Препарати за съдомиялна - 4

• 84 998
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Да, добре е да е някой от Варна, защото иначе наистина не си струва.

# 691
Вчера обикалях и екологичните ги няма никъде. Ще е много жалко ако изчезнат, казаха ми да мина другата седмица. Купих пак 12в1 заради изсушаването.

# 692
  • bad@ss
Влизам да похваля този Finish:

Попадна ми на цена от 9 лв. за 42 таблетки и реших да взема една кутия за мама, че в нейния град ги жулят по 70 ст. за таблетка. Реших да го пробвам и сега май ще купувам и втора кутия  Laughing

# 693
Ени, Грюн и тук не засичам. Какво става с вноса, по дяволите?

# 694
И във Варна в Карфур го няма  Sad Имам половин кутия все още , но от сега почвам да се притеснявам  Laughing

# 695
  • Варна
И във Варна в Карфур го няма  Sad Имам половин кутия все още , но от сега почвам да се притеснявам  Laughing

Мда преди ден-два пратих мъжа ми да купи, освен ГГ нямало и от карфурската сол. Нямало дори готварска сол. Shocked Crossing Arms

# 696
Аз лятото си взех от тази Карфурската сол (тук прочетох за нея) и имам още доста. И понеже не мога да преценя колко често зареждам , а тук все някой пита, последно като сипах и си записах на кутията датата  Laughing Та ще засека и аз , но определено не е често.

# 697
Искам да помоля някои от вас, които имат миялни, на които отгоре плота се маха (водят ги за непълно вграждане) да премерят колко е ДО плота, без него, до гънката на ламарината. Моята е АЕГ и е 82см. Опитвам се да преценя дали това е някаква стандартна височина или е различно за всяка марка. Важно ми е като си смятам проектната височина на плота. Проектирам си кухня преди да тръгна по фирми за оферти.
Ако още не си намерила отговор на въпроса, ще се опитам да помогна:
По принцип има стандартни размери в шир/вис/дълб. за производство на уреди за вграждане и всички производители го спазват. Разликата във височината на долните шкафове идва от 2та стандарта за височина на цокъла (блендата, която покрива краката на шкафовете отдолу) - 10 или 14 см.
Самият уред (без краката) е с височина 72см.
А плота отгоре върху него може да е 3-4-6... см
Значи: при цокъл 10 см височината която търсиш е 82см, а при цокъл 14см височината е 86см.
Краката на уредите са регулируеми и могат да "обират" тази разлика от 4 см.

# 698
  • Ямбол
Аз пък не мога да разбера какво се прехласвате по този ГГ, изобщо не ми харесва на мен. Финиша е 1000 пъти по-добър. От таблетките на ДМ взимах и те не ми харесват и макар, че са по единично опаковани са овлажнели

# 699
Не са влажни, просто са си такива.

За прехласването - нужно и ценно ми е препаратите, които използвам да са максимално екологични, защото ме е еня какво диша детето ми, с какво се храни. Мъничко мога да допринеса за екологията - защо да не го правя?
А съдовете ми са идеално чисти и без Финиш Laughing, освен това Финиш страхотно ми съсипа чаши и чинии с декорация преди години.

# 700
Ей като прочета това за прехласването направо побеснявам. То и Бингото и Зомата мият, ама мен пък ми дреме какво ще хапвам и пийвам, като съм си мила чиниите с химия.
И аз не съм тръгнала краставичке да ти пиша какво се прехласваш по Финиш-а, каква е причината ти да го правиш за ГГ??????????????

# 701
  • Gone with the wind

Онзи ден имаше в Карфур в новия мол на България и Т. Каблешков

# 702
Онзи ден имаше в Карфур в новия мол на България и Т. Каблешков

Ще отида тези дни. Благодаря!

# 703
  • Sofia
Засега съм много доволна от прахта на ДМ

# 704
  • Пловдив

За прехласването - нужно и ценно ми е препаратите, които използвам да са максимално екологични, защото ме е еня какво диша детето ми, с какво се храни. Мъничко мога да допринеса за екологията - защо да не го правя?
А съдовете ми са идеално чисти и без Финиш Laughing, освен това Финиш страхотно ми съсипа чаши и чинии с декорация преди години.

smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт