Отговори
# 645
  • Варна
Снеж, кога са отворените врати?
Там ли ще раждаш? Аз там съм си планирала, но още не съм си записала час при Скочев. Последното секцио той ми го прави и мисля пак при него.

# 646
  • Варна
Два дни подред сортирам дрехи и разнасям чували нагоре-надолу от тавана. Чакам съпруга ми да се нагласи да освежим стаята и да си подредя мебелите, за да изпера, изгладя и подредя... Нещо е замислил по-големи ремонти... само не знам дали време ще остане.

# 647
  • Варна
tsankova "Отворени врати" има утре от 15:30. Ние се разбрахме с една мама оттук да се чакаме в 15:15 пред входа на болницата. Ако решиш да се присъединиш, много ще се радвам  Simple Smile
Иначе да, там съм избрала, тя и моята лекарка там работи. А за Скочев много хубави неща съм чувала  Simple Smile само че май основно за секцио  newsm78

# 648
  • София
Дейна-мейна , мерси !
Катя-о-м , мерси ,точно него си харесах и аз и вече го поръчах  Heart Eyes .Дано да ми е добре и на мен !
Хайде сега да не ми се смеете много и да ми обясните с 2 думи как изписвате имената с този шрифт,че съм толкова зле  ooooh! Копирате ли ги що ли  hahaha А и когато искам да цитирам текст от друга мама как става ? newsm78
Предварително се извинявам за тъпите въпроси !!!!!!!!!!!!! Blush

# 649
  • Видин
Киара, за цитата си има бутон, в горния десен край на всяка публикация има "цитат" като кликнеш там директно те прехвърля, към опцията да публикуваш отговор. А за шрифта, има три букви - "В", "I" и "U", съответно за удебелен, наклонен и подчертан текст. Трябва само да маркираш текста. Дано да съм била полезна и да си ме разбрала Hug

# 650
Добро утро и от мен  Laughing Laughing
Аз днес съм в много добро настроение и това греещо слънчице още повече ме зарежда   Nature Sunny  Nature Sunny
 Пепи, разбрах за срещичката, но вече беше късно за съжаление Sad но другия път задължително ще присъствам  Hug Hug
Прекрасен ден ви желая, сладуранки  Hug Hug

# 651
Киара, за цитата си има бутон, в горния десен край на всяка публикация има "цитат" като кликнеш там директно те прехвърля, към опцията да публикуваш отговор. А за шрифта, има три букви - "В", "I" и "U", съответно за удебелен, наклонен и подчертан текст. Трябва само да маркираш текста. Дано да съм била полезна и да си ме разбрала Hug

Здравейте юлски майки,аз също очаквам първото си дете на 21.07.12г.,ще се радвам да съм част от групата Grinning

# 652

Здравейте юлски майки,аз също очаквам първото си дете на 21.07.12г.,ще се радвам да съм част от групата Grinning
А дали някоя от вас знае кога има отворени врати в Тина Киркова?

# 653
  • София
Здравейте,

Катя Василева, добре дошла! Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=5099 са публикувани всички дни на отворените врати, и доколкото виждам са били вчера в Тина Киркова.

Може ли и мен да ме добави някой в групата във Фейсбук. На кой мога да пусна ЛС?

# 654
Здравейте,

Катя Василева, добре дошла! Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=5099 са публикувани всички дни на отворените врати, и доколкото виждам са били вчера в Тина Киркова.

Може ли и мен да ме добави някой в групата във Фейсбук. На кой мога да пусна ЛС?

Благодаря за информацията Didi! Grinning

# 655
Здравейте коремчета!!!
За социалната помощ за майки студентки, срока които писах е за подаване на документи в моя университет. Тогава се кандидатства. Ако сега не се запиша другата година живи и здрави вече ще сме над една година и няма да имам право на тази помощ. Във  всеки университет са различни тези дати, ама предполагам че всички са горе долу по това време.

С болничните и аз много се ядосвам. Няма значение кога е даден в НОИ, важно е кога са преведени осигуровките за съответния месец. На нас ни пускат заплатите за месеца на 20-то число и до 3 дни е срока за осигуровките. След тези 3 дни НОИ имат срок 14 дни РАБОТНИ да ти го изчислят болничния и да ти ги преведат парите. На мене осигуровките за февруари са ми платени на 23 март от там 14 работни дни и си взех парите на 19 април (заради многото почивни дни покрай великден) #Crazy #Crazy #Crazy

# 656
Здравейте коремчета!!!
За социалната помощ за майки студентки, срока които писах е за подаване на документи в моя университет. Тогава се кандидатства. Ако сега не се запиша другата година живи и здрави вече ще сме над една година и няма да имам право на тази помощ. Във  всеки университет са различни тези дати, ама предполагам че всички са горе долу по това време.

С болничните и аз много се ядосвам. Няма значение кога е даден в НОИ, важно е кога са преведени осигуровките за съответния месец. На нас ни пускат заплатите за месеца на 20-то число и до 3 дни е срока за осигуровките. След тези 3 дни НОИ имат срок 14 дни РАБОТНИ да ти го изчислят болничния и да ти ги преведат парите. На мене осигуровките за февруари са ми платени на 23 март от там 14 работни дни и си взех парите на 19 април (заради многото почивни дни покрай великден) #Crazy #Crazy #Crazy

Пращат ли все още SMS че има преведен болничен по сметките,преди съм получавала?

# 657
  • София

Niya_Petrova ,Благодаря-беше достатъчно ясна  Hug

Коя от вас ходеше на ЖК в Токуда? Ако има такива които искат да раждат там нека да споделят,моля ? baby_neutral

# 658
Здравейте мамчета.
Някоя от Вас да има някакви впечатления от д-р Димитров, който е в Майчин дом? Ще съм благодарна ако споделите мнение.

# 659

Катя Василева  Aко имаш пусната опция за известяване по картата ще ти пуснат СМС. На следващия ден в които излезнат изчислени в сайта на НОИ ти ги пускат по сметката.
Tук се вижда кога са изчислени https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp

Общи условия

Активация на акаунт