Препарати за съдомиялна - 4

• 85 061
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Вземи си една жена да я пуска! Ти инженер ли си или какво?  Mr. Green

# 571
Вземи си една жена да я пуска! Ти инженер ли си или какво?  Mr. Green
аз мога да я пусна , ама не знам кви таблетки да взема бъдещо инженерче  Joy

# 572
  • Пловдив
 Laughing Ами аз от мислене на "какви таблетки" и виж не мога да си оправя УДСК-то!  Peace Взимай тези и не се кахъри с доставки от чужбинско . Продават ги в Карфур!

пп. Чакам те и в тематаа за домашните роботи и сушилните , един инженер има нужда от тези неща !  Joy

# 573
  • Gone with the wind
Archo, предполагам в Добрич имате магазини за перилни препарати паралелен внос? В тях можеш да откриеш Fairy на доста по-добра цена  Simple Smile Виждала съм ги и в дрогерии Лили.

едит - хм, сега видях, че си от Варна. Не знам защо реших, че си от Добрич  Blush

# 574
В Лили са 20бр. за около 10лв.

# 575
Archo, предполагам в Добрич имате магазини за перилни препарати паралелен внос? В тях можеш да откриеш Fairy на доста по-добра цена  Simple Smile Виждала съм ги и в дрогерии Лили.

едит - хм, сега видях, че си от Варна. Не знам защо реших, че си от Добрич  Blush

просто живея паралелно и на двете места . нямаш грешка Simple Smile ще проверя там където казвате и ще се чуваме пак   bouquet

# 576
Онзи ден пуснах едно почистване на миялната с Финиш и в края на цикъла имаше ужасно много пяна на дъното на машината. Не се изчисти само с едно допълнително изплакване, трябваха няколко  Shocked
Оттогава я пусках няколко пъти с чинии, всичко си е наред. Не разбрах откъде се взе тази пяна, досега не съм имала проблеми с този почистващ препарат. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 577
Вейда,може да е от гланца.

# 578

Това Лили в Добрич ли се намира ?
Ако да-кое е то ?

# 579
  • София
От няколко месеца имаме съдомиялна (е няма такова удоволствие  Heart Eyes) и влизам да похваля таблетките на Amway-очарована съм. Мия с по 1/3 таблетка за напълно заредена миялна. С покупката ни имаше промоция 2 таблетки Финиш-ами също изми съдовете, но проблема ми е, че тя няма как да се дели-нали е в нещо като кутийка и е на прах... или пък аз нещо не успях да го измисля...

# 580
  • Gone with the wind

Кои таблетки са това - лидълските ли? Ако да - прекалено са скъпи.
Последните, които взех бяха 70 Fairy за около 20лв (или малко повече, не помня вече) от магазинче за паралелен внос.

# 581
Вейда,може да е от гланца.
Може, но не съм сипвала гланц повече от месец, настроен е на минимална степен и никога няма пяна по дъното след края на цикъла. Както и да е, важното е, че беше единичен случай.  Simple Smile

# 582
От няколко месеца имаме съдомиялна (е няма такова удоволствие  Heart Eyes) и влизам да похваля таблетките на Amway-очарована съм. Мия с по 1/3 таблетка за напълно заредена миялна. С покупката ни имаше промоция 2 таблетки Финиш-ами също изми съдовете, но проблема ми е, че тя няма как да се дели-нали е в нещо като кутийка и е на прах... или пък аз нещо не успях да го измисля...
Гледах ги тези таблетки в един сайт и пишеше, че за голяма машина се делят на две и всъщност 60 таблетки = 120 измивания. Ти тази 1/3 таблетка на каква машина я използваш? И откъде се снабди с тях?

# 583
  • София
Гледах ги тези таблетки в един сайт и пишеше, че за голяма машина се делят на две и всъщност 60 таблетки = 120 измивания. Ти тази 1/3 таблетка на каква машина я използваш? И откъде се снабди с тях?
Моята е за 9-10 комплекта-така да се каже малката от големите  Simple Smile Един колега на мъжа ми работи с продукти на Amway, та той ни даде да тестваме и така. По същото време търсих и ГГ по препоръка от тук в Карфур, ама или нямаше, или аз не видях.

# 584
Това Лили в Добрич ли се намира ?
Ако да-кое е то ?

Рени, Лили са верига дрогерии от типа на ДМ.
В Добрич няма засега.
Ей ги.

Общи условия

Активация на акаунт