Препарати за съдомиялна - 4

• 85 106
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
енито много ти благодаря  Hug Слагам ги в списъка на първо място  Crazy

# 556
Ползвали ли сте таблетките от ЛИДЛ,40бр./7,90лв.

Ползвала съм и съм доволна.Нищо не са ми издраскали.Единствено една стара,стара емайлирана тенджерка с рисунки забелязвам,че рисунките са избледнели.Сравнявам с капака,който почти не ползвам и съответна е мит пъти по-рядко.Но мисля,че всеки друг препарат би въздействал по този начин,с изключение може би на еко-препаратите.

# 557
Ползвали ли сте таблетките от ЛИДЛ,40бр./7,90лв.

Ползвала съм и съм доволна.Нищо не са ми издраскали.Единствено една стара,стара емайлирана тенджерка с рисунки забелязвам,че рисунките са избледнели.Сравнявам с капака,който почти не ползвам и съответна е мит пъти по-рядко.Но мисля,че всеки друг препарат би въздействал по този начин,с изключение може би на еко-препаратите.

Подкрепям мнението  Peace И аз съм доволна и не ми надраскват нищо. Ползвала съм най-различни марки таблетки. Отказах се от Финиш и Сомат точно заради надраскването.

Хрисима, погледни си упътването на съдомиялната. В него трябва да е описано този индикатор за какво е. Аз съм също с Беко, но вече на доста години. Имам червен индикатор за сол, но при напълване на резервоара за сол ми изгасва. Събира някъде над 1,5 кг. сол, но по-малко от 2 кг. Нямам индикатор за гланц.

# 558
Благодаря, Sea lights!
Ще се поровя довечера, но при първоначалния оглед не намерих.

# 559
По въпроса за таблетките на Лидл - по-отвратително нещо не съм ползвала. Едно, че драскат и ми свалиха рисунките на чашите, второ и не мият добре. Имам още няколко, но ще си ги оставя за седмичната профилактика - празна миялна с цяла таблетка на висока Т. Когато ползвах Калгон, или както му беше името, убягва ми, ползвах по половин таблетка, а Лидл-ските и 1 не ми мие.
Сега си взех гел на Финиш. Да започвам ли да съжалявам? newsm78 Взех си и гланц Медикс. Той как е? И още един въпрос. Понеже за първи път ще ползвам гел в отделението за таблетки се слага, нали? Колко?
Ох, че досадно стана, но ще ми простите Crazy

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 18:03 от VK

# 560
Да, гела се слага в отделението за таблетки, имаш отстрани разчертано мисля в мл. Аз от гела на Финиш съм много доволна, но от стария. Новия си купих веднъж и едва го изтраях да свърши.

# 561
По въпроса за таблетките на Лидл - по-отвратително нещо не съм ползвала. Едно, че драскат и ми свалиха рисунките на чашите, второ и не мият добре. Имам още няколко, но ще си ги оставя за седмичната профилактика - празна миялна с цяла таблетка на висока Т. Когато ползвах Калгон, или както му беше името, убягва ми, ползвах по половин таблетка, а Лидл-ските и 1 не ми мие.
Сега си взех гел на Финиш. Да започвам ли да съжалявам? newsm78 Взех си и гланц Медикс. Той как е? И още един въпрос. Понеже за първи път ще ползвам гел в отделението за таблетки се слага, нали? Колко?

ето някой с моите впечатления за лидълските Grinning За гела на финиш няма защо да съжаляваш, но с гланца Медикс Confused По-добре не го ползвай. Гелът има различна дозировка и е описан на етикета. Ако си взела концентрата, дозата е 15-20 милилитра за голяма миялна 12 комплекта, т.е. половината отделение за таблетка или прах. Ако е стандартния, се слага 40 милилитра. Каква ти беше миялната?

# 562

ето някой с моите впечатления за лидълските Grinning За гела на финиш няма защо да съжаляваш, но с гланца Медикс Confused По-добре не го ползвай. Гелът има различна дозировка и е описан на етикета. Ако си взела концентрата, дозата е 15-20 милилитра за голяма миялна 12 комплекта, т.е. половината отделение за таблетка или прах. Ако е стандартния, се слага 40 милилитра. Каква ти беше миялната?

За 9 к-та, Блумберг, ако има значение. А как да разбера дали е концентрат. Отивам да чета.

# 563
Само аз ли не съм доволна от таблеткиите на грюн грийн, не мият идеално, а ужасно драскат!!! Еко таблетките на дм са в пъти по-добре... Споделете за добър еко ГЕЛ.

# 564
Най-сетне при едно пътуване се снабдих с ГГ,който не се намира в нашия град.Мила съм няколко пъти- с цяла таблетка и с половин.За измиването-бива.Аз съм от тези,които предварително почистват добре или покисват съдовете, така че относно измиване не очаквах разочарования. Но съдовете след това ми миришат и сякаш не са така скърцащо-блестящи както след миене с друг препарат. Ако бяха само чинии,не бих забелязала  миризмата,но при чашите за кафе....
Не че е неприятна,но все пак да пиеш кафе и ти мирише на химикал...

# 565
Използвам ГГ от година - мия много чаши и за чай и за кафе - не съм забелязала никаква миризма. Да не говорим че чинийките ми скърцат от чистота и нямам нищо надраскано. Дали някой не е направил фалшификат на ГГ newsm78

# 566
  • в матрицата
Здравейте, момичета и Дедо! Сигурно сте писали, но не намирам, какво мислите за таблетките Planet? Купих 2 кутии на промоция, вчера за първи път ги ползвах и резултата беше плачевен...... никога до сега ( повече от 5г), съдовете не  са били толкова не измити. Дали е от тези таблетки..... newsm78 За всеки случай пуснах профилактика с препарат за почистване, дано това да е била причината...

# 567
аз мия с ГГ почти година и нямам надраскано. Стъклото ми е брилятно, шарките не са мръднали. За измиване също нямам забележки. Едно надраскване си проличава след няколко месеца използване. Аз имах такова след половин година с лидълски таблетки. А за ДМ не мога да кажа дали драскат, защото използвах само една опаковка и не ми хареса измиването.
Също нямам остатъчна миризма от ГГ. Напротив, всички други препарати са ми миришели на химикал като Финиша или на парфюм.

Suzza, преди няколко поста се коментираше, че Planet за нищо не стават. Виж в темата назад.

# 568
 Suzza, някой ги беше оплюл тия таблетки, вече не си спомням кой, отдавна беше. Така че машинката ти си е наред  Peace

# 569
дами за пръв път ще ползвам съдомиялна машина и съм още в неведение какви таблетки да използвам . живея в Добрич , където водата май е доста твърда и се чудя какви таблетки да взема . четох че има доволни от Fairy и се разтърсих в ebay и изкочиха следните 2 оферти , но не знам коя от двете да грабна :

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-160-Fairy-All-In-One-Lemon-Dishwas … sh=item3cbd01959d

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-176-Fairy-Platinum-All-In-1-Origin … sh=item3a705d7c28

какво ще препоръчате вие Confused

Общи условия

Активация на акаунт