Препарати за съдомиялна - 4

• 84 978
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
  • Русе
Енито, как ги сравняваш ФА с Феъри платинум за загорели съдове? И как излизат като цена? Аз преди Коледа купих този път гръцки феъри, дано пак да съм така доволна както от холандските.

# 736
  • Gone with the wind
Мегисан, аз имам от гръцкото феъри. Доволна съм (не ми се е случвало да имам неизмита тенджера или тава), но определено ще пробвам фреш актив като ми свърши феърито. Иначе ГГ си ми е за по-чистите съдове.

# 737
  • Русе
Точно и аз така ползвам, ГГ за слабозамърсени и Феъри за тави и по-така неща. Може и аз да пробвам, ако си струва цената. Сега Феърито го взех 23,90лв за 70 бр., така че имам за 2 месеца.

# 738
  • Варна
Момичета, извинявам се но не мога да изчета всички теми, а съм сигурна че отговора го има някъде... за това ще си позволя да попитам нещо. Но преди това да кажа - от 3 години мия със Сомат Перфект - донесоха ми ги от чужбина и на гърба им пишеше 10 функции и бях много доволна от тях... Друго не съм пробвала и сега мъжа ми трябва да купува таблетки и чака да му кажа тези дали стават за нещо. Става дума за Сомат Стандарт - Мегапак - на промоция са в ДМ. Дали ще измиват съдовете както трябва... знам че иначе не са екологични, но сега не мога да търся къде ги има във Варна екологичните... А той понеже така или иначе ще ходи до ДМ - реших да погледна какво имат по брошурите. Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите.

# 739
Енито, как ги сравняваш ФА с Феъри платинум за загорели съдове? И как излизат като цена? Аз преди Коледа купих този път гръцки феъри, дано пак да съм така доволна както от холандските.

Meggysan, на ФА купувах солта + таблетки 5в1. Те ми излизаха много добре, около 25 ст. бройката и бях горе-долу доволна. Сега купих 12в1 и съм по-доволна. Нищо не им се опира и имат функция за пълно изсушаване. На мен пластмасата все ми оставаше преди на капки и я бършех преди прибиране. Като цена май са малко по-евтини от Феъри, 9 лв са 24бр. Феъри ми беше от Карфур.

Rumi07, Сомат Стандарт не са на нивото на Сомат 10. Сомат 10 тук не се внася, защото май са много по-скъпи. Ползвала си или немски или австрийски.

# 740
Аз си купих Сомат 10 от Германия - 24 таблетки струваха 5 евро. Трябва да ви кажа че ГГ мие също толкова добре, а са ми 40 бр за 11лв. Така че Сомат 10 не са нещо изключително.

# 741
  • Русе
Ентио, мерси, не ми е фатална толкова цената, склонна съм да дам повече, но да е идеално измито всичко. Наистина само тефлона и пластмасата не са ми идеално сухи.

# 742
  • Gone with the wind
Я да задам един индиански въпрос, че ме мързи да търся книжката на машината (мъж ми я прибра  много прилежно, че е в 1 с гаранционната карта). Купих си за първи път гланц - на ГГ е (от няколко седмици де, но чак днес се сетих да го пробвам). Та този гланц, който слагам в отделението за 1 измиване ли е, или машината сама си го дозира  newsm78

# 743
Аз й пълня на мойта резервоара, нагласила съм дозатора на 3 от 6,  като й свърши ми светва индикатор.
Резервоарът й е много голям - около 150 мл, което мн ме изненада.

# 744
  • Русе
Сол и гланц пълниш до горе и като свършат индикатора светва. Само таблетка/прах/гел дозираш всеки път.

# 745
  • Gone with the wind
Благодаря!

# 746
ku4o, отделенията за сол, гланц и миещ препарат са различни. Таблетката и гланца не се слагат на едно и също място. Другото са ти го казали вече, успешно миене!

# 747
Аз една година миех без гланц. Пуснаха обаче и у нашийот Карфуре гланц на ГГ и си взех. То било икономично бре! Сега пиша (без да се смеете) колко миялни ще пусна с него и както ми вървят изчисленията ще са поне 50 на брой (съдомиялна 10 комплекта)  на настройка 3 от 6.

А преди да ползвам гланца ми ги вадеше мокри и трябваше да оставям вратата полуотворена за да съхнат. Сега са напълно сухи. Доволна съм и ще продължа да ползвам гланц, а го смятах за излишно, както и скъпо.

# 748
  • Gone with the wind
Аз обаче ще трябва да ровя за книжката на нашата машинка - не успях да намеря от къде се регулира гланцът. Машинката е Бош SPV 40 E 10 EU. По същия начин не открих и настройките на солта (мързеше ме да чета ако трябва да съм честна) и я оставих да се оправя сама по този въпрос  Laughing На старото зануси (като казвам старо, разбирайте мноооооого старо) си има регулаторче за гланца, но тук не мога да го открия

# 749
Моята е елекролукс и солта се регулира от бутоните(комбинация), а гланца се регулира от местото където се сипва гланца.

Общи условия

Активация на акаунт