Препарати за съдомиялна - 4

• 85 024
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,искам да попитам дали има доволни от "Somat Standard гел",който е 1л? Ползвала съм другите гелове на Сомат ( с оцет и срещу мазнини) и съм доволна.И тъй като тази седмица почти навсякъде са промоция ми се иска да взема,този който е 1л.
Аз лично не съм доволна. Naughty Но да се изкажат и други.

# 646
  • Русе
Става за леко замърсени неща. Аз го ползвам като имам половин миялна, да не деля таблетките. За тави и по-замърсени - Феъри, а за пълна миялна, но слаба замърсени - ГГ.

# 647
Здравейте, търся таблетки Грюн Грийн,  за да ги пробвам и аз, но в Карфур не можех да ги открия при препаратите за съдомиялни.  ooooh! Аз ли не съм видяла или се намират на друго място? Съжалявам за глупавия въпрос Blush
Във Варненския са при другите препарати за миялна . Взех си преди 2 дни , но имаше само още 1 кутия. Може и да е нямало в момента

# 648
Да, от Кауфланд ги взех, може да ги има и другаде, не знам.

не, няма ги другаде. Те са собствена марка на Кауфланд. Подобни на Аро, и на Лидл таблетките. Не са с много добро качество, но са евтини. Сега и Пикадили са си пуснали такива. 70 таблетки за 8-9 лева, Всички вериги си имат собствени марки с по-ниски цени, но качеството е Stop
Явно е въпрос на напасване - машина, вода, посуда и т.н. Пак повтарям, че се справят много добре. Днес пак мих с тях, при това имах и тенджери и тиган, претъпкана и препълнена голяма миялна.може би Финиш са една идея по-добри. Не винаги скъпото е по-добро, но като се пробва  тогава се разбира.се разбира.
съгласна съм с мнението ти. Особено за скъпия Финиш се отнася. Аз , понеже купувам за две домакинства и съм пробвала какво ли не, затова имам лошо мнение за собствените марки.

# 649
  • Варна
Обаче върху две чинии, намерих по едно парченце от вечерята - риба. Надявам се, че е от програмата. Миялната е Бош.
от програмата е, не се притеснявай.

# 650
  • Варна
може би Финиш са една идея по-добри. Не винаги скъпото е по-добро, но като се пробва  тогава се разбира.
Хич , ама хич не съм доволна от таблетките на Финиш Няколко месеца мих Грюна, но свърши и пусках 2-3 пъти сФиниш - отврат. Преди седмица си купих от Кауфланд някакви италиански-евтини, обаче мият по-хубаво от Финиша-ол ин он.

ПП Що публикувах две мнения едно след друго? ooooh!

# 651
  • Sofia
Купих от прахта на ДМ-2кг./12лв.Дали е хубав,пробвали ли сте го,доволни ли сте...

# 652
  • Стара Загора
Аз съм мила с нея, в началото няма разлика в измиването, но след време започва де не мие добре.
При мен и с Грюн Грийн така става. Редувам препаратите аз, не мога да си обясня защо така става. Почиствам я редовно на 2-3 месеца, филтъра на всяко пускане почти го мия. Ей сега на 2-та поредна кутия Грюн Грийн не измита миялна, пуснах почистване с препарат 2 миялни добре 3-тата пак не измито. Взех Феъри всичко 6

# 653
От Стара Загора ли го взе? И от кой магазин?
На мен ми донесоха няколко тоблетки грюн грийн - добре е, но не съм тествала със загорялло.

# 654
  • Стара Загора
В кварталния ми магазин за препарати зареждат. В Железник до обръщалото.

# 655
От къде купувате Грюн Грийн?Преди го намирах в Пикадили,сега обиколих 3 техни магазина-няма и няма Tired

# 656
В Пикадили вече не зареждат ГГ, има ги в Карфур Peace

# 657
Здравейте,искам да попитам дали има доволни от "Somat Standard гел",който е 1л? Ползвала съм другите гелове на Сомат ( с оцет и срещу мазнини) и съм доволна.И тъй като тази седмица почти навсякъде са промоция ми се иска да взема,този който е 1л.

От Стандарта не съм доволна.Харесвам Сомат Перфект,който е в опаковки от 750 гр. Отбелязвам,че никога не слагам много замърсени съдове.

# 658
  • ИЛИНДЕН
Здравейте и от мен, от скоро и аз имам съдомиялна. Взела съм всички препарати, .... но се притеснявам за тяхната безопасност и до каква степен съдомиялната ги измива тъй като имам малко дете на 2 годинки. Заложила съм на немското качество но таблетки Денк мит, а съдомиялната ми е БОШ А++  Моля помогнете ми, за да не се притеснявам, че препаратите биха ми навредили на детето. Благодаря предварително.

И още нещо доколкото разбрах се ползва или таблетка или гел, но не двете заедно. ... нали така. Гланцът е препаратът за измиване, а гелът = таблетка.  Поправете ме ако бъркам.

# 659
Здравейте и от мен, от скоро и аз имам съдомиялна. Взела съм всички препарати, .... но се притеснявам за тяхната безопасност и до каква степен съдомиялната ги измива тъй като имам малко дете на 2 годинки. Заложила съм на немското качество но таблетки Денк мит, а съдомиялната ми е БОШ А++  Моля помогнете ми, за да не се притеснявам, че препаратите биха ми навредили на детето. Благодаря предварително.

И още нещо доколкото разбрах се ползва или таблетка или гел, но не двете заедно. ... нали така. Гланцът е препаратът за измиване, а гелът = таблетка.  Поправете ме ако бъркам.

не бъркаш за гела. И аз съм с Бош. От Днек мит не съм доволна и ползвам еко таблетки и еко гланц. Защото гланца се изсипва накрая в крайното изплакване и може би остава по съдовете. Пускам допълнително изплакване винаги. Така съм по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт