ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Дадан,стана ми гузно ,че аз си лакирам ноктите ...
е, ти пък  идеята ми беше съвсем друга  Hug всичко е с цел икономия  Peace

Миме, ми не се запича,ака всеки ден. Но като цяло, ако е ориз/макарон, гледам да има в него доматче, тиквичка, грах, слагам и царевица от консерва, все неща, които, струва ми се, балансират с ориза/макарона. Слагам и масло  Peace

Буболече, да, гумените обувки баткото толкова ги заобича, че все с такива си ходи зиме/лете. То и аз ги обичам, като не пера пантофики напикани - перях де. Сега да видим с Мая как ще е. А за малките гащички - няма ли по кварталните магазинчета, намирала съм хубави български. За Момо бях купила едни гащи по 0,50ст чифта - 20 чифта, страхотна работа свършиха!

Оле,екстра си  Hug още много пътешествия да имате. А двамата сте като младоженци!

И последно - Не съм, залагам на петък, 13-ти за твоето овненце  Heart Eyes Hug

# 166
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Добро утро на Велики четвъртък!  Hug
Реших преди работа да ви черпя по едно кафе и да използвам ранното си ставане за боядисване на червените яйца.. Crazy

Оле много хубави снимки!  Flutter

Желая ви успешен и слънчев ден! Hug

# 167
  • Варна
Момичета хубави празници на всички  Hug
Не съм леко и бързо раждане  Wink

# 168
Благодаря ви от сърце.  Heart Eyes

# 169
Добро утро!

Приятно боядисване на яйца!
Аз днес станах в 10 Crazy та ще боядисвам след обяд Laughing

# 170
 Laughing, явно всички пекат козунаци и боядисват яйца, такова затишие във форума отдавна не е било.

Облаче, вчера пропуснах да пиша, че изглеждаш страхотно, браво за волята  Hug
Не съм - леко раждане ти пожелавам, ако не дочакаш да се завърнем от странство   bouquet
bubolechence - лек и безавариен път, както и на всички останали, които ще тръгват на някъде  Hug

Аз също искам да пожелая на всички весели, щастливи, хармонични и уютни празнични дни    bouquet и ще се разпиша след празниците, че утре тръгваме към морската столица.

# 171
Здравейте мамчета!

Искам само да се включа на бързичко и аз...

Облаче - Браво момиче! Чудесни резултати, а и до колкото знам, тази диета действа много добре на организма като цяло  Peace За съжаление, аз не мога да пазя диети...

Оле - супер снимки и наистина изглеждаш като момиченце Wink
Смехи - винаги ме зареждаш с позитивно настроение, а и толкова се радвам, че чакате второ бебче Heart Eyes
Скорпионче - лелее, а за теб колко съм се радвала, ако знаеш..Сетих се, че като отидох да раждам и те видях там, ми беше толкова хубаво, че се засичам с позната мама  Flutter Е, този път няма как да се засечем..Лека бременност!

Диданке - голям образ сииии  Mr. Green

Не съм - и аз редовно те следя, но въобще нямам и намерение да ти давам зор да раждаш  Laughing Знам колко досадно е да те питат днес ли, утре ли...Но ще направя и аз едно залагане - за ДНЕС  Mr. Green

Наденце - многооо ми липсваш душицееееееееее!!!!!!!!!
 Искам да ви пожелая весели празници, голямо чукане (с яица  Wink ) и пухкави козунаци   bouquet

# 172
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, тук съм още!  Hug

Признаци за раждане - никакви, бяхме на тонове, бебето си спа през цялото време, нямам никакви контракции, абе нищо. Чакаме и това е.  Crazy

Иначе с Георги боядисахме яйцата, всъщност част от тях омазахме стабилно и сега се опитваме да съсипем малко мляко, няколко яйца и брашно. Ако от това, което месихме стане козунак, значи имаме невероятен късмет!  hahaha Сега сме го сложили да втасва, ама не вярвам, че ще успее, голямо мазало с тоя козунак, ама така е с такива помощници.  hahaha

Ради, радвам се, че се отби!
 Ейй, ама с това бебе трябва да сме на голяма печалба - първо залози за пола, сега кога ще се пръкне, направо трябва да забогатеем!  Mr. Green

Смехоранче, лек път, да се пазиш и да си почиваш и весело изкарване на празниците!   bouquet
Лек път и весело изкарване и на всички други, които ще ходят някъде за празниците!  Hug

# 173
Ани, ето такава, но за 30лв от илиенци, не е на Чиполино(50лв) или Мони (45лв), но е абсолютно копие Laughing . Симеон е най-щастливият! Никой не му я дърпа да си я взима, играе на вола с нея! Остави я за малко и след 3 мин се сеща за количката и веднага бяха към нея.

Смехи, и всички, които ще пътувате, лек път и прекрасни празници! Hug

Аз боядисах яйцата. Много малко оцеляха Cry . Но може и в събота да боядисам...

# 174
Привет, сладури! Simple Smile

Краси, много благодаря! Simple Smile А колата е супер готина и щом е точно копие, няма май много смисъл да се взимат скъпите. Много ме зарибяваш ти, значииии....  Crossing Arms Hug А и Ники много налита на такава кола, а неговата си въобще не я отразява....

Аз яйца май няма да боядисвам тази година. Там, където ще пътуваме, ще има в изобилие и нашите обикновено остават незабелязани. Поръчала съм обаче едно козуначе в близката баничарница (препоръчаха му го за хубав) и това ще занесем. Та, както се разбира, и ние ще пътуваме и утре по обед тръгваме. Та, няма да бързам да ви пожелавам още хубави празници. Само на пътуващите, които няма да се включат повече (сватя, Буболече...)  Hug Лек път на вас, много почивка и весело изкарване! Simple Smile

Радиии, къде се губиш!?! Как е адашчето? Сигурно е станал мъж за женене вече... Simple Smile

Мишанчооо, какви са ти я среднощни направо закуски?! Simple Smile Айде, като се върнем, ще се видим. Simple Smile

Люлинки, мислете вие пак къде ще ни заведете. Мисля другата седмица, ако Не съм още се ослушва, да се разведрим с вас.  Flutter Или пък може да измислим някоя Борисова градина...  Whistling

Хайде, до скоро писане от мен! Хубав и приятен ден от мен! -*+  bouquet

# 175
Весели празници на всички!
Приятно пътуване и изкарване на всички ,които ще са с мероприятия.
Ние ще сме си тук...днес боядисах доста яйца .Козунак по друга рецепта правя ,струва ми се че няма да стане ,твърдо е тестото,сега втасва...Агнешкото напазарихме.Изобщо всякакви подготовки е у нас!

Наденцето се губи,от вчера все се каня да питам знаете ли защо?

# 176
Пашик,Ради,Диди  Hug Тук съм .... ама съм в някаква тежка дупка .... и гледам да не ви занимавам с нея Simple Smile

Хубави празници ви пожелавам от сърце.Аз пак ще съм си тук и при това съвсем сама с 2те деца Simple Smile На всичкото отгоре от известно време не се разбирам с майка ми,която тотално спря да ни търси,та всичко ще трябва да си приготвя самичка,а как ще стане не ми е ясно ....  ooooh!

Лек път на пътуващите и много положителни емоции!!!!  Hug  bouquet

Не съм,ще падна с теб  Mr. Green Като гледам с какво чуство за хумор гледаш на цялото положение ти се възхищавам.Аз в последните дни ,преди последното ми раждане само плачех  Mr. Green

Замислих се,че утре Разпети Петък е и петък 13-ти .... малко гадничко ми звучи като съчетание  Shocked

Честита нова придобивка на Монката!!!  Hug  bouquet

Аз си записах детето в 3те желани от мен училища и то на доста предно място,та камък ми падна от сърцето.Сега чакаме изпита в НУКК на 4-ти май и класирането за яслите на 5-ти ....та съвсем да се успокоя....  Hug

Това е от мен хубав ден!!!!

П.П. Олеееее(с това детско личице,как не те иотмъкна някой испански аристократ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Снимките ви са страхотни!!!Благородно ви завидях  Hug  bouquet

# 177
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Наде, елате у нас на Великден, ако още не съм родила - децата ще се бият, вие с мъжо ще си пиете, а аз ще се търкалям - купон!  Mr. Green Joy

Ние сложихме козунака (ако изобщо може да се нарече така) да втасва преди печене, само ще ви кажа, че се наложи да изхвърлим една част защото беше придобила приятно сив отенък от месенето на Георги.  Whistling
 И да кажа, че месенето на козунак не води до раждане  Naughty, в случая вероятно и до козунак не води ...  Mr. Green

М/у другото тази година явно случихме на бои, хем взехме някакви евтини, ама яйцата ни станаха с много хубави цветове (изключая намацаните, ама то не е от боите, а от "художниците"  Mr. Green). И нямаме големи загуби, то и не сме боядисвали много - от 21 яйца - 2 се спукаха (но са ни домашни яйцата).

# 178
Смехи ,Ради , благодаря.  Hug

Наде, защо така си в дупка  spoko Сигурно е от сезона...

Ние с Мая боядисахме 21 домашни яйца, само две се пукнаха. Не станаха много красиви, но нищо.  Flutter Ваканцията ми свършва - днес вечерта се връща Бори.  Heart Eyes Толкова тихо е вкъщи, много непривично, уж си почивам, ама нещо не е както трябва.  hahaha

Вчера Мая много се разочарова от партито с приятелките си. Почти сме свършили парите, та избрахме малко неща за ядене и пиене, но тя ги избира ,да им харесат. А две от момиченцата плюли чай, храна, сядали върху сухите пасти, мачкали храна, на Мая много гадно й стана след всичко. Имаше огромно желание да си прекарат добре...

Не съмче, сега са ви последните мигове заедно само четиримата, а после ще дойде и пето човече и всичко завинаги ще се промени.  Heart Eyes Много ти се възхищавам на куража да имате три деца и ти желая леко и хубаво раждане.

# 179
Наде, елате у нас на Великден, ако още не съм родила - децата ще се бият, вие с мъжо ще си пиете, а аз ще се търкалям - купон!  Mr. Green Joy

направо си ви представям  hahaha  hahaha а ако тръгнеш да раждаш, вече всички ще са под масата и ще трябва да се самозакараш  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт