Отговори
# 735
Sunny29, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много, много щастлива и обичана. Пожелавам ти едно прекрасно бебче през юли!  newsm51 newsm51 newsm51

antonia02, и аз не съм пила витамини. Гледам да ям разнообразна храна, а и изледванията ми се добри и АГ каза, че няма нужда.

pavlina_vt, браво! Добре си расте малкото сладурче.

sexy_gab, браво и на вас!

Ema*08, на мен ми харесва легълцето, но като качество не мога да изкажа мнение.

Snej_83, стискам палци да преминат тези стягания и да не се стига до болница. Лежи си спокойно, пий си хапчетата и си мисли само за положителни неща  Hug

# 736
  • в сърцето на моето Слънце
Ето ни и нас, тримката!
Не пиша често, понеже минавам през всякакви перипетии. Лежах доста, минах през серклаж. Сега уж мога да се разхождам, но като стоя права по-дълго и започва едно напрежение и болка ниско долу. Ходих на лекар, успокоиха ме че така ще е. Бебчовците са едрички, серклажа стегнат и така. Затова реших, че колкото и да не ми се иска ще спирам с разходките. Вие как сте момичета имате ли такива тежести и дискомфорт?
Nelinabg, с какъв кураж не спазваш съветите на д-р Сигридов. Аз не смея, каквото ми каже е закон. Той ми хвана скъсената шийка и инфекция, той ми направи серклажа. Надявам се с Божията помощ да износя момчетата. Слушай го какво ти казва и няма да имаш проблеми.  Peace
Ох, щях да забравя! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденичката ни!   bouquet  bouquet  bouquet
Това е от мен за сега. Иначе аз може и рядко да ви пиша, но си ви следя и тук и във Фейсбук.  Hug

# 737
Ема08  Hug Hug Hug Леглото е страхотно, много ми хареса  Heart Eyes А шефката ти е супер, рядко се срещат днес такива хора  Flutter
За кг на бебо, на мен още не са ми казали колко е и чакам с нетърпения следващата си ЖК, за да разбера Crazy
Sharmidodka и аз пия разтворимо кафе и всъщност откакто съм бременна не съм спирала кафето, защото и аз едва отварям очи сутрин, но пия само по едно на ден. Чудя се как ще се откажа след раждането  Rolling Eyes През първата ми бременност изобщо не ми се пиеше,но сега като всичко друго е различно Sunglasses Сигурно ще мина на безкофеиново кафе по време на кърменето Peace
Роксана,много неприятно това със сенната хрема, хронична ли е? Дано отшуми Hug
Снеж, стискам палци да се оправиш  Praynig  Praynig Praynig Не ги мисли кг ще ги стопим после  Wink Важното е да сте добре с бебо  Praynig
Кандидат мама, имаш палчета от мен  Hug

# 738
Момичетааа,не мога да се включа тия дни-най-сетне се преместихме-оня ден основно,ама и вчера и днес лудницата е пълна ooooh!Хич не било бърза и лесна работа,то мебели,то покъщина,то хиляда чанти и чантички Laughing,не мога да се ориентирам все още кое къде съм пъхнала Grinning,да не ви говоря ,че корнизи в две от стаите още не са ми закачили,ама ще стане,де,...нооо идеята ми е-че става бавничко и полека,едно по едно нещата..но ми е хубаво! Simple SmileПо цял ден съм на крак и се притеснявам дали не се преуморявам много,ама не мога да стоя ей така,иска ми се да си пипна всичко,което е за женска ръка Simple SmileТоку що ми прекараха нета и веднага седнах да ви напиша..
Иначе ви четях през телефона нон стоп,ще пиша подробно и спокойно като се понаредим и вляза пак в ежедневен ритъм... Hug

# 739
Здравейте момичета. Аз днес си взех почивен ден и смятам да си полежа, че цяла седмица хич не съм добре, а и се преуморявам доста.
Аз кафе не пия, защото много ми се гадеше в началото от него. Миналия ден реших да изпия едно, но много слабо и цяла нощ будувах  Crossing Arms.
Съни, честит рожден ден. Да си жива и здрава и Юли да си получиш най-хубавия подарък  newsm51.
Ваничките със излетите стойки знам от приятелки че са страшно удобни и аз такава мисля да си взема,
Ема08 и аз съм си избрала същото легълце  newsm10 много е хубаво. Да ти кажа само, че ако искаш могат да ти добавят и падаща решетка, без оскъпяване. Аз си взех кошчето на Томи и Типи, но още нямам наблюдения, защото няма какво да изхвърлям  Laughing. Иначе добре ми изглежда. Моя приятелка има такова и каза че изобщо не мирише. Честно казано е малко голям  newsm78 та се чудя къде ще го слагам и него.
Хубав и усмихнат ден от мен, отивам да пошетам малко аз  newsm28.

# 740
  • София
Sunny29,честит рожден ден,мила Hug Hug Hug Бъди здрава и обградена с много,много любов,а през лятото едно сладко здраво бебче  bouquet

# 741
Благодаря ви, момичета! Правите ме още по-щастлива!
Ема, леглото изглежда много добре.
kamatna, живот и здраве и мен ме чака това след месец и напълно те разбирам. Сега все още има чистене, но си имам и помощници, не е като да си го направя аз, но не искам да рискувам.

# 742
Силвето_Ники_Светли, аз съм се спряла на тези ванички със стойки http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=59&pid=43339  и като цяло предпочитам да не са анатомични, а да са с хавлиените подложки, вчера ги гледах в Айкото и имам още време да мисля, видяха ми се много малки, знам ли.  newsm78
Ема гледах в Айкото тези кошчета за памперси, знам ли, аз мисля че не ми е необходим такъв, заема място и някак си не си представям да ми стои в стаята . Само че не са на Томи Типие – ето линк да ги видиш мила: http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=59&pid=44853 . А леглото което си поръчала е страхотно, жалко че нямам толкова място. В Айкото имаше между другото и безумно много легла на супер евтини цени – от рода на 100 лв, незнам за качество, но ми направи впечатление, и размерите са малки – 120х60.
Тони02 не се притеснявай за витамините мила  Hug, аз като теб много повръщах от всичко и неслучайно Давидков ми каза да ги пия вечер – моите са Неоксид, ако искаш пробвай, от Пренатала чувам че на доста майчета им се повдига. И приятна разходка мила.  Hug
Неотразима много е хубаво спалното комплектче, за мен сякаш няма значение каква марка е, въпроса е материята да е хубава и да не запарва, че все пак ще имамe летни бебишоци. Като говорим за спални комплекти, какво мислете вие момичета – имаме ли нужда от спални комплектчета със олекотени завивки за първо време, че аз вчера това което купих е с олекотена завивка, но мисля че лятото някак си не е подходяща за ползване. А щерката беше есенно бебе и не мога да преценя.  Thinking
Димитрова аз в началото не пиех кафе защото много ми се повдигаше, после кръвното ми почна да пада много – след 3-ия месец и доки каза че не ми вреди по едно кафенце на ден, да ти кажа аз си позволявам но не е всеки ден, само като ми се допие или като почувствам че ми пада кръвното.
Мелина благодаря ти миличка  Hug. Я сподели за тези бонбони за кръвното, аз за първи път ги чувам, в БГ дали ги има?!
Малинка лека и спорна работа и да не се преуморяваш.
Павче и Ема чудесни резултати милички. И вие двете не се преуморявайте много, че много ви мисля с тази вашата работа.  Naughty
Тери благодаря мила, виждам че и малчугана ти е по-добре днес, дано бързо му отмине на детето, че почна да става горещо и сигурно го сърби детето.
Sexy_gab честито за хубавите резултати, а доплера защо те карат да го правиш толкова често, извинявай че питам, ама явно съм пропуснала какво се случва с теб.
Снеж83, стискам ти палчета мила да се оправяш бързо и дано не се налага да лежиш в болница, че хич не е приятно.  Hug
Венци явно му се вижда края и на вашия ремонт , после спокойно ще си пренаредиш всичко, и ще се порадваш на новичко. Не се претоварвай, по-спокойно и по-бавно, има време мила.  Hug
Мама Рая пак ми се изгуби, явно не са свършили с ремонта  newsm78
Пак се поолях момичета, но докато отговоря на всичко и то стана много дълго .

# 743
Някоя мама скоро беше споменала че се е спряла на количка чиполино перфекта. В хиполенд има акция до 3. 05 и точно тази количка струва 329 лв.

# 744
SUNNY 29 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН http://www.vcards.bg/home/preview/rojden-den/14 с пожелание за много здраве, щастие и юли месец пухкаво сладко бебче да гушнеш  Simple Smile  
Лек ден на всички мами   Simple Smile

# 745
Sunny 29, честит рожден ден мила!!! Да си много обичана жена и най-щастливата маминка през юли newsm59!!! На всички останали кукли-ПРИЯТЕН ДЕН С ПО–МАЛКО ТРЕВОГИ!

# 746
  • на брега на морето
Пепи, сега зададох в гугъл лакрис, значи на бг трябва да е лакриц, в уикито ми излезе това
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%86.
Мъжо ги намира за много гадни Laughing, но аз още от преди бременността си ги харесвам(за 1ви път ги ядох тук) и си ги хапвам от време на време. Има една архивирана тема и в бг-мама за лакрица, така че предполагам ги има в Бг из разни магазини. newsm78
Като не пречи и да са смесени бонбоните, тези, които си купувам тук са смесени:

Но не трябва да се прекалява с тези бонбони, съветват в норв. сайтове(не повече от 100гр чист лакрис на седмица).

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:44 от Мелина_3

# 747
Ema*08 браво за креватчето, ние пък сме си харесали това
pepina_79 доплера ме карат да го правя по-често тай, като стойностите на кръвоотока от плацентата към пъпната връв са завишени и ме искат по-често за да следят как е бебка и дали расте.

# 748
  • В. Търново
Хоп, ето ме и мен след "отворените врати", на които ходихме с Дейна. Хм...изводът ми като вече "старша" мама е че нищо не се е променило, а това, което исках да видя конкретно беше предродилна, но хванахме раждане на 45!!!! годишна с усложнения и не ни пуснаха. Та..за мен другото не беше нова информация, но пък си върнах спомените и минах доста бързо на тази  "вълна"..Поне се запознахме с Дени и с още една юлска маминка и сме се заканили да направим среща на по кафенце...
Пепчи, за олекотената - няма да ти трябва за в началото, аз завивах щерката само с чаршафче или с тънка пеленка. Те не се връткат в началото, та и чувалче лятно не трябва...
Кошарките ви са страхотни, момичета...
Тери, пожелавам все така бързо възстановяване! И само положителни мисли!
kamatna, леко-леко ще се нареди всичко, нали е започнато веднъж...имаме време!  Wink
Хайде, мацки...пак се измъквам...
Ееех, направо я изписахме темата..наистина е време за ново заглавие  bowuu Sunglasses

# 749
sexy_gab това е кошарата която бяхме купили за първият ни син.По принцип на мен много ми харесва,но имаше нещо което не бях предвидила.Оказа се доста дълбока а аз прекалено ниска за нея.Много трудно ми беше когато решетката си е на мястото да поставям малкия вътре,а самата решетка не може така лесно да се маха и слага.Сега ползваме долната част като юношеско легло и на него спи бъдещият батко,а кошарата стана бюро.Кошарата ми беше много удобна и сигурна когато взе да се изправя в нея,просто нямаше начин да падне или да я прескочи.Повивалника също ми идваше високичък за моя ръст.Но като цяло много си я харесвах Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт