Препарати за съдомиялна - 4

• 84 737
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Ами аз снощи към 18 часа си купих и имаше още доста кутии.

# 721
  • София
В неделя бяхме до Карфур и си взех най-накрая от таблетките на Фриш актив. За сега съм очарована.  Simple Smile

# 722
Моля за малко помощ Praynig в момента има в Кауфланд промоция на Finish clasic, исках да попитам дали са хубави тези таблетки. Не за всичко в едно, а са класик. Не съм наясно какво точно представляват таблетките класик.

# 723
  • о`майна лунна нощ е
Аз личо не виждам никаква съществена разлика между дават вида в миенето. Имам и от едните, и от другите. Редувам ги непрекъсно.

# 724
Весела Коледа на всички,купих на жената тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/details/686027/P11100501/Sadomiyal … BERG-GSS-9482-X20.Имам въпрос,вътре имаше лента за измерване на твърдостта на водата и според нея във Варна излиза,че водата е със средна твърдост и машината трябва да се настрои на средно ниво,а всички казвате ,че във Варна водата е много много твърда,ще има ли проблем ако я оставя така? Също купих от финиша в кауфланд,който беше на промоция(150бр. за 32лв.),малкия пакет е произведен в Германия а големия в Полша и мисля че мие добре но нямам точка за сравнение освен 2-те таблетки куантум,който бяха в машината,но разлика не виждам.А и за каква сол говорите допълнително, напълних мястото за солта с 1,5кг ,трябва ли другаде да се слага още сол?

# 725
Весела Коледа на всички,купих на жената тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/details/686027/P11100501/Sadomiyal … BERG-GSS-9482-X20.Имам въпрос,вътре имаше лента за измерване на твърдостта на водата и според нея във Варна излиза,че водата е със средна твърдост и машината трябва да се настрои на средно ниво,а всички казвате ,че във Варна водата е много много твърда,ще има ли проблем ако я оставя така? Също купих от финиша в кауфланд,който беше на промоция(150бр. за 32лв.),малкия пакет е произведен в Германия а големия в Полша и мисля че мие добре но нямам точка за сравнение освен 2-те таблетки куантум,който бяха в машината,но разлика не виждам.А и за каква сол говорите допълнително, напълних мястото за солта с 1,5кг ,трябва ли другаде да се слага още сол?

безаварийно да си я ползвате! Сол другаде не се слага, само в резервоара за сол.

# 726
Здравейте имам въпрос за по опитните дами,имам съдомиялна и най накрая намерих точната програма последния път ми изми перфектно чинийте и вилиците но при сушенето бяха със засъхнали капки което мн ме издразни и ги мих наново,използвам таблетка 3в1 на финиш та въпроса ми е трябва ли нещо др да се слага като препарат-може би гланц и какъв да бъде?Благодаря!

# 727
Аз винаги слагам гланц, подпомага сушенето. Добре  е гланца да е биоразградим.

# 728
какъв ползваш ти?

# 729
Ползвам гланца на Грюн Грийн Peace

# 730
И последно - къде да търся продуктите на ГГ, не ги намирам там, откъдето съм купувах досега? Поне тези за измиване на съдовете?

# 731
Аз ги купувам от Карфур, напоследък им промениха мястото ,но си ги продават!

# 732

Доколкото знам,Варна се водоснабдява от 2 места. Може би вашия район е от "по-мекия" източник.
Каквото покаже лакмусчето-такова.
За солта вече са ти отговорили
.

# 733
  • Бургас
"Фреш актив" казвате са хубави? Да взема да се престраша да сменя ГГ newsm78
Между другото, дори разрязвам таблетката на две (моята миялна е от по-малките) и пак мие хубаво. Че и два пъти по-икономично  Naughty

# 734
"Фреш актив" казвате са хубави? Да взема да се престраша да сменя ГГ newsm78
Между другото, дори разрязвам таблетката на две (моята миялна е от по-малките) и пак мие хубаво. Че и два пъти по-икономично  Naughty

Фреш актив и ГГ са на една и съща фирма. Фреш актив сега са пуснали 12 в1 с функция пълно изсушаване. Вече ползвам тях вместо Феъри когато имам загорели или много пластмасови. Но ГГ си ми остават фаворити за ежедневното пускане.

Общи условия

Активация на акаунт