Отговори
# 690
Здравейте маминки Hug
Искам да ви се оплача smile3511 нали се похвалих,че съм си поръчала количка,е тя дойде и какво да видя Shocked пълна скръб и кокошките не бих си возила в нея,а поддатела дори и нагъл newsm61 според него количката е перфектна-( забравих да спомена че е от продавалника т.е. втора ръка)  просто толкова бях скептично настроена към тези работи а явно е имало защо,но здраве да е
pepina_79 Hug браво мила
neotrazima дано не е нищо сериозно Hug
veenii Hug честита количка
kiara_23 Hug браво на бебчо ,стискаме палци да не е нещо сериозно с бактериите и успех с ремонта
radiewolf Hug добре дошла и леко бременеене
Катя Василева Hug добре дошла и леко бременеене
_Тери_ Hug не се притеснявай мила,колкото по-рано толкова по-леко ще мине на детето
cotton4e Hug дано си остане така до края,защото нашата мадама се е запънала напречно и май не мисли да се мести Shocked
Сега огивам да се радвъртя ,да извадя баничката от печката и да сложа кекса newsm53
Стискайте ми палчета утре съм на ЖК понеже днес я пропуснах и ще видим бебка

Благодаря за посрещането! Hug
   Това е ужасно с количката дано има шанс да си върнете паричките За съжаление има и такива мошеници в тоя сайт Поставете и една отрицателна оценка та нека не пазаруват повече от нея

# 691
Здравеите мамчета Hugама колко сте напреднали аз като не съм сядала няколко дни и докато ви прочета #CrazyЕЛ2000 съжалявам за количката аз също обмислях вариянт да си поръчам от този саит,поне помогна на такива като мен да имат едно на ум.Diddi* аз също съм на ферофолгама 3 по 1 до края на бременноста,поне така каза моя лекар.Моите болнични също се бавят,да не говорим че скоро си смених и фамилията и нещата станаха още по-объркани с тях,ама какво да се прави такава ни е държавата #Cussing outНякои ще може ли да ми помогнеаз имам около4 години трудов стаж,но от 2 години насам на всеки 5 месеца сменят името на фирмата(уволняват ни от едната и ни назначават в другата)дори в началото на април пак стана така .Колко мислите ще ми е маичинството минималното 270лв. или ще върнат 18 месеца назад(ако не се лъжа) и може да скалъпа поне 350лв.?А относно бебешката козметика в една аптека ми казаха че щом като ще имаме лятно бебе масайното олио не е добра идеа,а трябва да е хидратиращо мляко newsm78.Чао за сега от мен отивам малко на разходка,че тези дни се омързеливих Embarassed

Здравей,на мен също ми предстои смяна на фамилията,ще имам ли проблем с болничните,какво трябва да направя?Simple SmileБлагодаря предварително за отговорите! Simple Smile
  Аз лично не съм съгласно с това което са ти казали в аптеката за хидратиращо мляко Първото ми дете е м.Август и си го мазах яко със зехтин
  Относно смяната на фамилията мисля че към болничния се предствяше документ от ГРАО за идентичност на имената, иначе се спира БЛ Самата програма ще го спре защото ще има несъответствие на имената

# 692
Здравейте мацки  Hug
За смс-ите от НОИ, на следния линк може също да заявите смс известяване: https://benefitsclients.nssi.bg/, но трябва да имате ПИК.
_Тери_ бързо оздравяване на синчето ти!  Hug
cotton4e за получаването на болничните зависи от работодателя. Трябва да е превел осигуровките за месеца към НОИ и след това да ти подаде болничните. От датата на подаване се броят 14 работни дни срок за изплащането им.
За прах за пране, на мен ми препоръчаха Персил за чувствителна кожа. Още не съм го пробвала обаче.
mpeeva напълно съм съгласна с теб за присъствието на таткото, на точно същото мнение съм.
ЕЛ2000 много кофти късмет…аз всичко, което съм взимала е било чудесно. За количка и аз гледам, но избирам обяви от София или близките околности, за да мога да я видя преди да я купя. Не ми се рискува, точно по тази причина. Моля те напиши отрицателен коментар на продавача, за да могат други хора да не се парят с него.
radiewolf в You Tube I Vbox7 има наистина много варианти за връзването на слинга. На мен ми дадоха назаем един слинг и от там ще се обучавам по нататък. Приятелката, която ми го даде, каза, че не е успяла да се справи с него.
nelinadg на мен ми изписа Сигридов Индометацин и Нифедипин. След първата опаковка свещички, сега ми каза да ги слагам само при болки. А от Нифедипина не усещам никакви странични ефекти, пия сутрин и вечер по едно, но пък и моето кръвно е нормално.
lusiiiiiiiii за майчинство взимат вече 24 месеца назад дохода, независимо от това, че ви назначават и освобождават, нали нямате прекъсване между освобождаването и новото назначаване? То и да има пак си се взима базата, но прекъсването, ако има такова намаля среднодневния доход. На първа страничка има линк за приблизителното изчисляване на майчинските.
    Аз също се спрях на Персил за чувствителна кожа Преди ползвах ТЕО беше страхотен , но сега нещо даже  иаромата му не е същия

# 693
  Тази вечер влезнах за да ви изчета и поздравя за хубавите новини и събития , но така се стекоха събитията че се вкл. в тема която ми е близка . Надявам се да съм била на някой от полза Лека вечер !

# 694
Мамчета здравейте и от мен!
От толкова обикаляне днес не ми остана време да вляза да ви изчета! Затова пък резултата е добър! Първо да ви се похваля взехме си количката :

- синия цвят, кошарката - която в крайна сметка решихме че е най-добре да е сгъваема, а след 3-тата годинка направо ще вземем легло- ето я и кошарката:

Купихме и матраче за кошарата както и спален комплект с олекотена завивка, една по лека пелина за количката, халатче за баня, комплект за изписването, помпичка за нослето на бебо на Чико и промоцията на AVENT да не остана и аз по-назад  Laughing, все още е намалено в Айкото.
Супер съм доволна от покупките, и таткото беше много доволен, ако имахме още пари сигурно щяхме да изкупим магазина. Решихме че втория тур ще е към края на май месец. Важното е че по-крупните неща ги накупихме.
Иначе се лекувам, и пия чайчета с мед и лимон, смуча хексоралетен, пръскам си Кукис в нослето и така.
Тери бързо оздравяване на малкия, Нелина ти да се пазиш, ако трябва ще лежиш миличка, щом се налага  Hug
Добре дошли на Катя Василева и radiewolf и леко бременеене момичета.
ЕЛ 2000 точно щях да ти пиша че имаш възможност да върнеш количката мила, но видях че си я върнала вече, затова повечето стоки се пращат с наложен платеж, отваря се вижда се и тогава се плаща. Продавали сме много неща там и знам как стоят нещата  Simple Smile Важното е че си я върнала  Hug
Гледам че си говорите за болнични, аз пък съм толкова боса там, и незнам всъщност тези които са 45 дни преди майчинството кога ги изплащат  newsm78.
Хубава вечер на всички ви, много дълго стана и пак се олях. дано не съм пропуснала някой, ако е така да ме извини, но още съм в еуфория заради покупките  Blush Heart Eyes.

# 695
  • София
Пепи,честити ти покупки Grinning Със здраве да си ги ползвате,като им дойде времето Hug
Я кажи нещо повече за количката,че и аз май на нея се спрях последно.Плата как е,в зимния кош тапицерията как ти се струва?А коша достатъчно ли е дълбок,че с тези батковци и каки,трябва да има място за всичко Laughing
Абе,каквото се сетиш,пиши,всичко ме интересува Joy

# 696
Пепинка, страхотни покупки, браво, количката изглежда великолепно, жалко, че не е за близнаци Grinning! Много важни неща сте отметнали от списъка, браво и най-важното са много хубави, така, че с право си в еуфория Hug. Да си ги ползвате със здраве и радост Heart Eyes!

Катя о м, благодаря ти, че си ми писала за нифедипина. Все пак ми е от голяма полза, че ти понася добре. И при теб ли бяха повечко водите? Тези неща помогнаха ли в крайна сметка?

Буболинка, навярно ще съм секцио, защото има много показания - инвитро, близнаци, 36 годишна първескиня, а за това кога, Божа работа, но най-добре е да остискам поне до 36 седмица. Затова мацинки, както и вие сте ми писали, ще лежа, колкото и да не ми се отдава Hug

# 697
Здравейте,тумбачета pregnant
Добре дошли на новите мами и леко бременеене  preggo
Пепи, бързо оздравяване и честити покупки.Със здраве да си ги ползвате.Много готина количка 1stroller
Ел, добре е , че си успяла да върнеш количката.Само заради такива случаи много се колебая да поръчвам 2-ра употреба.
Да споделя за днешния дълъг и уморителен ден Simple Smile Бях на преглед и изследвания.Доки не ми каза колко сме големи, но се движим средно по норми и каза,че е доволен.Питах го за тоновете и той вика: " Ама не сме ли ги слушали?" и веднага ми ги пусна Simple Smile  Иначе каза, че винаги ги следял, но визуално,без да ми ги пуска със звук. Почти не съм качила кг този път. Whistling и бебка се е обърнала с главата надолу...дано да си остане така Praynig
Бях после на у-ще за бременни,но нищо особено...След това обиколка на хиполенд отново и си набелязах разни неща и една дълга разходка на чист въздух и за капак пазарувах Simple Smile Ще се пробвам да правя торта за мъжа ми newsm03
Само дето се разочаровах , че в 4 магазина нямаше кръгли пандишпанови блатове и имаше само 1 вид сметана:(
Благодаря за добавянето във фейсбук Simple Smile Така вече видях някои тумбачета:)
Лека от мен!
П.С. Утре с Павлина сме на ден на отворените врати в Търново....да видим какво ще ни кажат.

# 698
Pepina честити покупки, много готини изглеждат.

El2000 браво на теб момиче. Само така им се пада на такива наглеци.

Nelinabg проучи добре въпроса, защото паричките при близнаци са си доста. Моя приятелка чака близнаци и проучвахме заедно въпроса. Еднократната помощта е (мисля) 2700лв. И отделно имаш право на 2 х 600лв., защото и двете деца са ти втори. Прочети си хубаво закона и по форуми, защото от социалните са тотално не информирани. Ние като питахме първо там ни казаха че изобщо нямало такова нещо. А то има, и това си е закона. Гледай да не те метнат някъде и да не си изпуснеш сроковете. Успех  Peace. И се пази с тези двечките, че хич не е лесно  Simple Smile.

За козметиката изпуснах да кажа, че аз изцяло на Мустела съм се спряла. А сега за себе си използвам Елансил и съм доста доволна. Да чукна на дърво засега нямам нито стрий, нито сърбежи, а качвам яко  Embarassed.

Праха за пране не може ли да си ползваме Ариел или Персил??? Прекалено силни ли са за малките? Признавам си че не съм запозната, а и честно казано не се бях замисляла  newsm78. Този Тео хич не ми вдъхва доверие  Confused

На момичетата, които ще раждат заедно с мъжете си мога да кажа само Браво на вашите мъже  Grinning. Аз не съм толкова смела, даже и аз не искам да присъствам. Затова ще съм секцио по желание. Не ме съдете, но това хоро не е за мен  Embarassed Rolling Eyes. Ще си дремна половин-един час, пък после ще ми дадат бебока. Чиста работа.

Аз с моите болнични голям проблем имах. За Ноември си ги получих чаааак в края на Март  ooooh!. 100 пъти ми го бъркаха, голяма разправия беше. Но сега си ги получавам много точно. Само следете добре да е всичко подадено както трябва, че иначе става страшно  #Crazy.

Лека вечер момичета   bouquet.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:25 от tany4ka_gk

# 699
nelinadg на мен той ми ги изписа след едно прокървяване, заедно с утрогестан. Да ти кажа дори и не съм го питала, кое за какво е  Embarassed, но след това не съм имала никакви проблеми. Всичко ми е в норма откакто съм на тази терапия. Дано и при теб да повлияят добре! А за лежането, много е неприятно, но пък вече сме близо до финалната права, ще стискаш зъби (и/или крака  Mr. Green)

# 700
Pepinaaaa, знаеш колко рядко се включвам тук, но този път не можах да се въздържа! Покупките ти са превъзходни! Влюбих се в количката!!! Кошарката е много стилна както и спалния комплект. Справила си се чудесно. Това са то бургазлийките Simple Smile)))
Поздрави и на всички други шкембита!

# 701
Момичета, предлагайте имена за следваща темичка, че и тази я изписахме!  Crazy

# 702
  • В. Търново
Здравейте и от мен, малко късно се включвам, днес не ми остана време да дишам на работа....Ох, още малко и се приключва...
Пепи, страхотни покупки, само със здраве да се ползват всичките до една!  Hug
Тери, аз имам такъв панически страх от шарки, просто защото не съм карала ни една според картона и според майка ми, но всичко е толкова индивидуално - с брат ми сме с 1.8 г. разлика - той ги е карал и двете, а аз ни една... newsm78  Mr. Green Дано бързо се оправя детенце...Няма как да се избегне, а и колкото по-рано - толкова по-добре...Бързо оздравяване!
По темата за татковците и раждането - бяхме го обсъждали вече това - и аз да кажа - Твърдо НЕ. Предпочитам да съм сама, повече се стягам може би в такива моменти..
За болничните - аз не съм имала никакви бавения, всичко зависи от работодателя - ако той си внася на време осигуровките и болничните, няма как да има забавяне. Ние получаваме заплати след 25-ти число  на същия месец и винаги получавам от Нои сумата началото на другия месец (т.е с минимално закъснение).
Дени, (дейна), аз се опитах също да те намеря във фейса, дано съм олучила.  Mr. Green Утре, живот и здраве, ще се видим и запознаем лично.
Хайде, лека вечер, момичета...аз отивам да почивам , че много взеха да ме ритат и притискат...А и да идва вече тоя пусти четвъртък - утре съм и на ЖК и нямам търпение за пореден път да си видя бебчо..!  Laughing

# 703
  • В. Търново
Топло слънчице навън си грее, а Юлче в мама дебелее
Само това хрумна на блокиралия ми мозък...  Mr. Green

# 704
  • Видин
Ел, много съжалявам за количката. Моята също е от продавалника, но мацката е от Видин и успях да я видя лично, за това и се навих толкова рано да я взема. Дано от тук натам нямаш абсолютно никакви проблеми Hug
Пепина, честити ти придобивки, със здраве да си ги ползвате. Кошарката не мисля обаче че ще можете да я ползвате чак до 3г., ако имате възможност не пречи да вземете голямо легло и по-рано Peace
Павлина, много ми харесва заглавието, само накрая може да е "Юлче и мама дебелеят" Mr. Green Но каквото и да решите ще е супер. Нали знаете, че нашите темички са най-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт