Препарати за съдомиялна - 4

• 82 417
  • 764
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата тема!

Тази е старата: Препарати за съдомиялна - 3 част
А в тази можете да питате за всичко, по отношение на незаменимата ни помощница у дома: Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

# 1
  • Варна
Записвам се, макар че откакто съм с Грюн грийн съм повече от доволна. Няма го този химичен мирис след измиване. Благодаря за съветите!

И за темата!  bouquet

Aз ползвах 2 опаковки Грюн Грийн и съм леко разочарована от това, че много се чупят и са ронливи. При тези, които ги ползват, така ли е или съм попаднала на някаква лоша партида?

Моите изобщо не се ронят, но не ги и деля. Peace

# 2
Грюн грийн таблети се ронят при делене - да. Но какво от това?
Измиват перфектно, роненето изобщо не би ме притеснявало.

# 3
Аз ги чупя, както са си в опаковката. После отварям от едната страна и изсипвам половинката заедно с изроненото и готово  Peace

# 4
  • Русе
И аз в темата, имам още малко таблетки Калгонит класик и след това и аз ще пробвам Грюйн Грийн-а още повече, че вече са заредили и в нашия Карфур.

# 5
  • Добрич
Аз задължително тук,имам какво да науча!

# 6
Няма го този химичен мирис след измиване.
Точно това и аз намирам че е най-важното. Това че се рони с нищо не пречи, даже гарантира че се разтваря бързо и изцяло. Трябва да се чупят преди да се отвори опаковката.

# 7
Браво бе, пак нова тема!
Какво да кажа, вместо "запис" newsm78
Да кажа, да кажа...За Бингото ще кажа от предната тема.
Прави сте всичките момичета, зачекнали там темата. Едните са прави, че не пише колко е дозата. Другите, че се слага най-малко 40 грама, също сте прави.
Бинго е побългарена версия на старите турски препарати Нит на фирма Хаят. Опитваха се да имитират името и логото на Калогнит, че да спечелят клиенти. Ама ги подгониха. Пък и името Бинго е по-познато на безпаричните български домакини. За измиването нищо няма да кажа, за щаденен на посуда и природа също. За цената - излиза 25 стотинки, което си е по-скъпо от доста европейски препарати. Така че-преценяйте. Скоро писах в една тема за потребителската култура. Ха да ви питам - как купувате нещо, на което не е писано колко му е дозата?

# 8
Дедо, много пишем и бързо се изписа и старата тема Hug.
А ти винаги си добре дошъл - с ценните си съвети и приятното си присъствие Simple Smile.

# 9
Купувам си прах за миялна W5 от гръцкия Лидл. Много добре мие - всъщност просто не съм ползвала нещо по-добро, независимо от ниската му цена. Повечето пъти минавам с кратка 30 мин програма на 45 градуса. А тъй като миялната ми е за 9 комплекта, от по-малките, много лесно дозирам праха. Чудя се защо не го внасят у нас, може би аз съм пропуснала нещо. Несравнимо по-изгодно е от таблетки - 1 кг прах е горе долу 8 лева, аз слагам по една мярка на измиване (меря с пластмасова мерителна лъжичка за кафемашина) и го няма тъпото рязане и ронене на таблетките.
По-рано миех с Кларо и Калгонит таблетки, сравнявам с добри неща все пак.

# 10
Моята миялна е за 9 комплекта, но мия с една таблетка Грюн грийн. Чудя се дали е много? Но пък досега не съм имала проблем с миенето.

# 11
  • о`майна лунна нощ е
До сега не ми се беше случвало, но ето, че дойде и моят ред да се "похваля" с издраскана чаша. За сега една  Sad Яд ме е, че не съм засичала Грюн грийна на промоция откакто имам пералня. Все си стои на онези 11 лева и ст.  Харесвах си го. Имам си още от Финиша. Не съм останала без таблетки, но до сега нямах издраскани съдове от него. А няма друга причина за резката върху чашата.

# 12
 Е айде счупеното/издрасканото  е на хубаво Mr. Green
купи се нов сет
и не е задължително да е от таблетите

# 13
До сега не ми се беше случвало, но ето, че дойде и моят ред да се "похваля" с издраскана чаша. За сега една  Sad Яд ме е, че не съм засичала Грюн грийна на промоция откакто имам пералня. Все си стои на онези 11 лева и ст.  Харесвах си го. Имам си още от Финиша. Не съм останала без таблетки, но до сега нямах издраскани съдове от него. А няма друга причина за резката върху чашата.
Причината може да е високата температура на миене, както коментирахме в предишната тема. После като почне да плакне със студена вода се получава рязък температурен контраст и съответно напукване на емайла. Мий на ниска температура, за да нямаш такъв проблем.

# 14
Моята миялна е за 9 комплекта, но мия с една таблетка Грюн грийн. Чудя се дали е много? Но пък досега не съм имала проблем с миенето.
Ами освен да пробваш с половин. Ако върши работа ще спестиш пари, че и за околната среда е по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт