Препарати за съдомиялна - 4

• 85 819
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Katerini77, взимаш една чисто нова, домакинска гъбичка и с грапавата страна леееко започваш да търкаш на сухо дуралекса.Ще видиш как се отделя един фин бял прах. Така ще изчистиш петната.
Айде това от мен! След като преди време,никой не можа да ми отговори, как да изчистя моята стъклария от същите петна ,мъчих ,пробвах какво ли не,докато не открих този начин.

Благодаря ти, ще пробвам, че нещо взех да се отчайвам от моята миялна.

# 541
Вече месец ползвам съдомиялната си - Беко, но не помня цифрите.
Питането ми е за солта. Първоначалното зареждане го направихме както пишеше в упътването- първо наляхме указаното количество вода и след това с фунията започнахме да сипваме солта докато започна да излиза вода, и спряхме. Не побра цялата кутия от 2кг. Отпред свети една червена лампичка от тогава, която мисля, че е за солта. Предполагах, че ще изгасне, но тя продължава да свети. Не трябва ли да изгасне тази лампичка и да светва когато солта е малко. Два дни след първоначалното зареждане опитахме да сложим още сол, защото мислех, че е малко но резервоарчето е пълно с вода и като го отвориш излиза вода.
Вие като специалисти, какво ще кажете трябва ли да сипем още сол, въпреки, че резервоарът е пълен с вода? И тази лампичка трябва ли да свети/картинката до лампичката прилича на слънце/?

# 542
  • Стара Загора
По скоро лампата за гланца свети, моята миялна не побира 2 кг сол.
На капака до мястото за таблетките е резервоара за гланца

# 543
Не съм слагала гланц. Ползвам комбинирани таблетки. Трябва ли да добавям и гланц?
В указанието няма подробно упътване на бутоните, програмите и разните лампички и картинки.
 Simple Smile

# 544
И аз мисля, че лампата за гланца свети.
Не е задължително да слагаш гланц, но лампичката ще си свети  Peace

# 545
Добре. Благодаря, Ви момичета!
Хубав ден!

# 546
Ако миялната е Beko DFN 6833 има опция да се изключи индикатора за гланц.
Комбинация от натискане на няколко клавиша е, подробно е описано в упътването.

# 547
  • Sofia
Ползвали ли сте таблетките от ЛИДЛ,40бр./7,90лв.

# 548

Аз не съм, но и не бих Wink.

# 549
Да ползвала съм ги. Мога да ги определя като "средно към задоволително качество". За тази цена мият доста добре, но не винаги се справят с много мазни или засъхнали чинии. Ако си вземеш от тях, добре е да имаш и нещо по-силно. За съжаление не са "еко".
Използвам да се похваля, че вече втора седмица мия с Грюн Грийн и съм много доволна. Честно казано, не намирам разлика с измиването с Финиш. Препоръчвам и аз с две ръце!

# 550
Да ползвала съм ги. Мога да ги определя като "средно към задоволително качество". За тази цена мият доста добре, но не винаги се справят с много мазни или засъхнали чинии. Ако си вземеш от тях, добре е да имаш и нещо по-силно. За съжаление не са "еко".
Използвам да се похваля, че вече втора седмица мия с Грюн Грийн и съм много доволна. Честно казано, не намирам разлика с измиването с Финиш. Препоръчвам и аз с две ръце!

абсолютно съм съгласна и с мнението за лидълските таблетки, и с това за Грюн Грийн. Лидълските освен че не се справят със всичко, ами и драскат съдовете. За Грюн Грийн не само че са еко, но и нямам забележки за измиването. Ползвам ги вече много месеци.

# 551
Здравейте!
За тези еко таблетки ли става въпрос?

http://freshaktiv.eu/43/44/134.html

А дали са добър вариант за използвне в къща със септична яма?Тоест по-благоприятно ли е да са еко в този случай?/когато водите не отиват в канализация?/

# 552
Здравейте!
За тези еко таблетки ли става въпрос?

http://freshaktiv.eu/43/44/134.html

А дали са добър вариант за използвне в къща със септична яма?Тоест по-благоприятно ли е да са еко в този случай?/когато водите не отиват в канализация?/

за тези, но не съм се замисляла какво става със септична яма. Предполагам, че от ямата водите попиват и отиват в подпочвените води и ако ползваш екопрепарати ще е още по-добре за всички.

# 553
  • Sofia
А  таблетките Bingo dinamic oxygen 44 бр. ползвали ли сте...Аз вече втора кутия си взимам,добре измиват,не драскат съдовете.Взимала съм ги от 10 до 14 лв./в момента в Т-Маркет/.Мислех да опитам и с тези от Лидл,но май ще пропусна след коментарите ви за тях

# 554
Здравейте! Сдобих се и аз с първата ми съдомиялна, затова седнах да се ограмотя. Като подарък към нея получих 2 таблетки Finish Quantium и Fairy Platinum 18 плюс 9 gratis - и понеже тук имаше въпрос за тях, цената им е 13 лв в Техномикс - освен техниката продават и няколко вида препарати.
Сега остава да натрупам впечатления - разбира се, ако успея да пусна машината.

Общи условия

Активация на акаунт