Отговори
# 720
antonia02 не би трябвало да има проблем като нямаш апетит сега При условие че все още имаш признаците от първото тримесечие/гадене и т.н./ Бебето си взема от теб каквото му трябва Относно витамините аз съм приемала само витамин Ц и то най-вече заради плацентата Мисля че донякъде самия организъм ни казва от какво има нужда Не се притеснявай излишно както и Катя ти е писала щом изследванията са ти добре значи всичко е ОК

# 721
Здравейте,
Аз отдавна не съм писала, но се радвам отново да имам възможност да ви изчета.  Simple Smile
За витамините аз пия от доста отдавна и моята лекарка ми е казала да не ги спирам до края на бременността и до колкото знам, последните 2 месеца е важно да се пият.
Иначе аз вчера бях на ЖК всичко е наред, като изключим тези стягания, които имам от време на време и по този повод ми увеличиха магнезия, така, че ако някоя от вас също ги има, а аз си спомням, че доста от вас споделиха, че също имат, почвайте с магнезия  Naughty
И да попитам нещо, вие пиете ли кафе, аз досега никак не пиех, но вчера док ми каза да пия по едно, защото кръвното ми е мн ниско и всеки ден ми прилошава и май ще почна пак да си пийвам, въпреки, че нали не би следвало да поемаме кофеин ???  Shocked
Хайде хубав ден от мен   bouquet

# 722
Добро утро, момичета!
На този прекрасен ден съм се родила и днес ставам точно на 30 години. Затова искам да ви почерпя и виртуално да споделите празника ми:

Пожелавам на себе си и на всички вас много любов, здраве, дълголетие и прекрасни и здрави дечица.
Пепи, много хубави покупки. Със здраве да си ги ползваш.
Ел2000, добре че не си си дала парите!

Честит рожден ден!Много здраве и хиляди щастливи мигове!:) Party

# 723
  • на брега на морето
Здравейте, тумбачета! Grinning
ЧРД на Съни! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и пухкаво бебче на финала! Hug newsm59
Пепи, покупките ти са наистина разкошни, със здраве да си ги ползвате. Hug
Харесват ми заглавията и на Павлина и на Ел7. Hug
Димитрова, и моето кръвно е ниско( още от преди бременността), но не пия кафе(само безкофеиново с мляко, рядко). Позволила съм си 3-4 пъти по половин водна чаша кока-кола. Акушерката ми каза, че може да се пие кафе и кола, но по малко. Аз предпочитам да не пия вообще, щото почна ли да пия пак кафе, 1 ден да не пия и главата ще ми се пръсне. Има и други, доста по-ефективни за мен начини да си вдигна кръвното ако го усещам чак толкова ниско-айрян със сол или бонбони лакрис. Най-ми е падало като е жега, но тук жега няма, така че засега положението е под контрол.
Ant0niya, и аз съм заковала на едни и същи кг от началото на април до сега. Т.е. все още съм +12. И аз ям по-малко от предните месеци, пак имам апетит, но вече не мога да се тъпча така както преди, става ми лошо. Затова ям на често и по малко. Може и да има нещо вярно в това, че тези, които качват повече в началото, качват по-малко накрая. newsm78
Приятен ден на всички! Hug  bouquet

# 724
Честит рожден ден Съни!

С пожелания за най-прекрасния подарък през Юли!

# 725
Добро утро и от нас Hug
Аз все още си ходя на работа и затова и нямам много време да пиша, но не пропускам да ви чета, нито тук, нито във фейса. Много се радвам,че всички сте добре и че някои вече са готови с покупките, браво.
Относно витамините аз пия Пренатал, но и се старая да ям много плодове. За сега съм доволна, въпреки,че в началото ми ставаше гадно от тях.
За кафето - първите месеци го избягвах защото ми се повдигаше, но сега си пийвам по едно с мляко сутрин и се чувствам добре.
Sunny29, Честит рожден ден, мила! Бъди здрава, много щастлива и обичана жена и мама!   bouquet
Да ви се похваля,че днес бяхме на лекар и всичко е наред. Бебко си расте и си отговаря на седмиците, вече сме 1005гр. и съм повече от щастлива. Crazy Heart Eyes
Много хубав и слънчев ден на всички Hug

# 726
  • В. Търново
Едно бързо здрасти и отчетче и от мен!   Mr. Green Бях на ЖК тази сутрин и съм много щастлива - видях си мъжленцето с всичките му атрибути - 1.535 кг го измери, точно си отговаря по седмици, главично си е разположено вече 2-ри месец за мое огрооомно успокоение, няма мърдане според доктора. 8 кг + продължавам да си бъда - качила точно 1 кг за месец. Не ми е пускал тонове, но предполагам следващия път.  newsm78
Съни, честит рожден ден и от мен, миличка. Сменяш "кода", но предстоят едни много хубави моменти занапред...Хубав финал и от мен юли!  Hug
Хайде, маменца, отивам на "отворени врати" в нашето РО с deina-meina, после ще ви кажем с какво впечателние сме...  Mr. Green

