Препарати за съдомиялна - 4

• 84 997
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
И в Русе няма нито от карфурската сол, нито от ГГ, само гланц има.

Аз не се прехласвам по него, но за слабо замърсена миялна го предпочитам заради екологичността. В 2 от 5 миялни примерно мия с Феъри обаче (просто ГГ не ми измива). Така че поне от време на време гледам да е екологично.

# 706
Ени, Грюн и тук не засичам. Какво става с вноса, по дяволите?
Онзи ден имаше в Карфур в новия мол на България и Т. Каблешков

Ще отида тези дни. Благодаря!

преди около седмица бях във фирмения им магазин и нямаха. Оставих си номера и сега получих смс от тях "Еко-таблетките са налични", каквото и да значи това. Най-вероятно има нов внос.

# 707
Привет, имам една молба .... Simple Smile Ако някой от Варна забележи тези таблетки на ГГ на някой забравен рафт, моля да ми пише, че искам и аз да ги пробвам Simple Smile

# 708
  • Варна
Привет, имам една молба .... Simple Smile Ако някой от Варна забележи тези таблетки на ГГ на някой забравен рафт, моля да ми пише, че искам и аз да ги пробвам Simple Smile

Утре смятам да пратя мъжа ми пак да търси. Ако има ще докладвам. Laughing

# 709
  • Ямбол
Ей като прочета това за прехласването направо побеснявам. То и Бингото и Зомата мият, ама мен пък ми дреме какво ще хапвам и пийвам, като съм си мила чиниите с химия.
И аз не съм тръгнала краставичке да ти пиша какво се прехласваш по Финиш-а, каква е причината ти да го правиш за ГГ??????????????
Ами то хубаво, че е екологично, но не знам колко е полезно да ядеш в съдове с остатъци от предишното ядене. Казах, че не се измиват добре съдовете а не, че не ме е грижа какво яде детето ми и, че искам да замърсявам околната среда. И айде не побеснявай. Mr. Green

# 710
За 40 и повече пранета с ГГ един път не съм видяла остатъци от храна по съдовете,не ще да е от таблетките тая работа...явно не си ползвате правилно машините.

# 711
  • Gone with the wind
Извинявам се за спама, но нямаше как да не се усмихна на това
пп - Моля Шоколадче да не ми се сърди, знам, че е неволна грешка, но си представих образно как е пуснала чиниите в пералната  Mr. Green

# 712
За 40 и повече пранета с ГГ един път не съм видяла остатъци от храна по съдовете,не ще да е от таблетките тая работа...явно не си ползвате правилно машините.
Едва ли всички момичета, които са недоволни от един или друг вид еко препарат не знаят как да си използват машините.

# 713
Едва ли всички момичета, които са недоволни от един или друг вид еко препарат не знаят как да си използват машините.

за всеки препарат съм чела тук доволни и недоволни. И за Финиш, и за Сомат, и за ГГ, и за Феъри. Според мен това е нормално. Аз също не съм имала остатъци от храна или неизмита посуда с ГГ. При някои загорели тави не са се справяли, но аз имам такива два три пъти в годината. За мен са идеално съчетание на измиване, екологичност и цена и ще си ги ползвам, докато не излезе нещо по-добро точно в тази комбинация.

# 714

за всеки препарат съм чела тук доволни и недоволни. И за Финиш, и за Сомат, и за ГГ, и за Феъри. Според мен това е нормално. Аз също не съм имала остатъци от храна или неизмита посуда с ГГ. При някои загорели тави не са се справяли, но аз имам такива два три пъти в годината. За мен са идеално съчетание на измиване, екологичност и цена и ще си ги ползвам, докато не излезе нещо по-добро точно в тази комбинация.
Аз не споря кои таблетки са добри и кои не (независимо дали са еко и нееко). Но определението, че всеки, който не успява да си измие посудата с ГГ, не знае как да си ползва машината ми се стори малко преувеличено.

# 715

Аз не споря кои таблетки са добри и кои не (независимо дали са еко и нееко). Но определението, че всеки, който не успява да си измие посудата с ГГ, не знае как да си ползва машината ми се стори малко преувеличено.
[/quote]

не е кой знае каква философия да се ползва машината. На мен също ми се видя странно твърдението, че остават остатъци от храна, защото при мен никога не се е случвало, но не го коментирах. Знам, че и машините, програмите и подреждането на съдовете има значение, а не незнание на момичетата Hug

# 716
Не съм искала да обидя някого,но не пише ли на всяко едно упътване за употреба да не се слагат съдове с парчета храна по тях.Аз поне винаги махам боклуците,доколкото е възможно и забърсвам с мокра салфетка и едва тогава редя в машината.Загорелите тави също първо накисвам,отстранявам,доколкото може остатъците от храна и тогава пускам.
Не е за това темета,затова спирам с коментарите,важното е всеки да намери това,което е най-добро за него.

# 717
не е кой знае каква философия да се ползва машината. На мен също ми се видя странно твърдението, че остават остатъци от храна, защото при мен никога не се е случвало, но не го коментирах. Знам, че и машините, програмите и подреждането на съдовете има значение, а не незнание на момичетата Hug
Аз написах точно това и в двата си поста - недобре измита чиния не означава, че домакинята не знае как да си ползва машината. Причините може да са много. Peace
Някой знае ли дали по магазините за паралелен внос могат да се намерят таблетки SUN? Не са еко, но поне са без фосфати.

# 718

В Карфур във Варна има ГГ - малко са променили мястото на щанда - сега е в един коридор със сладоледите и замразените зеленчуци.

# 719

В Карфур във Варна има ГГ - малко са променили мястото на щанда - сега е в един коридор със сладоледите и замразените зеленчуци.

Да знам го къде е, но преди 4-5 дни ходих и бяха свършили Sad . Попитах няколко местни, но никой не знаеше кога и дали ще ги има скоро... Дали са заредили вече ?!!??

Общи условия

Активация на акаунт