството на Елена. (няма я втори път да се дави Еленита) и 100% Елена и Мат в настоящето пресрещат Ребека на пътя. Mr. Green

Видеото с Нина е жестоко Wink Евалата. В този клип тя говори доста по-добре отколкото в други предавания и клипове където е проговаряла на български. Но няма как да няма акцент все пак от 2 годишна е в Канада, после Щатите и т.н. Както се вика, тя преди да проговори е напуснала бг, и това че вкъщи говори със семейството си е едно на ръка, но в детската градина, в училище и на всякъде другаде не го говори Mr. Green

# 523
Евалата, как го виждате този акцент не знам... Както казах освен, че малко се заплете при отговора, което не го отричам, думите и бяха перфектно произнесени.

# 524
И аз мисля,че си говореше нормално езика Peace

Общи условия

Активация на акаунт