Препарати за съдомиялна - 4

• 85 036
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Така
1-мека вода
10 - твърда вода
това за електрониката
+ механиката
1- мека
2- твърда

# 631
гланц нямам сипван изобщо , а настройка на солта май не може да се прави . напълних докато преля солта и тва беше . може ли да е от твърдостта на водата или ? че не пише в книжката кое ниво на водата е твърдо и кое меко - дали най-високото или най-ниското ? по подразбиране е нагласена на ниво 5 от 10 , а от механичната настройка е на позиция 2 . обаче не пишат дали 10 е най-твърдата вода или 1 по електронната скала на миялната .
А като преля солта , изплакна ли машината преди да я пуснеш с посудата?

# 632
гланц нямам сипван изобщо , а настройка на солта май не може да се прави . напълних докато преля солта и тва беше . може ли да е от твърдостта на водата или ? че не пише в книжката кое ниво на водата е твърдо и кое меко - дали най-високото или най-ниското ? по подразбиране е нагласена на ниво 5 от 10 , а от механичната настройка е на позиция 2 . обаче не пишат дали 10 е най-твърдата вода или 1 по електронната скала на миялната .
А като преля солта , изплакна ли машината преди да я пуснеш с посудата?
бяха няколко зърна които обрах с прахосмукачката . но не , не съм я изплакнал - дали може да е от тва ?

# 633
Щом не е имало от разсипаната сол по време на миенето , едва ли са от това петната.
При мен винаги има разсипване ,колкото и да се старая,пък и солта изкарва водата от резервоара ,която също е солена. Затова винаги пускам плакнене на празна машина  ,преди да сложа съдовете за миене.

# 634
Купих си Clean Maximo all in 1 и вече пуснах три миялни. Доволна съм, справя се много добре и всъщност и цената е добра - 50 таблетки за 8,50лв. Гледах  Clean - 2 в 1, мисля около 6,00лв. беше, пак 50 таблетки. Може би също са добри, пък и по-евтини идват. Ако някой е ползвал, да каже дали измиват добре.

# 635
  • Sofia
От къде ги купи

# 636
Има ги в  Кауфланд.

# 637
Да, от Кауфланд ги взех, може да ги има и другаде, не знам.

# 638

не, няма ги другаде. Те са собствена марка на Кауфланд. Подобни на Аро, и на Лидл таблетките. Не са с много добро качество, но са евтини. Сега и Пикадили са си пуснали такива. 70 таблетки за 8-9 лева, Всички вериги си имат собствени марки с по-ниски цени, но качеството е Stop

# 639
Здравейте, търся таблетки Грюн Грийн,  за да ги пробвам и аз, но в Карфур не можех да ги открия при препаратите за съдомиялни.  ooooh! Аз ли не съм видяла или се намират на друго място? Съжалявам за глупавия въпрос Blush

# 640
Здравейте, търся таблетки Грюн Грийн,  за да ги пробвам и аз, но в Карфур не можех да ги открия при препаратите за съдомиялни.  ooooh! Аз ли не съм видяла или се намират на друго място? Съжалявам за глупавия въпрос Blush

в Пловдивския Карфур са при другите препарати за съдомиялни, но доколкото разбрах от момичетата в София и Варна са на отделни щандове при екологичните препарати. Не съм много сигурна и да не те заблудя, нека някой от тези градове да каже.

# 641

не, няма ги другаде. Те са собствена марка на Кауфланд. Подобни на Аро, и на Лидл таблетките. Не са с много добро качество, но са евтини. Сега и Пикадили са си пуснали такива. 70 таблетки за 8-9 лева, Всички вериги си имат собствени марки с по-ниски цени, но качеството е Stop
Явно е въпрос на напасване - машина, вода, посуда и т.н. Пак повтарям, че се справят много добре. Днес пак мих с тях, при това имах и тенджери и тиган, претъпкана и препълнена голяма миялна.може би Финиш са една идея по-добри. Не винаги скъпото е по-добро, но като се пробва  тогава се разбира.се разбира.

# 642
Утре ще ми донесат няколко таблетки от прехваления Грюн грийн. Дано и с тях се получи, защото като четох във форума има много доволни, но някои момичета споделиха за недоизмити съдове, за петна по чашите,...та ще видя при мен как ще е.

# 643
Да докладвам и аз за резултата от ползването ми на  съдомиялна - първо я пуснах празна и нищо не разбрах, освен че шумът е по-голям от очакванията ми. Но успешно може да се заглуши с аспиратор  Simple Smile Вече със съдове, макар и не съвсем пълна , но не се сдържах, я пуснах на бърза 30 минутна програма. Сол на мах и таблетка Финиш. Съдовете направо скърцат. Обаче върху две чинии, намерих по едно парченце от вечерята - риба. Надявам се, че е от програмата. Миялната е Бош.

# 644
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,искам да попитам дали има доволни от "Somat Standard гел",който е 1л? Ползвала съм другите гелове на Сомат ( с оцет и срещу мазнини) и съм доволна.И тъй като тази седмица почти навсякъде са промоция ми се иска да взема,този който е 1л.

Общи условия

Активация на акаунт