Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 99

• 61 041
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, Мацунки!  Hug

Слухчета 70 серия -
Мерием - Реши ли какви цветя искаш на сватбата?
Ф - Искам диви цветя. Ще избродирам и малки цветчета на роклята си.
Мерием - Може да сложиш няколко и в косата си.
Ф - Да.

Керим - И аз също, знаейки, че жената, която обичам мисли /обича/ друг мъж, се опитвам да направя място за себе си в нейния живот. Опитвам се да я накарам да ме приеме. Аз също я обичам до полуда. И също така както ти ми разказа съм егоистичен и не вземам в предвид нейните чувства и емоции.

Всички избягаха - Селим, Ердоан, Яшар... Някой трябва да бъде хванат накрая все пак.

Такива като Ердоан Яшаран....Селим? Не, той избра Айче. Предаден ли е Ердоан от Селим?

# 421
  • В Града на Липите
Поклон пред паметта на Мерал Окай.
Моного тъжно ми стана. Четох, че се е преборила с болеста, но явно не е. Невероятен сценарист. Думите, които е написала в Облака, завинаги ще останат в сърцето ми.
Доколкото знам е и сценарист на Великолепния век.

Гери  Hug, благодаря за слухчето. Явно Керим е започнал да се осъзнава. Разчитам на тати Фахретин да му отвори очите и да го успокои.

Dimony, обикновено днес ги пускат и обикновено Круела ги лови. Аз на нея разчитам.

# 422
  • София
ПОКЛОН пред паметта на Мерал Окай!
Невероятна жена,страхотна...Ще остане завинаги в сърцето и мислите ми!!!
Дори не знаех, че е болна!Направо ми дойде като гръм от ясно небе!Дори се надявах скоро да направи нов филм или да продължи Ако бях облак!А сега ми стана много тъжно .... Sad

# 423
Поклон пред паметта на Мерал Окай!  Cry На мен м инаправи впечатление, че поледната серия на Облака изчезна изведнъж даже поздрави Нарин и Сердар само по телефона, но не я дадох даже, после се появи чак. Може би наистина е била сериозно болна.

# 424
Значи потвърждава се тезата,че Фахретин ще изиграе първата си важна духовна роля в живота на сина си.
Много самокритичен тоя Керим,приема,че постъпва егоистично.

# 425
Снощи от скука изгледах епизод на ВВ и видях участието на г-жа Дурие ,Нарин  и Пашата-явно тя е оценила тяхната игра

# 426
Все още няма трейлър към 70 епизод.Току-що  погледнах в сайта на "Канал Д"

# 427
И аз се възхищавам на сценария на Облака-наистина запомнящ се..Появи се в края на последния епизод при раздялата с екипите...Жалко ,много е рано за нея!!!

# 428
Един друг вариант на слухчетата -

Подсказки за 70 еп. на ФГ (Мечхул):

Мерийем: Реши ли какви ще бъдат цветата за сватбата?
ФГ: Нека да бъдат полски цветя, ще набродирам на булчинската рокля.
М: И в косата си ще сложиш.
... Ф: Става.

Керим: Така...и аз въпреки, че знам, че жената, която обичам, мисли за накой друг, се опитвам да си намеря масто в живота й...И аз се опитвам да я накарам да ме приеме...И аз я обичам до лудост. Защото, точно както ти ми разказа, и аз незачитайки чувставата й, съм егоист.

Всички избягаха. Селим, Ердоан, Яшар...Някой да бъде заловен вече!Например Ердоан, Яшар...Селим предпочете Айче. Да дойде ли удар към Ердоан от Селим?

"Махай се Фатмагюл!"
Това пък какво е сега, казва Мечхул.

Превод: Meriam Pandarova-Kocaomer

# 429
Hug

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/732299-meral-okay-hayatini-kaybetti

Ето инфо за Мерал Окай,починала на 53 г  тази сутрин...а коя е тази дама
Много жалко.... smile3518.Поклон пред паметта и

# 430
Хиляди благодарности на момичетата за превода на 69 еп.!

За съжаление току що прочетох във фейсбук страницата Engin Akyurek Universal Fan Club новината, че Мерал Окай е починала. Доколкото разбрах не е официално потвърдено, но се изказват съболезнования на близки и приятели.

Поклон пред паметта и таланта й  bouquet!!!

Дано почива в мир!  Flowers Rose

Благодарности за превода!  Hug  bouquet

# 431
  • В Града на Липите
Гери, това - "Махай се Фатмагюл", дано е слуха за съседите. Не знам кой друг би го казал  newsm78

# 432
Гери, това - "Махай се Фатмагюл", дано е слуха за съседите. Не знам кой друг би го казал  newsm78
Най-вероятно е това! Иначе няма кой друг да го каже. Thinking

# 433
Значи потвърждава се тезата,че Фахретин ще изиграе първата си важна духовна роля в живота на сина си.
Много самокритичен тоя Керим,приема,че постъпва егоистично.

Димони, колко точно по балканската народопсихология е направен сериала. Колко хубаво и нормално е човек да отиде при родителя си в такъв момент, особено когато родителят е имал същите  проблеми. Да, Фахретин ще успокои сина си, ще му даде посока и мъдрост, ще му излекува духовните рани, ще си поговорят като мъже, като баща и син. Керим отиде при баща си, защото се беше изгубил, имаше нужда от любов, а къде можеше да я намери освен при баща си. Фахретин бе доказал безапелационно, че ще заличи раните у Керим от липсата на родителска любов.
Сега дойде времето на Фахретин и той ще даде тази всеопрощаваща любов на сина си. Много ми се вярва, че Фахретин ще говори на Керим да си прости , да не бъде толкова самокритичен и да чака и да вярва, защото Фахретин е убеден, че любовта на Керим и Фатмагюл е споделена.

# 434
  • софия
Привет , мацки!
 Много ми харесват слухчетата. Малко се притеснявах, че ще задълбаят по раздялата, но слава богу няма. Laughing
това "Махай се ФГ" ще да е от новите комшии...
Мукадес да си намери дупка, в която е да скрие    -- най-после! но се съмнявам да отиде много далече..../ей ама много сте я надупчили Мукито, жал нямате....- дартс , карфици..../ Laughing

Ама, знаех си ,че опре ли ножа до кокъла, шаранчетата ще се обърнат един срещу друг...., ето как може да се стигне до самопризнания.... smile3508

мацки, целувки за всички и ползотворна предпразнична седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ХрисеHug

Общи условия

Активация на акаунт