Препарати за съдомиялна - 4

• 85 112
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
А Кларото е много добър препарат и на добра цена по мои впечатления.
Трябва ли да търся гланц?

# 136
А Кларото е много добър препарат и на добра цена по мои впечатления.
Трябва ли да търся гланц?

Каква класация бре Grinning Ако питаш за качествата на тази марка, имал съм мнение на 7-ма старница Laughing
Да, трябва да сложиш гланц. Това са най-обикновените таблетки от каталога на Кларо. Водят се 2в1, нещо като Класик на Финиш или Стандарт на Сомат. Не са от типа Всичко в 1. Но дори и при Всичко в 1 бих препоръчал гланц и намаляне на дозировката му с настройките на машината ако си в район с варовита вода. А пропо - Не е задължително гланцът да е на същата марка Hug

# 137
Дедо, а какво ще кажеш за екотаблетките на Кларо- пак пише че са без фосфати и са биоразградими, но цената им е 18 лв за 40 табл , което е повече от Грюн грийн почти двойно newsm78

# 138
Дедо, а какво ще кажеш за екотаблетките на Кларо- пак пише че са без фосфати и са биоразградими, но цената им е 18 лв за 40 табл , което е повече от Грюн грийн почти двойно newsm78

Joy 7-ма страница на темата. Миналата седмица още ти отговорих  bouquet

# 139

Joy 7-ма страница на темата. Миналата седмица още ти отговорих  bouquet

Малееее, пропуснала съм, извинявай Дедо и много благодаря за отговора от 7-ма страница. Знаех си че щом са ни тръснали такава яка цена има нещо нередно в цялата работа.
Знам я аз немската петица, нали си имам германка отличничка само с 1 на изпитите за ужас на бабите и Joy Joy Няма значи да купуваме това Кларо Peace
Вече взе да ми омръзва все от немско да си нося прапарати за туй, за онуй, филтри за Бритата и какво ли не. Що може дам да са 2 пъти по евтини и по качествени ей туй не разбирам #2gunfire

# 140
mama Tin,
ако можеш, носи си дребните неща от там. Правилно си оценила - хем по-евтини, хем по-хубави. Много малко марки тук са от немско.
Да поздравиш твоята отличничка с единиците Hug И ако не четеш немски да ти преведе тестовете, които слагам тук:
http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_claro_7in1_multi_p128773.html

# 141
Благодаря за линка, ще ми го преведе детето, де ще иде Simple Smile

# 142
Пуснах съдомиялната с евтиния препарат от Кауфланд. Това, което се постигна е, че когато пипам неща, които ги усещах мазни, сега не са. Но забита по разни ъгълчета набита мръсотия си остана.  На другите места я бърша с хартиени кърпи. Съдомиялната имаше един проблем, който изглежда изчезна след почистването с този препарат. Вчера купих Финиш пак от Кауфланд за 6,35 лв. и следващия път ще ползвам него. Смятам да ползвам половината количество на един път за съдомиялна от 6 комплекта. Така че след около 2 месеца ще го ползвам и ще имам база за сравнение.

# 143
Има ли начин детето(отличничката), като го преведе и ние да се възползваме от превода. newsm78
Нахално, не нахално, ама това е.

# 144
Има ли начин детето(отличничката), като го преведе и ние да се възползваме от превода. newsm78
Нахално, не нахално, ама това е.
Гугъл предлага автоматични преводи на уеб-сайтовете. Около 50% от съдържанието е разбираемо.

# 145
  • Балчик
Но забита по разни ъгълчета набита мръсотия си остана.  На другите места я бърша с хартиени кърпи.

Това вътре в работната камера на съдомиялната ли го имаш? Shocked Ако е така, представи си какво е във вътрешността и. Не чакай другия път, а пускай с финиш-а.  

Пластмасова или иноксова е камерата? На каква температура и програма миеш обикновено?

# 146
Ето преовода на изследването на Кларо
Скъпи и лоши; от всички таблетки чистят най-зле и оставят следи от варовик(функцията на солта е е качествена); освен това опаковката не е достатъчно пълна(голямата опаковка) и след продължително съхранение таблетките са неизползваем.
чистене(30%): средно;
кристално чистене(15%): добре;
предотвратяване на варовикови натрупвания(функция на солта): незадоволително;
сушене(15%): средно;
щадене на материала(10%): добре;
(не знам как да го преведа... нещо като качества за околната среда) (10%): добре;
опаковка(5%): добре;
"Скъпи, чистят най-зле от всички и оставят най-много варовикови следи. Ограничено издържливи на съхранение"

# 147
Но забита по разни ъгълчета набита мръсотия си остана.  На другите места я бърша с хартиени кърпи.

Това вътре в работната камера на съдомиялната ли го имаш? Shocked Ако е така, представи си какво е във вътрешността и. Не чакай другия път, а пускай с финиш-а.  

Пластмасова или иноксова е камерата? На каква температура и програма миеш обикновено?
Мерси за интереса.
Пластмасова е камерата. Не е в самата камера, а под вратичката - там ми се наслагва мръсотия и под филтъра има разни пластмасови улеи и ъгли, които няма как да изчистя. Става дума за ъгълчета. Мия на 50 градуса - еко програма (170 минути)
Камерата по принцип няма такива тъмни частички, но имаше нещо като филм - по-тъмен, но едва забележимо, и леко мазен.

# 148
mama Tin,
Много благодаря.
Разбрах! Ще гледам за нещо друго.
Само не разбирам като са толкова зле, защо се препоръчват от Miele. newsm78

# 149
Първото което ми идва наум е че са платили на Миеле за възможността да използват логото им.

Общи условия

Активация на акаунт