Хич не ми е празнично, нещо много се разболях. Вчера бях с 40 градуса темп, малката с 39 и сами се гледахме. Умирах от ужас да не припадна нещо и да остане сама, очите си изплаках...Днес съм една идея по-добре, не можах да ида на работа, дано утре съм добре. Малката кашля много пак
. Въпреки че, ако не се бяха направили на задници, можеше и да ни се размине. Ако имахме 50лв щяхме да минем, обаче аз даже и лична карта нямах.
Дано се оправите бързо! Някакъв вирус ли сте лепнали?
(ама много рядко ми се случва ) , днес ме събуди в 8 а легнах в 6 без 15
добре сме (пупу,да чукам на дърво,ама свекито е в командировка при майка си )

Но ако имате познат, който разбира нещата, може и да измислите нещо за отмяна на глобата, чувала съм че винаги има начин, но само по слухове
И да не забравя - много весела великденска темичка 

!
,много ми стана мъчно за перипетиите през които минаваш!Вярвай,че всичко е за добро и един ден ще си родиш още едно здраво и сладко детенце!
!Отивай да раждаш,та за празниците да сте си в къщи с най-малкия член на семейството!
,погромите след тях са бедствени.
.Дано съм жива в края на седмицата.Замислила съм и аз едни козунаци,ама да видим дали ще се получат.
,чак ми идва да дойда на помощ!Недей да плачеш ще се оправите,каква е тая черна серия при вас,дано отмине вече и повече не се разболявате така!

. Разписвай се всеки ден, да виждаме, че още мърдаш

Това са си много пари! 

Накрая се прибра мъжо и развали купона като се размрънка колко е разхвърляно (то си беше - играчките по пода, неизмитите чинии в мивката, масата в кутии и остатъци ... ), ама аз си го пуснах през ушите и го оставих мрънкайки да поразтреби.

(нищо лично)
Препоръчани теми