Препарати за съдомиялна - 4

• 85 055
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
От няколко месеца имаме съдомиялна (е няма такова удоволствие  Heart Eyes) и влизам да похваля таблетките на Amway-очарована съм. Мия с по 1/3 таблетка за напълно заредена миялна. С покупката ни имаше промоция 2 таблетки Финиш-ами също изми съдовете, но проблема ми е, че тя няма как да се дели-нали е в нещо като кутийка и е на прах... или пък аз нещо не успях да го измисля...
Гледах ги тези таблетки в един сайт и пишеше, че за голяма машина се делят на две и всъщност 60 таблетки = 120 измивания. Ти тази 1/3 таблетка на каква машина я използваш? И откъде се снабди с тях?
1 таблетка Amway e доза за голяма машина 12 комплекта.

# 586
Аз ли ще се окажа единствената недоволна от ГГ? То Дедо май беше казал нещо от рода на :ако търсим екологичност-ГГ и друг от този род, ако търсим добро измиване обаче......
Приборите ми излизат едни като замазани /а с друг препарат блестят/,тенджерка в която варих кестени не загоряла,естествено, не се изми.По стените и си стоеше налепено нещо като засъхнала пяна от варенето,за оцветяването да не говоря.
Като свърша кутията-няма да повторя.

# 587
  • в матрицата
W, дали не е време машинката да бъде почистена с препарат за почистване? Преди няколко дни писах за проблем с таблетките на  Planet, но след като направих почистването всичко е идеално измито. Пробвай, защото ГГ си мият перфектно  Peace

# 588
Аз ли ще се окажа единствената недоволна от ГГ? То Дедо май беше казал нещо от рода на :ако търсим екологичност-ГГ и друг от този род, ако търсим добро измиване обаче......
Приборите ми излизат едни като замазани /а с друг препарат блестят/,тенджерка в която варих кестени не загоряла,естествено, не се изми.По стените и си стоеше налепено нещо като засъхнала пяна от варенето,за оцветяването да не говоря.
Като свърша кутията-няма да повторя.

Не си единствената! Съдовете ми излизат замазани, а чашите и приборите са с един тънък, белеещ слой отгоре.В някои от чашите имаше малко останал препарат. Няколко пъти му давам шанс на ГГ, пробвайки на различни програми. Машината ми е почистена с препарат Сомат точно преди да взема ГГ таблетките. С Кларо-то на кратката програма ми излизат перфектно измити съдовете. Няма да имам нерви да използвам цялата кутия, а ще замине към приятелка, която пък е доволна от ГГ.

# 589
W, дали не е време машинката да бъде почистена с препарат за почистване? Преди няколко дни писах за проблем с таблетките на  Planet, но след като направих почистването всичко е идеално измито. Пробвай, защото ГГ си мият перфектно  Peace

При обичайно ползване на 2 дни веднаж, съм я чистила преди 2 месеца с препарат.Тук преобладава мнение , че е добре на 3 месеца веднаж да се почиства при ежедневно ползване.
Следващото миене  след фала с ГГ ползвах Сомат перфект-гел.Е,съвсем различен резултат.

# 590
  • Пловдив
Според има значение и каква е машината, как разпръсква водата. Има миялни, които мият добре и без препарат, моята е Бош и с ГГ мие перфектно.

# 591
Здравейте, аз купувам от Кауфланд едни таблетки, 50 бр-8,50лв. Много съм доволна, мият хубаво и не драскат, а и могат да се делят ако са по-малко мръсните чинии.

# 592
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 593
  • в матрицата

При обичайно ползване на 2 дни веднаж, съм я чистила преди 2 месеца с препарат.Тук преобладава мнение , че е добре на 3 месеца веднаж да се почиства при ежедневно ползване.
Следващото миене  след фала с ГГ ползвах Сомат перфект-гел.Е,съвсем различен резултат.
Аз от Дедо знам, че има значение темепературата на която се мие, а не честотата на миене. На мен лятот ми се наложи за 4 седмици 2 пъти да пускам с препарат за почистван, просто защото мих на ниска Т, и машината  се зацапа.
Може и bisserina да е права, че си е до марка машина....знам ли....

# 594
Според има значение и каква е машината, как разпръсква водата. Има миялни, които мият добре и без препарат, моята е Бош и с ГГ мие перфектно.

Много добре би било да се мие без препарат.Кое е това чудо на техниката,което без препарат би измило добре чинии и тава от пържоли или агнешко,например?
Няма логика една и съща миялна да мие добре с 4 препарата/толкова съм пробвала до момента/,с петия да не мие толкова добре и да е виновна самата тя,а не препаратът.

# 595
  • Русе
И аз съм с Бош, не съм доволна от ГГ, пускам с тях, когато имам слабо замърсено, предимно чинии, чаши. Но да, едни йенски купички останаха с бял филтър върху тях. Ползвам различни програми, но предимно високи градуси, почиствам и т.н. Минах на Феъри за сериозните замърсявания.
Твърдо за мен е от препарата.

# 596
  • гр. София
Виждам, че обсъждате Грюн Грийн. Ползвам ги и до сега не съм имала неизмит съд. Чаши, чинии, тави, всичко е идеално измито. Програмата, която най-често ползвам, е с ниски градуси. Но всичко изплаквам предварително. Използвала съм и Финиш. Разлика не виждам, освен по-добрия състав на Грюн Грийн.

# 597
Виждам, че обсъждате Грюн Грийн. Ползвам ги и до сега не съм имала неизмит съд. Чаши, чинии, тави, всичко е идеално измито. Програмата, която най-често ползвам, е с ниски градуси. Но всичко изплаквам предварително. Използвала съм и Финиш. Разлика не виждам, освен по-добрия състав на Грюн Грийн.

aз съм го казвала много пъти, от доволните съм. Не знам дали е от значение марката и модела на миялната. Според мен не. Моята е нова Бош, а на майка ми е стара Канди. И двете мият идеално с ГГ. Може би програмите имат значение. Хванала съм си еда програма и си мия само с нея, в повече има само допълнително изплакване. Четох по-горе по същия начин и добри, и лоши отзиви и за Финиша.

# 598
Аз писах преди дни, че не съм доволна от ГГ. Също съм с Бош, нов модел, мия на авто на Vario speed за 1ч и 20 мин и има съществена разлика между феъри и гг. Все още търся еко препарат, от който да съм доволна за ежедневното измиване. Феъри ги използвам рядко - за сериозни замърсявания.

# 599
С Грюн грийн мия на не повече от 50градуса и нямам никакъв проблем с измиването. Иначе за печене ползвам керамични тави и съдове, които също се мият много лесно.

Общи условия

Активация на акаунт