# 727
Привет, бременелки   bouquet
Пепиии, страхотна количка, а и кошарата е муцка, да си ги ползвате със здраве Hug
Павлинче  Hug предложението ти за заглавие много ми хареса Wink И аз с тази бременност вече имам страх от всякакви вируси и заболявания. От една страна се притеснявам за малкия,от друга за бебо и съответно за себе си,  но съм малко спокойна с тази скарлатина,че се консултирах пак с всички всевъзможни мои доктори,които ме успокоиха,че няма никаква опасност за мен Simple Smile
Ками дано не се разболявате Praynig И аз се надявам в тази възраст да изкара всички тези шарки,че после да ми е мирно на главата. Като се замисля моя син,ако не беше изкарал миналата година варицелата сега щеше да боледува,нали имахме в ЦДГ и щеше да е по-опасно. Wink
Антониа02, успех още от сега на държавните, а за безсънието- аз се събуйдам всяка нощ в 3 после в 5 и после до сутринта спя, но кокоря очи по половин час  Shocked
Хахо, благодаря ти Hug И аз няма да я откажа тази помощ и особено след като имам пълно право да си я взема Laughing Само да стигна дотам де, бебо да ми е здрав, нищо друго не искам Praynig
Катя, успех в НАП и приятна среща с бебо Hug
Sunny,честит рожден ден,мила. Да си здрава и усмихната и цялото ти семейство да се радвате на здраво бебишоче през юли Hug   bouquet
Иначе ние днес сме добре, май навреме реагирахме  Wink Вече няма температура,а и обривът е лек  Whistling
ПС Павлинчеее, браво за големия юнак Hug

# 728
  • Сливен
Съни, честит рожден ден и от мен, пожелавам ти всичко най-хубаво   bouquet
Антония, и аз последния път не бях качила почти нищо,като се има впредвид че първите месеци качвах поне по 3кг. Аз лично не се притеснявам и с първата си бременност бях така. Оносно витамините, почти не съм пила като изключим ФК, но и с Александър не съм пила и нямаше никакъв проблем. Хапвам дста плодове и зеленчуци.
Момичета, от няколко дни имам проблем - страдам от сенна хрема и май ме подхвана вече, снощи почти не съм спала. Трябва да питам АГ  дали мога да взимам нещо, че е ужасно.

# 729
Здравейте,мамчета!! bye
Честит рожен ден,Съни!! newsm67 Бъди много щастлива и обичана!!Весел празник!   bouquet
Пепи,прекрасни покупки(цвета на количката е страхотен  smile3521)!
antonia02,аз от началото пия "Биозин мама" и "Магнерот" и съм почивала най-много по 4-5 дни от "Биозин"-а.И аз мисля като silveto_niki_svetli ,че не би трябвало да имаш проблем.
Mrs Dimitrovа,на колко ти увеличиха магнезия?На ФМ февруари месец ми казаха 4 пъти дневно,но по-често го пия по 3 (даже преди това пиех "Nutri-mag",но се оказа,че е силен.)
Иначе мляко с нес пия попринцип и го почнах преди 2-3 седмици-преди това не ми се пиеше.По едно пия сутрин,че ми е много поспаливо сутрин! Coffee Поне цигарите ги махнах веднага след като разбрах,че съм бременна... Crossing Arms
malinka_a ,pavlina_vt,браво за хубавите новини!!
_Тери_,стискай зъби и се лекувайте!!

Весел ден!!

# 730
Здравейте , мамчета!
Вчера бяхме на ЖК и ФМ, бебка е добре пораснала и е 849 гр., отнова са ни завишен стойностите на доплера и продължаваме да сме с 2 седмици назад, както си бяхме в началото.Ще продължавам да си пия Нутри маг 3х1 капс. И след 3 седмици пак на доплер.
Иначе се чувствам добре, напоследък бебораната е доста активна ритка ли, ритка.
radiewolf и Катя Василева добре дошли!
ЕЛ2000 съчувствам ти мила, много е неприятно да очакваш нещо и да си го представяш по показаният начин, а то да изглежда съвсем различно от видяното на снимка.
Гадно, но факт че има нагли хора, гледат как да си пробутат „боклуците”.
pepina_79 честито за покупките, много са хубави!
Sunny29 честит рожден ден с пожелание за много здраве, щастие и много любов!
Приятен, слънчев ден!

# 731
Здравейте мацки!  Heart Eyes
Пепи честито за всички покупки. Страхотни са.... да си ги ползвате със здраве. Довечера мога и аз да се отчета с нашите покупки за беба. Нямам търпение малкото човече да излезе вече  Crazy
Антониа02 и  _Тери_ стискам палчета , на изпитите всичко да Ви мине като по вода  Praynig
Sunny Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да сте здрави с бебко, да сте много щастливи и по пътя Ви много късмет! Пожеланията са м мн. число, защотот сте 2 в 1.  hbday
Искам да пожелая на всички болнички или на които са им болни дечицата, бързо оздравяване  Hug
Така да започна с моите нещица  Laughing Моята беба за момента си тежи само 1200 кг, като си седи с главичка към гърдите ми, явно милата така й е добре, но нещо не ли й харесва, започва да ме рита, имам усещането, че всеки момент ще изпусна, ако е по- продължително  Laughing, тогава започват едни молби към нея, че на мама не й е добре така и др. неща  hahaha
Искренно благодаря на _Тери_ за помоща с болничните, другата седмица ме изпращат на комисия, и официално излизам в болничен до този който е 45 дни преди раждане. Не ми чиститете  Joy, аз ще си ходя въпреки това на работа. Правя го във връзка с това да взема някой лев отгоре, над заплатат ми.  Blush
Днес шефката ми ме изненада, че иска от нейно име да ни направи подарък и аз реших да си поръчам креватчето, а ето го и него: http://www.dizainbaby.com/bg/lady.php само да спомена, че ще бъде по- голям размер.
Утре отивам да си купя от Айко, комплекта на Авент. Майчета да Ви попитам относно кошчетата за памперси, една мама се беше похвалила, че си е купила на Томи Типи2 Ще се радвам да чуя мнения както за нея така и за легълцето  Hug
Пожелавам Ви хубав ден!

# 732
Здравейте мацки!  Heart Eyes
Пепи честито за всички покупки. Страхотни са.... да си ги ползвате със здраве. Довечера мога и аз да се отчета с нашите покупки за беба. Нямам търпение малкото човече да излезе вече  Crazy
Антониа02 и  _Тери_ стискам палчета , на изпитите всичко да Ви мине като по вода  Praynig
Sunny Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да сте здрави с бебко, да сте много щастливи и по пътя Ви много късмет! Пожеланията са м мн. число, защотот сте 2 в 1.  hbday
Искам да пожелая на всички болнички или на които са им болни дечицата, бързо оздравяване  Hug
Така да започна с моите нещица  Laughing Моята беба за момента си тежи само 1200 кг, като си седи с главичка към гърдите ми, явно милата така й е добре, но нещо не ли й харесва, започва да ме рита, имам усещането, че всеки момент ще изпусна, ако е по- продължително  Laughing, тогава започват едни молби към нея, че на мама не й е добре така и др. неща  hahaha
Искренно благодаря на _Тери_ за помоща с болничните, другата седмица ме изпращат на комисия, и официално излизам в болничен до този който е 45 дни преди раждане. Не ми чиститете  Joy, аз ще си ходя въпреки това на работа. Правя го във връзка с това да взема някой лев отгоре, над заплатат ми.  Blush
Днес шефката ми ме изненада, че иска от нейно име да ни направи подарък и аз реших да си поръчам креватчето, а ето го и него: http://www.dizainbaby.com/bg/lady.php само да спомена, че ще бъде по- голям размер.
Утре отивам да си купя от Айко, комплекта на Авент. Майчета да Ви попитам относно кошчетата за памперси, една мама се беше похвалила, че си е купила на Томи Типи2 Ще се радвам да чуя мнения както за нея така и за легълцето  Hug
Пожелавам Ви хубав ден!

Леглото е страхотно,а можеш ли да ми кажеш каква е цената?Simple Smile

# 733
Мелина_3 моето кръвно също по-принцип е ниско, но сега ми пада още повее, което не е нормално всеки ден ми прималява и ми глъхнат ушите, но и аз ще пробвам да не пия всеки ден кафе, защото толкова време издържах без и не ми се иска знам, че за бебчетата кофеина не е добре, но пък щом док ми го казва  Rolling Eyes
sharmidodka магнезия ми го увелаха до 3 пъти на ден, но аз преди пиех по 1 прахче, а сега е на хапчета. Иначе аз днес за 1 път си позволих 1 кафенце с мляко и половин лъжичка нес Simple Smile

# 734
  • Варна
Здрасти и от мен!

Влизам малко да се оплача  Tired
От днес съм в 6 дневна почивка, ама ще се наложи да пазя леглото. От няколко дена имам много често стягания в корема, бях на лекар - изписа ми Магнерот и Гинипрал. Ако до 2-ри не спрат стяганията, влизам в болница Confused Освен това съм качила 6 кг за 1 месец  ooooh! и сега ще трябва много да внимавам.

Sunny Честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт