ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Чести имен ден на всички красиви цветя!   bouquet

tiya_4, честито синьо щъркелче!

Хейли, много голяма глоба  Shocked

Не съм, не се заричай че няма да родиш тея дни  Grinning, бебо си знае.

Мими, страхотен козунак!

Мила, бързо да оздравявате.  Hug

# 76
 Благодаря ви за пожеланията момичета  Hug Хич не ми е празнично, нещо много се разболях. Вчера бях с 40 градуса темп, малката с 39 и сами се гледахме. Умирах от ужас да не припадна нещо и да остане сама, очите си изплаках...Днес съм една идея по-добре, не можах да ида на работа, дано утре съм добре. Малката кашля много пак  Confused
  Наоплаках се...
  Чакам новините и аз от Не Съм, не ти ли казаха какво ще е на прагледаааа  Grinning

# 77
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
Мишанка,Ели Hug къде мога да ги намеря тези препарати newsm78
Този,който ти показах,го има в по-големите маркети -Кауфланд,Карфур...
Мими,мммммммм невероятен козунак си направила!
tiya,много хубава новина за бебо  Hug
Пашик ,за колата сега чувам,но Якобс онзи ден раздаваха кафе в задръстванията  Mr. Green

# 78
Тия, да слагам ли щърлекче на първа страничка или да чакам да мине ФМ?
Нас нямаше как да не ни глобят, защото бяхме на магистрала ooooh! . Въпреки че, ако не се бяха направили на задници, можеше и да ни се размине. Ако имахме 50лв щяхме да минем, обаче аз даже и лична карта нямах.
Снощи моя като взе да ме успокоява и да ми разтяга едни локуми... Казах му, че си лягам и да има смелостта да дойде да си легне преди да съм заспала. Така бях набрала, добре, че бързо заспах. Ама вече много ми идва тая несериозност, щото е за всичко!

И след тези кофти редове, малко да ви разведря:

В сайта на Лидл са публикували Великденска брошура с рецепти и идеи за украси.
Ей тук. Дано ви е полезно Hug

Мис Файн,
Hug Hug Дано се оправите бързо! Някакъв вирус ли сте лепнали?

# 79
  • Сливен
благодаря ви момичета,ами набират ми се понякога по 3 часа сън,но пък някоя вечер като откъртя с малкия и ставам сутринта  Joy (ама много рядко ми се случва ) , днес ме събуди в 8 а легнах в 6 без 15
ама аз съм свикнала
пашик  Hug добре сме (пупу,да чукам на дърво,ама свекито е в командировка при майка си )
на нас нищо не дават ни кафе ни кола  Laughing
отивам да преспивам диването и после ще проверя дали нямаме бебе (Не съм не се ослушвай,по великден има друга работа господ,бягай ,че до тогава да се прибереш с бебчо у дома )  Party Hug
ей на малко украса от мен   Flutter

# 80
tiya честито синьо щъркелче  Hug
bubolechence за тенджерата бих те посъветвала да му я дадеш на малкия за известно време - все ще й се нарадва. При нас отнема ден-два докато му отмине ентусиазма за някоя вещ, а за по-интересните - 2-3 седмици. Но му ги давам за непрекъснато ползване и накрая толкова му омръзват, че и да давам пак не ще да погледне съответната вещ  Mr. Green
ядки само смлени в сладкиши съм давала, още ме е страх да давам цели, но и Светлозар плюе всичко, което не се сдъвква лесно  Mr. Green
hailie много неприятно за глобата, но и мъжът ти не е трябвало така да рискува, особено около празниците - тогава са по-засилени проверките, защото се предполага, че може да има пили/пияни шофьори  Naughty Но ако имате познат, който разбира нещата, може и да измислите нещо за отмяна на глобата, чувала съм че винаги има начин, но само по слухове  Thinking И да не забравя - много весела великденска темичка  Hug
Miss Fine в ужасна ситуация си попаднала, дано сте по-добре и вече да не ти се случва да се чувстваш така уплашена и безпомощна  Hug
мiriams направо ти се възхищавам на таланта, а за спането направо съм изумена - аз ако ми се случи 1 ден да не спя толкова, направо се поболявам  Mr. Green
Ех, как ми се дохапваха козунаци, но ще заложа на купеното, че тези дни нещо много ме мързи. Обаче Светлозар е фен на колите, особено по-тежкотоварните и днес докато доставчик зареждаше един магазин, нашият се присламчи до колата и се залепи за едни бишкоти, та се наложи да влезем в магазина и се заредим с един пакет и сега ще мисля някакъв десерт да спретна  Laughing

# 81
Значи много сте такива  Thinking Joy,по Коледа ме "заразихте" да правя коледни курабийки,а сега козунаци hahaha,сега трябва да започна едно търсене на рецепти,едно молене да станат,да не изгорят Joy
Бобче,не знаех,че вчера сме имали Имен ден Mr. Green,да сме живи и здрави тогава   bouquet
Miss Fine,бързо оздравяване

# 82
Аз им прибирам периодично играчките,които са омръзнали и след месец-два им ги давам отново - тоя метод действа добре при нас,радват се много на "забравените" играчки.
Не само грис давам по няколко дни, всичко което готвя се яде поне 2 дни - не мога да им правя прясна манджа всеки ден, кухня няма, магазин - няма. Момчил така израстна, нищо му няма  Peace

# 83
  Честит празник на всички носещи прекрасните имена на цветя!!!Да сте живи и здрави,засмени и много щастливи   bouquet!
   Ели  Hug,много ми стана мъчно за перипетиите през които минаваш!Вярвай,че всичко е за добро и един ден ще си родиш още едно здраво и сладко детенце!
  Оле добре завърнала се!Пожелавам ти още много страхотни пътувания с любимите хора!
  Айде Не съм стига си се стискала  hahaha!Отивай да раждаш,та за празниците да сте си в къщи с най-малкия член на семейството!
  Миме страхотна украса,сподели как си я направила!
  Краси ужас,много висока глоба,дано има начин да се плати на части!
 Аз също не съм обичала чоропогащници,ама навремето боцкаха ужасно.Сега има страхотни мекички и топлички.Когато е студено им слагам,защото дебели панталони не купувам.Вече отдавна съм ги махнала,защото е топло за тях.
  Вчера се разбих от готвене и сервиране,вечерта нямах сили и едвам гледах.Ама все се заричам,че повече в къщи няма да се празнува.Едно,че децата щяха да съборят къщата,имаше играчки навсякъде.Леглата са като след ураган,защото дивачетата скачаха и какво ли още не.А и бравата на спалнята са ми счупили тия хуни  Joy,погромите след тях са бедствени.
  Тази седмица ще си ги гледам,че са сборни групи и реших да се самобичувам оставяйки ги в къщи  hahaha.Дано съм жива в края на седмицата.Замислила съм и аз едни козунаци,ама да видим дали ще се получат.
   Цвети  Hug,чак ми идва да дойда на помощ!Недей да плачеш ще се оправите,каква е тая черна серия при вас,дано отмине вече и повече не се разболявате така!

# 84
Диде, аз на Симеон също давам манджа от 2 дни, само тоя грис ме притесняваше, че нали е с мляко вътре и да не би като преседи нещо да му става. Но аз и не знам подробности за гриса, тъй като го ненавиждам от детската градина още - живота си давам, грис не хапвам! Но пък той много го харесва, яде го с голям апетит.
А като те видях, че си писала и ми се сви сърцето дали не влизаш с новини за Не съм. Ти ли ще си й вестителка? Mr. Green

Много благодаря на всички за отговорите! Hug Hug Hug

Леле Съни, с тримата сама Crazy . Разписвай се всеки ден, да виждаме, че още мърдаш Laughing . Ако не - идваме да помагаме Party Hug

# 85
Честито на всички с поводи тези дни!   bouquet

Марте, много прегръдки! Вярвай, че скоро нещата ще се случат!

Скорпи, много стиснати палци за най-доброто решение на нещата!

Хейли, ние имаме приятел адвокат, който постоянно обжалва актовете на приятели. Винаги намира нещо, което катаджиите не са попълнили както трябва. Ако имате познат адвокат, посъветвайте се с него. А за даването на пари - ние никога не даваме, много ми е тъпо това с даването пари на полицаите. Повечето от нас бачкат като луди за парите, които получаваме, а те само си стоят и си трупат кинти, е няма как да им дадем, предпочитаме да си плащаме на държавата.  Peace

Оле, и аз на опашката за снимки от Испания.

Бързо оздравяване на болничките!

Това вместо запис.  Mr. Green

# 86
Блур, на теория и аз съм против даването на подкупи във всякакъв вид (не само пари), ама като акта ми е 300лв, а можем да минем с 50 за ченгетата, що не?
Утре сутрин ще ходи да обжалва. Днес са намерили доста пропуски, дано стане Praynig

# 87
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Хайли, стискам палци!  Peace Това са си много пари!  Hug

Файнче, много гадна серия, оправяйте се, много ти се събра!  Hug

Диданке, аз също давам храната по 2 дни. Ми мързи ме да готвя всеки ден.  Mr. Green

А аз днес нищо не свърших в къщи. Цял следобед с Георги гледахме филмче и ядохме вредни сладки боклуци!  Mr. Green Whistling Накрая се прибра мъжо и развали купона като се размрънка колко е разхвърляно (то си беше - играчките по пода, неизмитите чинии в мивката, масата в кутии и остатъци ... ), ама аз си го пуснах през ушите и го оставих мрънкайки да поразтреби.  Flutter

# 88
Блур, на теория и аз съм против даването на подкупи във всякакъв вид (не само пари), ама като акта ми е 300лв, а можем да минем с 50 за ченгетата, що не?
Утре сутрин ще ходи да обжалва. Днес са намерили доста пропуски, дано стане Praynig

Confused
Хейл, или си против или не. Какво значи "на теория. ...ама ако мога да мина". Разбирам те, 300 лв. са много пари, ама и вие сте били в нарушение. Обжалвайте, това си е в реда на нещата и дано ви махнат глобата. Ама подкупи и подобни, съм твърдо против. Днес вие заради винетка, утре някое пиянде, от което така яростно си пазим децата тук по форумите. А, и какъв пример като родител е това?! Спазвам си правилата и много се ядосвам, когато от глупост ме глобяват, но ако вината си е моя, си нося последствията. Съгласна съм, че има много абсурди, при които трудно можеш да се убедиш, че наистина си в нарушение, или във вашия случай нещо, което е незначително и няма да убие човек, но принципите са си принципи.
Дано не ми се разсърдиш, знаеш, че те харесвам и уважавам и ако не бешв така, нямаше да си направя труда дори да коментирам. Hug

# 89
  • София

Защото не е редно!  Crossing Arms
В крайна сметка, веднъж щом ви глобят солено, едва ли ще тръгнете пак да се разхождате без винетка, а нали уж това е целта на всяка санкция?!  Naughty  (нищо лично)

Не съм, и аз дебна за Новини! Предлагам, след като родиш да смениш ник-а си на Съм  Mr. Green Леко и безпроблемно!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт