Отговори
# 705
Добро утро, момичета!
На този прекрасен ден съм се родила и днес ставам точно на 30 години. Затова искам да ви почерпя и виртуално да споделите празника ми:

Пожелавам на себе си и на всички вас много любов, здраве, дълголетие и прекрасни и здрави дечица.
Пепи, много хубави покупки. Със здраве да си ги ползваш.
Ел2000, добре че не си си дала парите!

# 706
На мен пък ето това ми дойде на първо четене -Един месец остана вече ,Юлското човече да съзре морето Sunglasses.Или Юлското човече, палаво лудува и за море жадува .
Явно съм на морска тема  Joy.
При мен нищо ново -качила съм 5 кг за един месец ,та ми казаха да огранича яденето -незнам обаче как да стане това  Rolling Eyes.
И мен ме сполетя нещастието да се разстройвам -почина дядо ми .Много ми е мъчно .
Иначе всичко с бебетое наред е,само на мен все още ми причернява ,но явно така ще си отиде до края.
Лек ден момичета !

# 707
Добро утро момичета  Praynig
Sunny29 честит рожден ден миличка, пожелавам ти много слънце и мечти, любовта на близките ти и едно страхотно и послушно бебче на финала  Hug  bouquet
И двете заглавия ми харесват, и на Павчето и на ел7. Аз хич не умеяу да римувам  Blush.
Ния и аз така си мисля мила, че едва ли кошарата ще ни издържи до 3 години, но колкото толкова, ще мислим за легло по нататък  Simple Smile
The Flower благодаря ти мила  Hug, а ти къде се губиш наистина, как си  Rolling Eyes
Момичета благодаря ви за хубавите думи, аз също съм доволна от шопинга, а мъжа ми още повече като видя колко съм щастлива.  Heart Eyes
Ками за количката мога да ти кажа че всичко се сваля много лесно, бързо съхнещо е , зимния кош е много по-голям от  на всички останали колички които съм виждала и по-дълбок, тапицерията му е много практична, но аз си взех и една пеленка за всеки случай, към количката си имаш помпа за гумите, комарник, дъждобран, както и протектор, количката не е супер леко но пък е много удобна  и много маневрена, повече инфо можеш да прочетеш от тук:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&products_id=426.
Чадърче за слънце не е включено в цената защото гюрука на самата количка е толкова готино направен, че мисля че няма да имам нужда въобще, в смисъл има възможност почти да покрие тялото на мъника като се свали до долу  Simple Smile. Това което единствено не е предимство, че дръжката не е реверсивна, а само кошовете си местиш с лице или гръб към теб, но да ти кажа ще го преживея  Laughing От самото начало на бременността си за първи път я видях в e-bay и след това колкото и да търсих друга, еми не можах да се влюбя така, както в тая  Crazy.
Нелина сигурна съм че ще устискаш мила, лежане му е майката явно, бебочетата ще са добре  Hug
Моя бебок вчера почти не ме остави да спя, затова и съм толкова ранобудна, на всичкото отгоре хремата ме измъчи зверски и сутринта към 3 часа не издържах и си пръснах нормални капки за нос. Този Куикс майтап работа с тези води от океана  Joy, това си е жив физиологичен разтвор, не ми помага въобще, само парите му са иначе много  Joy.
Хубав ден маминки, обещала съм днес да сготвя на моите гладници пиле със зеле, та отивам да  newsm71.
По-късно ще се включа пак Simple Smile

# 708
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Sunny29,
ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЪЗРАСТ! Желая ти много здраве,любов и здраво бебче  Hug

# 709
Sunny честит рожден ден бъди жива,здрава и много щастлива.Желая ти само хубави моменти и наи красивото,здраво и пухкаво бебе юли месец.Пепи страхотни покупки.Исках да ви попитам дали ще може и мен да добавите в таината ви групичка в FB,разбира се ако може,бих искала и ас да ви видя. Hug

# 710
Добро утро и тук  wavey

Тери успех с изпитите,знам колко е трудно  Hug Ако те притеснява появата на бебето и изпитите винаги можеш да помолиш преподавателите да ги узтеглиш малко.Сигурна съм,че ще се справиш!
За еднократната помощ за майки студентки,аз предния път я взех.Ами,няма да си кривя душата,почти 3000лв са си и ни дойдоха много добре.Така,че момичета възползвайте се!Ако можех и аз бих го направила  Wink
Лилит радвам се,че си по-добре.Спазвай си диетката,заслужава си  Hug И,честито девойче   bouquet
Съни и аз ползвах Лансинох с дъщеря ми,доволна съм.
Вени честита количка,много е хубава.Със здраве да си я ползвате  Hug
radiewolf,Катя Василева добре дошли   bouquet Хубав финал!
Тери дано малкото ти момченце бързо да се оправи  Hug И аз да кажа,преди време се консултирах и с АГ и с ЛЛ и двете казаха,че скарлатината не е опасна за бременните.
Ел2000 браво,добре че си я върнала.И все пак му напиши отрицателна оценка на нахалника!
Нелинадг почивай мамче,две бебчета носиш!Знам,че е досадно и подтискащо,но малко остана,стискай  Hug
Пепи бързо да се оправяш! И тук да кажа-покупките ти са много хубави!И аз съм си харесала същата кошарка,но в червено  Heart Eyes
Съни29 Честит рожден ден!Много здраве,щастие,любов и късмет.И най-важното- юли месец здраво бебче   bouquet  Hug
Стискайте палци,днес отново ще ходя в Социалните (след като ме връщаха няколко пъти  #Cussing out ) За едни 35лв на маймуна ставаш и все гледат да те размотават  #2gunfire
Хубав ден,много усмивки и положителни емоции  Hug

# 711
Sunny Честит рожден ден,желая ти най вече здраве щастие и най-красивия финал през Юли!
Добро утро на всички останали коремчета!

# 712
Пепи страхотни покупки Количката просто е много яка
Павлина в  Търново едва ли ще имаш проблеми с плащането на болничните  Wink
 Съни честит рожден ден Това е една страхотна възраст Нека от тук насетне положителните емоции в твоя живот са все повече и повече .
radiewolf добре дошла
Нелина стискам палци бързо и леко да мине периода до началото на 9 месец .
  Ех с тия покупки ме развълнувахте за малко да коригирам периода за пазаруване Края на м. Май Тогава ще ни пристигне креватчето и количката
     Никой не пише каква ваничка се е спрял сега модели много .Какво мислите за ваничките с вградена стойка за бебчо .

# 713
Здравейте момичета   bouquet Днес се събудих със много хубаво настроение и се надявам нищо да не ми го развали Simple Smile Аз се позагубих в последно време, т.к ходих да си взема и последния семестриален изпит, само държавния ми остана, но него ще го взимам септември Simple Smile Гледах ви набързо снимките, прекрасни сте и ако можех бих ви гушнала сладките коремчета на всички  Hug
Sunny29 честит рожден ден мила, пожелавам ти най- послушните бебе и съпруг. Да те даряват с много любов   newsm59
Нелина- още малко остана, мисли за бебетата и това ще ти помогне да издържиш,пък макар и с досадно лежане. Работа има винаги, няма да се свърши, пък и нали за това си имаме половинки Simple Smile прегръщам те силно
Маминки, аз имам нещо като проблем- от 1 месец нямам никакъв апетит. Докато в началото ядях по 6 пъти на ден и качих до тук 10кг, сега вече нищо не ме блазни и не съм качила нито грам за 1 месец. Не че искам да стана дунда, но се притеснявам за бебето. А пък и едно безсъние ме мъчи, както и все още повръщане и киселини. Да ви питам има ли някоя мама, която като мен си е позволила да не взима витамини на хапчета. Аз пих около 2 месеца пренатал, но не много редовно, защото и тях повръщах. Накрая се отказах с мотива че все пак някога майките и бабите ни не са пили допълнителни вит. Мислите ли че поне за последните 2 месеца трябва пак да ги започна ... АГ ми никога не ми е казвала нищо за витамини, аз сама си ги купих и сама ги спрях.
Хубав ден на всички, аз ще се впусна в разходки, че това слънце не е за изпускане  Heart Eyes

# 714
Силве,нашата ваничка е такава с вградена стойка за бебчо и стойка за ваничката да е удобно за къпане.Тя е от нашия батко и съм много доволна,все още на моменти иска да се къпе вътре и да си играе във водата.

# 715
Благодаря ви, момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания и само прекрасни емоции да имате!
antonia02, ако изследванията ти са в норма и бебо се развива, както трябва, можеш да минеш и без витамини.

# 716
Sunny 29 , забравих -ЧРД да си здрава и обичана !
Пепи наистина и количката и кошарата изглеждат хубави -да се ползват усилено желая.
Antonia02 и аз не съм пила витамини все още.

# 717
Здравейте маминки  Hug
Sunny29 честит юбилей и добре дошла в „Клуб 30”, хахах. Прекрасни преживявания с любимите ти хора и прекрасно бебоче през юли.  nbirthday
antonia02 аз не пия витамини. Най-добрия вариант е разнообразно хранене с повече плодове и зеленчуци, вместо витамини. Но и ако изследванията ти са ок, не е задължително да пиеш. Бебето така или иначе взема от твоите запаси, каквото му е необходимо.
Аз днес съм решила да ходя да си подам данъчната декларация и след обяд съм на ЖК. Дано бързо да приключа в НАП, че срока е към края си и сигурно ще има вече опашки.
Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 718
Добро утро!
Какво ви е мнението за спалното бельо на бертони.Харесах си един десен и смятам да го поръчам, но понеже никъде го няма в наличност трябва да се доверя на снимката и мнението на продавачката.Ето го :http://www.biberon-bg.com/product/1432/set-bertoni-pateta-sin.html

# 719
Да ви питам има ли някоя мама, която като мен си е позволила да не взима витамини на хапчета. Аз пих около 2 месеца пренатал, но не много редовно, защото и тях повръщах. Накрая се отказах с мотива че все пак някога майките и бабите ни не са пили допълнителни вит. Мислите ли че поне за последните 2 месеца трябва пак да ги започна ... АГ ми никога не ми е казвала нищо за витамини, аз сама си ги купих и сама ги спрях.
Хубав ден на всички, аз ще се впусна в разходки, че това слънце не е за изпускане  Heart Eyes

antonia02, на мен ми ги бяха предписали само за първите 3 месеца и след това ми казаха да ги спирам... Аз имам доверие на моя АГ, т.к. във Варна е сред най-утвърдените специалисти. Също така и личната ми лекарка още в началото на бременността ми беше казала да не пия абсолютно нищо, освен ако АГ не ми предпише, така че не се притеснявай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт